Dodaj do ulubionych

Kamienica Aleja NMP2

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 13:14
Myślałem że chociaż czas Pielgrzymki Papieskiej zmobilizuje właścicieli(nie
wiem czy to prywatna,czy też miejska kamienica) kamienicy Aleja NMP2 do
odnowienia jej nad wyraz szpecącej elewacji.Ale jak widać nic w tym miejscu
się nie dzieje czyli nikomu ten koszmarek w reprezentacyjnym miejscu nie
przeszkadza.
Obserwuj wątek
    • Gość: xx Re: Kamienica Aleja NMP2 IP: *.icis.pcz.pl 24.05.06, 13:17
      Co tam sie miesci ? Napisz wyrazniej.
    • Gość: Zniesmaczony Re: Kamienica Aleja NMP2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 13:41
      To ta kamienica w której mieści Hexeline,Franco Feruzzi i drogeria Natura
      • Gość: xx Re: Kamienica Aleja NMP2 IP: *.icis.pcz.pl 24.05.06, 14:59
        Jest prywatna bez watpienia i masz racje ze przy takich firmach mieszczacych
        sie w tym budynku powinien byc odmalowany - budynek jest w niezlym stanie i
        koszt takiego odnowienia bylby niewielki.

To po prostu zle swiadczy o wlascicielach kamienicy.
    • Gość: xx Re: Kamienica Aleja NMP2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.06, 15:39
      bo przyjazd papieża to żadne święto, tylko miasto jakieś szopki odstawia, nagle
      się kasa na remonty dróg znalazła, oczywiście tylko wokół Jasnej Góry ...
    • Gość: z aleii 2 Re: Kamienica Aleja NMP2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 16:21
      Witam,akurat w tej kamienicy pracuje i wiem kto jest wlaścicielem.To fakt ze
      kamienica wyglada obskurnie zważywszy na siedzibe takich firm jak Franco
      Feruzzi,Karen Notebook czy Hexaline.Mogę jedynie ubolewac nad tym.Probujac
      wymusić na właścicielu jakieś działania w tym kierunku tzn. nowej elewacji
      budynku odpowiedz jest zawsze taka sama ..."brak funduszy na takie
      zabiegi".Jednego roku jeszcze jak mieścil się tu GE Capital Bank z dyrektorem
      tego banku "złożyliśmy się" na odnowienie elewacji.Nie są to małe koszty, więc
      teraz nikt nie będzie finansował z własnych środków.Pozatym czynsze za lokale
      sa na tyle wysokie ze wlasciciel powinien wygenerować jakieś środki i nie mówię
      tu że co rok, ale co 2-3lata nawet pomalować byloby wskazane.Podsumowujac,
      niektórzy potrafia tylko co miesiac przyjsc z faktura po czynsz i miec reszte w
      d..ie.Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka