Dodaj do ulubionych

Kardiolog dziecięcy

08.06.06, 10:58
Poszukuję namiarów na jakiegoś lekarza specjalizującego się w kardiologii
dziecięcej.
Wizyta w poradni na Sobieskiego to pomyłka.
Wiem, że jest poradnia kardiologiczna dla dzieci na Parkitce.
Czy ktoś zna jakiegoś kardiologa dziecięcego pracującego tam? Chodzi mi o
lekarza, który podaje rzetelne informacje, nie panikuje, nie wymyśla i jakby
co to skutecznie leczy.
Mój syn ma 5,5 roku.
Obserwuj wątek
    • ja_iris Re: Kardiolog dziecięcy 08.06.06, 12:49
      Nie wiem czy nadal Dr Lewanowicz jest ordynatorem oddziału dziecięcego na
      Parkitce i czy przyjmuje nadal w Przychodni Kardiologicznej ale jesli tak to
      polecam !To właśnie taki lekarz,który nie panikuje, nie przesadza jest
      konkretny i leczy skutecznie a co bardzo istotne opiekował się moim synem
      (dorosłym juz )i w szpitalu i w przychodni bez jakiegokolwiek dodatkowego
      wspomagania fianasowego.Z całym szacunkiem ukłon w strone Dr.Lewanowicza :o)
      • Gość: Gosia Re: Kardiolog dziecięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 13:49
        dr Lewanowicz w dalszym ciągu jest ordynarorem oddziału dziecięcego na Parkitce
        i też uważam że dobry z niego lekarz. Może trochę oschły w relacjach z
        reodzicami , ale diagnozy stawia rzetelne.
        Nasza córka miała wykryty szmer serduszku przez pediatrę. Ponieważ na lekarzy
        z Sobieskiego musiałabym czekać kilka miesięcy, a opinie o nich słyszałam
        przerażające, to za namową znajomych pojechaliśmy do Zabrza. Tam w Centrum
        córka została przebadana w ramach Kasy chorych, czyli nie płacilismy nic. miała
        od razu zrobione EKG i USG, postawioną diagnozę (akurat wszystko okazało się
        być w normie). Straciliśmy pół dnia, ale mamy przynajmniej jakąś pewność, że
        diagnoza jest porządna, bo badał ją jakiś profesor (nazwiska nie pamiętam).
        Polecam Zabrze!
    • ja_iris Re: Kardiolog dziecięcy 08.06.06, 12:51
      Sory ale nie dopisałam.Życzę powodzenia w leczeniu dzieciaka.Wiem co to strach
      o zdrowie i życie dziecka ale wiem też ,że mozna z chorobą wygrać!Trzymam
      kciuki :o)
    • Gość: czerwona Re: Kardiolog dziecięcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 14:18
      Na Północy, ul. Starzyńskiego, przyjeżdża ze Śląska profesor. Nie mogę sobie
      teraz przypomnieć nazwiska ale sama byłam z dzieckiem, poleciłam znajomym i
      wszyscy byli bardzo zadowoleni.
      • Gość: czerwona Re: Kardiolog dziecięcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 14:45
        Jest to prof. Białkowski
        • Gość: karo Re: Kardiolog dziecięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 15:13
          Czy to jest jakiś gabinet prywatny? Nie znam Północy. Jak go znaleźć, bo też
          chciałabym iść z dzieckiem do tego lekarza.
          • Gość: czerwona Re: Kardiolog dziecięcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 10:43
            Tak, to są gabinety prywatne bo nie tylko prof. Białkowski tam przyjmuje. W
            przypadku kiedy potrzebne są szczegółowe badania kieruje do Zabrza i już na
            kasę.
            • Gość: karo Re: Kardiolog dziecięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 13:04
              Bardzo dziekuję za odpowiedź.
            • petraaa Re: Kardiolog dziecięcy 10.06.06, 16:14
              A przepraszam, ile kosztuje ta wizyta i czy trzeba się wcześniej rejestrować?
              Jeśli tak, to gdzie? A poza tym gdzie to konkretnie jest. Mam ogólną orientację
              co do ulicy Starzyńskiego.
              Ale i tak dziękuję za wszystkie wpisy.
            • Gość: miki Re: Kardiolog dziecięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 20:41
              prosze o adres gdzie przyjmuje......mam chore dziecko
      • Gość: Orzelek Re: Kardiolog dziecięcy IP: 80.54.168.* 09.06.06, 20:22
        Prof.Białkowski jest kierownikiem Katedry Kardiologii Dziecięcej w Śląskim
        Centrum Chorób Serca w Zabrzu. Pobyt w jego klinice wspominam bardzo ale to
        podkreślam bardzo dobrze. W tydzień wykonano mi wszystkie niezbędne badania.
        Lekarze bardzo przyjażnie nastawieni do pacjenta. Reasumując klinika wzorowa.

Pozdrawiam i życzę zdrowka :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka