Gość: Pan samochodzik :) IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.06, 20:24 No wlasnie jakie autka najbardziej podobaja sie wam z czestochowy ?? moj nr.1 to czarny golfik 5 po delkikatnym tuningu super zrobiony brawa dla wlasciciela.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Najładniejsze auta w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 21:44 W kazdy weekend widuje szaro-golebią audice a6 na "boskich"felach z poteznym 3.2i pod maską ale "blachy"warsiawa-kreci mnie mocno, a Was? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp Re: Najładniejsze auta w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 21:57 ostatnio widziamem pieknego cls`a na częstochowskich blachach. moj number one! jest tez nissan 350z i kochane pathfindery i xc90tki... Odpowiedz Link Zgłoś
machara Re: Najładniejsze auta w Czestochowie 03.06.06, 23:16 a co masz przeciwko Warszawie, buraku jeden? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opluś Re: Najładniejsze auta w Czestochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 17:58 nowe czerwone 911 na parkitce no i oczywiscie moja vectra "A" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Veesta Re: Najładniejsze auta w Czestochowie IP: *.prio138.trustnet.pl 04.06.06, 01:13 czarny lincoln navigator zawsze stoi w III - ej aleji :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Najładniejsze auta w Czestochowie IP: *.57.jawnet.pl 04.06.06, 01:36 Biała Wołga pewnego emeryta. Zrobiła wrażenie na mojej koleżance Magdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re:Lincoln Navigator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 10:19 To najładniejsze samochody jakie jeżdzą po naszym mieście. Jest ich już kilka i mam nadzieję że "Amerykańców" będzie przybywać:) Odpowiedz Link Zgłoś
zakochana_zielonooka Re: Najładniejsze auta w Czestochowie 04.06.06, 10:32 Bordowe Audi A3, w środku skóra, fajne felgi i przyciemniane szyby, stojące na Wilsona pod kantorem... Dużo bym dała, by mieć taką furkę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heeh Re: Najładniejsze auta w Czestochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 07:51 daj właścicielowi to może dać ci się przejechać ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Najładniejsze auta w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 11:09 Witam widziałem ostatnio zaje....... fajną fure i super chlopaka w niej Autko to Toyota Land Cruiser Boskieee czarne super i chlopak też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumpel to mojego kumpla tomka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 11:21 Gość portalu: Kasia napisał(a): > Witam widziałem ostatnio zaje....... fajną fure i super chlopaka w niej Autko > to Toyota Land Cruiser Boskieee czarne super i chlopak też Ale starzy jego mająąą kasyyy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan samochodzik :) Re: to mojego kumpla tomka IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 12:45 w tym temacie nie rozmawiamy o tomkach co maja kase tylko o autach !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomski Re: Najładniejsze auta w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 13:55 VOLVO XC70, ciemny granat, jasna skóra! Nie jest szpanerski jak Linkoln, jest po prostu z klasą! Odpowiedz Link Zgłoś
usser Re: Najładniejsze auta w Czestochowie 04.06.06, 13:58 navigator...jest poprostu zaj***ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mini kopix Re: Najładniejsze auta w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 19:52 golfy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marecky Re: Najładniejsze auta w Czestochowie IP: *.nso.pl 04.06.06, 20:53 wszystkie zadbane Vectry B. Pozdrawiam ich kierowcow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Najładniejsze auta w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 23:48 tez jezdze po Cz-wie czarnym golfem 5 moj wyglada tak img124.imageshack.us/img124/9398/image7151nx.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Najładniejsze auta w Czestochowie IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 05.06.06, 08:46 a jesteś taką potężną blondynką z długimi włosami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Najładniejsze auta w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 09:55 do kobiety raczej mi daleko ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Najładniejsze auta w Czestochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 10:04 Czemu nikt nie wspomniał o czarnym punto II z grafiką robioną areografem na tylnich belkach i klapie :D Też fajne autko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miejscowy Re: Najładniejsze auta w Czestochowie IP: *.prenet.pl 05.06.06, 10:34 ja jestem przeciwko kołtunom ze stollicy, buraczanym golfom i dresiastym bejcom. i co mi zrobisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
machara Re: Najładniejsze auta w Czestochowie 05.06.06, 16:29 chetnie się z toba spotkam. to Ci zrobię.... skoro jesteś taki odważny to spotkajmy sie w połowie drogi Warszawa-częstochowa Odpowiedz Link Zgłoś
gulonn Re: Najładniejsze auta w Czestochowie 05.06.06, 18:02 xyz ja znam tą panią :))))) i czasmai golfem z nia jezdzem :)) poza tym... lexus GS440 czarny... widzialem go kilka razy w III :) Odpowiedz Link Zgłoś
camp_crystal_lake Re: Najładniejsze auta w Czestochowie 11.06.06, 12:42 Wiekszosc z Was pisze o autkach typowo nie na kieszen najzwyklejszego Częstochowianina. A ja sie wylame z tych wszystkich drogich wymienionych autek i postawie na takiego czerwonego Maluszka po tuningu z tego co widzialem ma naklejke RADICAL TOYS takiej czestochowskiej grupy tuningowej. I to co mnie w nim urzeklo to to jak ze zwyklego poczciwego maluszka mozna zrobic autko ktore nie wyglada jak przejaw dawnej epoki tylko to ze nawet w XXI wieku potrafi wygladac czarujaco i atrakcyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miejscowy Re: machara to ku tas IP: *.prenet.pl 11.06.06, 20:37 spadaj pajacu do stollycy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kieroffca Re: Najładniejsze auta w Czestochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 12:31 Mój pekaes. duzy i niebieski. Odpowiedz Link Zgłoś