Dodaj do ulubionych

Najładniejsze auta w Czestochowie

IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.06, 20:24
No wlasnie jakie autka najbardziej podobaja sie wam z czestochowy ??

moj nr.1 to czarny golfik 5 po delkikatnym tuningu super zrobiony brawa dla
wlasciciela....
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Najładniejsze auta w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 21:44
      W kazdy weekend widuje szaro-golebią audice a6 na "boskich"felach z poteznym
      3.2i pod maską ale "blachy"warsiawa-kreci mnie mocno, a Was?
      • Gość: mp Re: Najładniejsze auta w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 21:57
        ostatnio widziamem pieknego cls`a na częstochowskich blachach. moj number one!
        jest tez nissan 350z i kochane pathfindery i xc90tki...
      • machara Re: Najładniejsze auta w Czestochowie 03.06.06, 23:16
        a co masz przeciwko Warszawie, buraku jeden?
      • Gość: opluś Re: Najładniejsze auta w Czestochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 17:58
        nowe czerwone 911 na parkitce no i oczywiscie moja vectra "A"
    • Gość: Veesta Re: Najładniejsze auta w Czestochowie IP: *.prio138.trustnet.pl 04.06.06, 01:13
      czarny lincoln navigator zawsze stoi w III - ej aleji :)))
      • Gość: Tomek Re: Najładniejsze auta w Czestochowie IP: *.57.jawnet.pl 04.06.06, 01:36
        Biała Wołga pewnego emeryta. Zrobiła wrażenie na mojej koleżance Magdzie.
        • Gość: Gosc Re:Lincoln Navigator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 10:19
          To najładniejsze samochody jakie jeżdzą po naszym mieście.
          Jest ich już kilka i mam nadzieję że "Amerykańców" będzie przybywać:)
    • zakochana_zielonooka Re: Najładniejsze auta w Czestochowie 04.06.06, 10:32
      Bordowe Audi A3, w środku skóra, fajne felgi i przyciemniane szyby, stojące na
      Wilsona pod kantorem... Dużo bym dała, by mieć taką furkę ;)
      • Gość: Heeh Re: Najładniejsze auta w Czestochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 07:51
        daj właścicielowi to może dać ci się przejechać ...
    • Gość: Kasia Re: Najładniejsze auta w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 11:09
      Witam widziałem ostatnio zaje....... fajną fure i super chlopaka w niej Autko
      to Toyota Land Cruiser Boskieee czarne super i chlopak też
      • Gość: kumpel to mojego kumpla tomka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 11:21
        Gość portalu: Kasia napisał(a):

> Witam widziałem ostatnio zaje....... fajną fure i super chlopaka w niej Autko
        > to Toyota Land Cruiser Boskieee czarne super i chlopak też

Ale starzy jego mająąą kasyyy
        • Gość: Pan samochodzik :) Re: to mojego kumpla tomka IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 12:45
          w tym temacie nie rozmawiamy o tomkach co maja kase tylko o autach !!!
    • Gość: Tomski Re: Najładniejsze auta w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 13:55
      VOLVO XC70, ciemny granat, jasna skóra! Nie jest szpanerski jak Linkoln, jest
      po prostu z klasą!
      • usser Re: Najładniejsze auta w Czestochowie 04.06.06, 13:58
        navigator...jest poprostu zaj***ty
    • Gość: mini kopix Re: Najładniejsze auta w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 19:52
      golfy...
    • Gość: Marecky Re: Najładniejsze auta w Czestochowie IP: *.nso.pl 04.06.06, 20:53
      wszystkie zadbane Vectry B. Pozdrawiam ich kierowcow ;)
    • Gość: kierowca Re: Najładniejsze auta w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 23:48
      tez jezdze po Cz-wie czarnym golfem 5
      moj wyglada tak
      img124.imageshack.us/img124/9398/image7151nx.jpg
      • Gość: xyz Re: Najładniejsze auta w Czestochowie IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 05.06.06, 08:46
        a jesteś taką potężną blondynką z długimi włosami?
        • Gość: kierowca Re: Najładniejsze auta w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 09:55
          do kobiety raczej mi daleko ha ha
    • Gość: Łukasz Re: Najładniejsze auta w Czestochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 10:04
      Czemu nikt nie wspomniał o czarnym punto II z grafiką robioną areografem na
      tylnich belkach i klapie :D Też fajne autko
      • Gość: miejscowy Re: Najładniejsze auta w Czestochowie IP: *.prenet.pl 05.06.06, 10:34
        ja jestem przeciwko kołtunom ze stollicy, buraczanym golfom i dresiastym
        bejcom. i co mi zrobisz ?
        • machara Re: Najładniejsze auta w Czestochowie 05.06.06, 16:29
          chetnie się z toba spotkam. to Ci zrobię.... skoro jesteś taki odważny to
          spotkajmy sie w połowie drogi Warszawa-częstochowa
          • gulonn Re: Najładniejsze auta w Czestochowie 05.06.06, 18:02
            xyz ja znam tą panią :))))) i czasmai golfem z nia jezdzem :))
            poza tym... lexus GS440 czarny... widzialem go kilka razy w III :)
    • camp_crystal_lake Re: Najładniejsze auta w Czestochowie 11.06.06, 12:42
      Wiekszosc z Was pisze o autkach typowo nie na kieszen najzwyklejszego
      Częstochowianina.

A ja sie wylame z tych wszystkich drogich wymienionych autek i postawie na
      takiego czerwonego Maluszka po tuningu z tego co widzialem ma naklejke
      RADICAL TOYS takiej czestochowskiej grupy tuningowej.

I to co mnie w nim urzeklo to to jak ze zwyklego poczciwego maluszka mozna
      zrobic autko ktore nie wyglada jak przejaw dawnej epoki tylko to ze nawet
      w XXI wieku potrafi wygladac czarujaco i atrakcyjnie.
      • Gość: miejscowy Re: machara to ku tas IP: *.prenet.pl 11.06.06, 20:37
        spadaj pajacu do stollycy
    • Gość: Kieroffca Re: Najładniejsze auta w Czestochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 12:31
      Mój pekaes. duzy i niebieski.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka