Dodaj do ulubionych

Co sie dzieje z naszymi psami??? Pomocy!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 20:55
Od kilku dni psy w mojej okolicy chorują i zdychają. Słyszałam ze W Gnaszynie
jest jakis wirus grożny też dla ludzi.Lekarze wzywają chorych ludzi do
poradni. Mieszkam niedaleko Gnaszyna. Może ktoś coś wie? Ratujcie nasz
kochany pies zdycha....Może ktoś cos wie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Sartre Re: Co sie dzieje z naszymi psami??? Pomocy!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 21:49
      Z moim jest wszystko ok.
      A co mu jest?
      • Gość: kawodrzanka Re: Co sie dzieje z naszymi psami??? Pomocy!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 21:58
        nic nie jei nie pije, kaszle, jest strasznie osłabiony co nie pozwala mu
        chodzić. Sasiada wczoraj ośmiomiesięczny rodwailer zdechł. Podobno na
        ul.głównej przy sklepie spożywczym było ogłoszenie o wirusie aby ludzie
        zgłaszali się w razie złego samopoczucia do przychodni w gnaszynie.
        • Gość: do weterynarza Re: Co sie dzieje z naszymi psami??? Pomocy!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 22:05
          Nie pytaj się na forum u ludzi tyko idx z psem do weterynarza póki niejest za
          późno
          Potem sobie będziesz w brode pluła, jak na ulubieńca pożałujesz parę złoty a on
          zdechnie
        • Gość: Sarte Re: Co sie dzieje z naszymi psami??? Pomocy!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 22:06
          A znasz nazwę tego wirusa? Czy choroby spowodowanej? Bo mieszkam niedaleko i
          zaczynam się martwić o mojego pupila :) On musi codziennie chodzić na spacery i
          ma czasami kontakt z innymi psami.
          Mój też kiedys kaszlał i był chory ale miał jakieś zapalenie gardła czy coś
          takiego. Dostał antybiotyki i po sprawie...
          A może to parwowiroza albo coś innego...
    • Gość: dn Re: Co sie dzieje z naszymi psami??? Pomocy!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 22:05
      a co na to weterynarz
      • Gość: kawodrzanka Re: Co sie dzieje z naszymi psami??? Pomocy!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 22:24
        Jeśli chodzi o weterynarza to chodzę z nim co drugi dzień od dwóch tygodni
        dostaje masę zastrzyków i kroplówki, nic nie pomaga . Nie żałuję na niego
        pieniędzy miał nawet badanie krwi i nic....lekarz powiedział ze nie wie co to
        jest, a w sumie byłam u trzech..Niestety nic nie wiem co do tej informacji
        byłam koło sklepu gdzie ta kartka ale niestety nie ma jej. Jedyne co mi zostało
        to zadzwonić do przychodni do której mieli się zgłaszać ludzie i zapytac co to
        było?
    • Gość: gość Re: Co sie dzieje z naszymi psami??? Pomocy!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 23:42
      A może ktoś podtruwa Wasze psy, jeżeli podobne wypadki mają miejsce w tej samej
      okolicy???
      • Gość: Cetno Re: Może szczekają po nocach i ktoś ma dosyć IP: 195.189.52.* 11.06.06, 07:22
        bo chciałby czasem pospać a w dzień nie ma czasu na spanie. No to oczyszcza
        środowisko z psów.
        • Gość: kobieta Re: Może szczekają po nocach i ktoś ma dosyć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.06, 11:22
          Może ktoś je truje,ludzie są gorsi od dzikich bestii..W mojej okolicy były
          takie wypadki,na szczęście ktoś z miejscowych staruszków ogłosił starą
          prawdę,mianowicie;zabijesz psa czy kota,nie będziesz mógł umrzeć...i wykrakał..
          Sama nie wiem co o tym myśleć,ale dwie osoby podejrzane o trucie umarły w
          męczarniach a trzecia już rok męczy się na raka kości.Nie wiem i jeszcze
          raz,nie wiem..ale może to jest jedna z tych rzeczy ,które nawet się filozofom
          nie śniły..
          Skutek tego taki,że psy mają święty spokój...a były likwidowane w sposób,który
          powodował ich męczarnie.
          • Gość: Cetno Re: Tylko kobieta IP: 195.189.52.* 11.06.06, 20:52
            Tylko kobieta, i to niezbyt rozgarnięta, może wymyślać takie bzdety. Mohair?
            • Gość: aż kobieta Re: Tylko kobieta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.06, 21:29
              Dobre by to było, wreszcie jakaś sprawiedliwość na tym świecie.
            • Gość: kobieta Re: Tylko kobieta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.06, 21:38
              Cetno

...rozgarnięta,rozgarnięta ,zapewniam cię żebyś się zdziwił?
              Czy w zbiorczej szkole gminnej uczono cię czytać,aby na pewno? Przecież
              napisałam wyraźnie,w języku polskim,iż w miejscowości w której zamieszkałam
              jest wiara w takie historie;akurat zbiegiem okoliczności wymarli w niemiły
              sposób ludzie którzy uczestniczyli w bestialskim mordowaniu psów.To
              wszystko.Nie napisałam ,że w to wierzę,bo wtedy musiałabym uwierzyć np. w
              klątwę Tutanchamona.

Zareagowałeś dziwnie nerwowo...cóż,może będziesz miał okazję się przekonać,czy
              to prawda czy tylko mohair.
              Wiesz,stara ludowa prawda głosi również;panu Bogu świeczkę a diabłu ogarek.
              Coś w tym jest.
              • Gość: :( Re: Tylko kobieta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.06, 22:30
                no cos chyba faktycznie jest bo u mnie w ciagu 2 tygodni zdechly 2 pieski z
                niewiadomych przyczyn.byly zamkniete w boxie ale moze faktycznie ktos podtruwa?
                • Gość: kawodrzanka Re: Tylko kobieta IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.06, 17:55
                  Kolejna diagnoza którą mi powiedzieli to anemia...albo nowotwór krwi? czy jest
                  to mozliwe u psów jestem zdruzgotana...czy będę go musiała uśpić?
                  • Gość: XXXXX Re: Tylko kobieta IP: *.ar.wroc.pl 14.06.06, 18:38
                    Nowotwór krwi ? Kto tak zdiagnozował jeśli można wiedzieć ??
                    • Gość: ja Re: Tylko kobieta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 16:53
                      Jedz do pogotowia weterynaryjnego w Kiedrzynie. Ewntualnie na Ul. Wolnosci
                      (albo Kosciuszki) tuz przed rondem Mickiewicza (jadac od Alei ostatnia brama po
                      prawej)
    • Gość: raz Re: Co sie dzieje z naszymi psami??? Pomocy!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 20:04
      naciś
      • Gość: ja Re: Co sie dzieje z naszymi psami??? Pomocy!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.06, 22:19
        No i co wiadomo juz cos?????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka