Dodaj do ulubionych

K o c i ą t k a szukają domków - czarne i bure

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 16:24
Witam,
są do oddania kociaki - przed wydaniem odrobaczone, nauczone korzystania z
kuwetki... W razie pytań zapraszam : olimpia14000@interia.pl
wkrótce bedą zdjęcia :)
Obserwuj wątek
    • Gość: nemo Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 16:54
      up!!!! pomożmy kociakom!!!
    • Gość: Magda Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 16.06.06, 21:28
      Pomóżmy!! Kociaki odpłacą się miłością!!
    • petraaa Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 16.06.06, 21:40
      Chętnie bym wzięła, ale już mam dwa i jeszcze dodatkowo dokarmiam
      kilku "rezydentów", o których nie dbają właściciele. Mój kot i kotka są
      sterylizowane. Uważam, że przynajmniej w ten sposób działam na rzecz równowagi
      kocio-ludzkiej. Poza tym w każdym większym skupisku ludzi powinny być koty.
      Moje kocurki, zwłaszcza kotka, są bardzo łowne. I dzięki temu nie mam w domu
      myszy, nornic i szczurów (przynoszą mi ich ciałka jako wotum przed próg).
      I nieprawdą jest, że koty wysterylizowane nie chcą polować i tylko śpią i tyją.
      Moje kotki są dowodem, że tak nie jest.
      Pozdrawiam.
      Naprawdę powinien się ktoś znaleźć, kto zaopiekuje się tymi kotkami.
      Poza tym koty nie są tak absorbujące jak psy, a dodatkowo wygrzeją bolące
      miejsca i tak uspokajająco mruczą...
      • Gość: olimpia Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.06, 01:12
        up up
        komu kociaka ???
    • Gość: U! Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.com.pl / *.cn.com.pl 17.06.06, 01:14
      Olimpio, daj ogloszenie w Gazecie :) ogloszenia o oddanie psow i kotow sa
      bezplatne, a ja w ten sposob znalazlam juz kilku chetnych na moje kociaki :)
      pozdrawiam i zycze powodzenia
    • Gość: olimpia Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.06, 12:06
      podbijam maluszki
    • Gość: olimpia Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.06, 08:53
      juz niedługo postaramy sie zamieścić zdjęcia maluszków. Nadal pilnie potrzebują
      dobrych domków.
    • Gość: Magda Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 18.06.06, 23:15
      Kociątka szukaja nadal domu..:-( Jest jeden, który potrzebuje opieki
      lekarskiej...może ktoś w Częstochowie mógłby chociaż pomóc finansowo?
      Na stronie forum.miau.pl/viewtopic.php?p=1728091#1728091 można się
      dowiedzieć więcej o kociątkach i nie tylko......... są kotki do
      sterylki...żeby nie było już więcej małych bezdomnych kociat..
    • Gość: olimpia Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 14:42
      kociaki sie schowały. Jest jeden czarny maluszek, dwa czarne z białymi
      sliniaczkami i łapkami i trzy bure tygryski pręgowane klasyczne :)
    • Gość: magda Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 23.06.06, 14:10
      Pilnie potrzebne choć domki tymczasowe dla maluchów!!
      Olimpia poszła maluchy wyłapać - muszą domki tymczasowe znaleźć do wieczora!!
      Jeżeli możesz pomóc to pisz: olimpia14000@interia.pl
    • Gość: :) Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.com.pl 23.06.06, 14:57
      Biore wszystkie !!! Moj pyton sie ucieszy ;)
    • Gość: olimpia Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.06, 00:08
      kociaki szukają DOMKÓW, hodowcom pytonów dziękujemy ;)
      • Gość: olimpia Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 18:08
        up up
        • Gość: Emeryt Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 19:40
          No cóż ludzie nie mają problemów to sobie wymyślają.Te pieniądze które wydajesz
          ha kota,psa przekaż do PCK-Pomóż ludziom starszym lub dzieciom chorym.
          • Gość: Piotr W Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 20:04
            Tak, mam pieniadze to je wydaje na co chce, czemu mam dawac na pasowzytow
            emerytow ktorzy zabieraja prace mlodym a i tak daja kase ksiedzom.
          • Gość: magda Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 26.06.06, 22:25
            szkoda komentować....może to prowokacja..tak myślę - bo nie jestem w stanie
            zrozumieć głupoty..ale jednak..
            Dziewczyna, która szuka domów dla kociąt postarała się też o pomoc fundacji dla
            kotów - sama nie ma pieniędzy!
            Postarała się zrobić coś dobrego - a nie tylko narzekać że nie ma pieniędzy!!
            Pomyśl człowieku jak polepszyć życie wokól siebie! a nie krytykować innych,
            którzy starają się to zrobić..Chcesz pomóc komuś, to na co czekasz?? Rusz się z
            fotela i zrób to, co radzisz innym.. i wierz mi, że nie chodzi tu o pieniądze
            ale o chęć pomocy
          • Gość: melania Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: 80.51.222.* 27.06.06, 14:14
            a dlaczego nie mają pomagać kotom. Pomagają tym, których kochają i za to je
            cenię. Jeden pomaga zwierzetom, a drugi ludziom i taka ich wola.
    • Gość: otak Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: 80.51.57.* 27.06.06, 00:09
      Do emeryta!!
      Wolę zdecydowanie pomagać zwierzakom niż ludziom.Dla zwierząt mam ogromny
      szacunek a dla większości emerytów i ogólnie ludzi nie.A dzieci mnie nie
      interesują,maja swoich rodziców i mase różnych fundacji zajmujących się ich
      problemami.O jednym tylko marzę żeby Ci którzy nie lubią zwierząt nie
      okaleczali ich ,nie znęcali sie nad nimi ,niech omijają je obojętnie !
    • Gość: olimpia Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 00:16
      jedno czarne, 2 czarne w białych rękawiczkach i skarpetkach i ze śliniaczkami i
      trzy klasyczne :)
      • Gość: otak Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: 80.51.57.* 27.06.06, 01:36
        Olimpia, trzymam kciuki za domki dla kociaków.Będę pamiętać i popytam....:-)))
        • Gość: olimpia Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 09:15
          kociaczków jest dużo - domków szukają nie tylko one... ale na tych nam zalezy,
          bo ich mamusia rodzaca co roku bedzie wysterylizowana jak tylko jej dzieci
          trafią w dobre ręce...
          • Gość: olimpio- Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 10:53
            -zyczę powodzenia-ja mam w domu 9 szt..i tak mi zostały,ale Ty jestes
            młoda,prędzej znajdziesz dom dla nich.Napisz jak kwota jest potrzebna.

pozdrawiam
            • Gość: ddd Re: K o c i ą t k a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 11:23
              Szukają naiwnych co nie mają co do roboty.
              • Gość: ddd- Re: K o c i ą t k a IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 11:54
                - wyhamuj...

...tacy ludzie jak one sprawiają ,że świat nie wydaje się już taki podły,jaki w
                istocie jest..
                ...jeszcze raz ...powiedzcie jak suma jest potrzebna na leczenie kotka,jakiś
                telefon komórkowy,potwierdzony na forum.Swojego podać nie mogę..
                Jeszcze raz pozdrawiam...
                • czaterxx Re: K o c i ą t k a 27.06.06, 12:06
                  dziewczyny chce wam pomoc finansowo, moge dac te 30 zł na tego kotka tylko
                  dajcie jakis namiar. Pozdrawiam
                • Gość: Kinia Re: K o c i ą t k a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 12:08
                  No właśnie, podajcie jakieś namiary, numer tel. gg, to podrzucę może jakieś
                  karmy, czy coś, co jest potrzebne. Niestety kotka wziąć nie mogę, mój
                  kanapowiec jest na tyle rozpuszczony, że nikogo by do domu nie wpuścił, poza
                  tym, co to za koci żywot w blokach... Ale chętnie pomogę :)
                  • Gość: olimpia Re: K o c i ą t k a IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 13:13
                    na razie mogą być karmy :) a jesli są osoby chętne pomóc finansowo - to
                    prosiłabym o wpłaty na Fundacje azyl.schronisko.net/index.php?cid=22 oni
                    własnie sfinansują nam sterylizacje kotek.
    • Gość: olimpia Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 13:09
      :):):):):)

gg :1383323, mail: olimpia14000@interia.pl
      • Gość: dziewczyny Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 14:10
        Olimpia i Magda,to ja od tych 9 kotów.Jutro rano na koncie będzie równowartośc
        dwóch akcji po 30 zł każda.Jakby nie udało się zebrać Wam całej sumy,piszcie na
        forum,pewnie jeszcze coś wyskrobię..
        Pozdrawiam serdecznie:-))))))))))))
        • Gość: Kinia Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 16:28
          Zaraz po wypłacie coś przeleję, 30 zł na pewno, myślę że warto pomóc chociaż w
          ten sposób:) Pozdrawiam, a w sprawie karmy skontaktuję sie przez gg :)
          • Gość: ola Re: ludzie szukają domków -i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 16:40
            Zróbmy coś dla biednych ludzi i dzieci-są wakacje.
            • Gość: olimpia Re: ludzie szukają domków -i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 17:03
              no prosze, rób! wymyśl coś i zabierz sie za organizacje! czy ktoś ci mówi, że
              nie wolno? idz do domu dziecka czy pogotowia opiekuńczego - zapytaj o
              wolontariat... nie rozumiem zupełnie po co pisac "pomóżcie lepiej dzieciom"...
              załóż swój temat i działaj :) I zycze powodzenia :)

ja nigdy takich rzeczy nie robiłam, ale widze problem bezdomnych kotów i
              postanowiłam zacząć od własnego podwórka. Zabieramy sie do tego drugi raz, bo
              wiosną nam nie wyszło. Jak sie uda napewno na tym nie poprzestaniemy.
          • Gość: olimpia Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 16:50
            dziekuje :):):):) Jesteście kochani :)
            Naprawde nie chce zadnych pieniedzy na swoje konto - to wszystko dla fudacji
            niech bedzie - a oni nam pozniej pokryją koszty zabiegów :)
            • Gość: mama Rdzieci szukają domków - pomocy w wakacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 17:14
              Widać,że dla niektórych ludzi koty są ważniejsze niż kłopoty biednych dzieci.
              Sa wakacje Olimpio pomóż biednym dzieciom w czasie wakacji jak nie masz co do
              roboty.Dzieci się odwdzięczą Tobie też może.Koty w lato nie potrzebują pomocy
              ni przesadzajmy.
              • Gość: do mamy Re: Rdzieci szukają domków - pomocy w wakacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 17:31
                -mamo,udaj się do pracy,to Twe dzieci nie będą biedne.Ja mam 60 lat , zamierzam
                jeszcze sporo pracować i nie wyobrażam sobie,aby ktoś mi dyktował na co mam
                wydać swoje pieniądze.Pracowałam w obu systemach,miałam dzieci więc musiałam
                mieć na dzieci.Wszechobecne wyciąganie łapy do cudzej kieszeni,jest zwyczajnie
                wstrętne.
                PS.kotka łapy nie wyciągała,to dobra wola dziewczyn ,że jej pomogły....
                Czyżbyś mamo chciała wskoczyć na jej miejsce?
                • Gość: olimpia Re: Rdzieci szukają domków - pomocy w wakacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 17:43
                  dziekuje ;)

trzy posty wczesniej własciwie odpowiedziałam na tego typu propozycje. Kazdy
                  sobie moze powiedzieć "pomóż dzieciom" - a ty pomogłeś ? Jak? Zorganizuj swoją
                  akcje i pomagaj :)
                • Gość: nnnn Re: Rdzieci szukają domków - pomocy w wakacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 17:47
                  Ciekaw jestem w którym zakładzie 60 latek jeszcze znajdzie zatrudnienie.
                  Ustąp miejsca młodszym.
              • Gość: do mamy Re: Rdzieci szukają domków - pomocy w wakacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 17:44
                -udaj się mamo do pracy,to Twoje dzieci nie będą biedne.Ja pracowałam w obu
                systemach,pracuję nadal, chociaż mam już prawo do emerytury;miałam dzieci więc
                musiałam mieć i na dzieci.Do nikogo łapy nie wyciągałam,tak jak nikogo się nie
                pytałam ,czy owe dzieci mam mieć.
                Zarządzanie czyjąś kieszenią i czyimś czasem,uważam za wstrętne.
                Kotka łapy nie wyciągała,to jest wola dziewczyn i ich czas i pieniadze.
                Czyżbyś mamo,była mniej honorowa niż bezdomna kotka?..
              • Gość: Piotrek W Do mamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 18:28
                Mamo skoro jestes taka madrą to powiedz mi, bo pewnie jestes katoliczką jak to
                jest ze w Polsce sa biedne głodne dzieci a ksiadz Rydzyk kupil sobie wlasnie
                samochod za 800 tys. zł czy masz odwage mu powiedziec ze sa wazniejsze rzeczy ???
    • florida_blue Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 27.06.06, 17:47
      zmiana nicka - wreszcie sie zarejestrowałam :]
      • Gość: magda Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 27.06.06, 22:16
        Dziękuje w imieniu Kamili jeszcze raz!
        Tylko domy tymczasowe dla kociąt nadal potrzebne i dla tej jednej kotki...2
        inne znajdą domy tymczasowe (na czas posterylkowy) u karmicielek..Ta jedna
        została, która potrzebuje 2 tygodni na czas po operacji - potem zostanie
        wypuszczona w swoje miejsce. Tylko 2 tygodnie i aż 2 tygodnie....pożyczę kaftan
        posterylkowy (żeby kicia nie wylizywała szwów). Mamy teraz pieniądze na zabieg
        a nie mamy domu, który mógłby kocice przetrzymać...
        Każdego, kto wątpi w powodzenie takiej akcji zapewniam, ze da się to zrobić! Ja
        mam 36 m, biuro w domu i własne 2 koty - w marcu zabralam kocice dzika na
        sterylke. - zamknęłam w łazience, dałam kuwete - no i udało się! Kocica była
        tak zestresowana że nie było żadnego z nią problemu!
    • nanny_1989 Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 27.06.06, 17:53
      Jak będę miała jakiś większy przypływ gotówki, to też dołożę się do
      sterylizacji, niestety - sama kotka wziąć nie mogę, bo mam już dwa w domu.
      A co do pomagania dzieciom, to się zgadzam, ale dlaczego Olimpia ma pomagać
      wszytskim? Narazie koty, w przyszłości mozę coś jeszcze ;) POzdrawiam
      wszystkich dobrodusznych ludzi :)
      • Gość: do nnn Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 18:12
        jesteś ciekawy w jakim zakładzie????
        Odpowiem krótko:
        .....w SWOIM własnym,i dlatego ktoś taki jak Ty nie powie mi nigdy że mam mu
        ustapić miejsce :-))))))))))))
        • Gość: Piotr W Pomagamy komu chcemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 18:24
          Ludzie niech kazdy pomoga komu chce, nie rozumiem osob ktore sie wcianaja w
          cudze tematy, przeciez jesli chcecie pomagac dzieciom mozecie zalozyc swoj watek
          i cos robic w tym kierunku a nie wtracac sie i przeszkadzac innym, to moja
          sprawa czy wydaje na dzieci, koty czy na ksiedza, i nikt nie powinien nikomu
          mowic na co ma wydawac swoje własne pieniądze. Moze Ci ktorym przeszkadza to
          pojada do Torunia i powiedza ks. Rydzykowi zeby zamist jezdzic mercedesm
          Maybach-em za 800 tys. zł dal na głodne dzieci ??? Pewnie zadna z tych osob
          ktora przeszkadza nie ma na tyle odwagi. Chcecie sponsorowac dzieci to
          zacznijcie cso robic w tym kierunku a nie przeszkadzajcie innym, miejsca na
          forum starczy dla wszystkich dobrych ludzi. Zycze powodzenia wszystkim dobrym
          ludziom,tym ktorzy wspomagaja dzieci i tym ktorzy kochaja zwierzeta..
          • Gość: piotrze Re: Pomagamy komu chcemy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 20:20
            >ta wersja 800.000,to dla maluczkich,aby łatwiej to przenieśli;chyba było nieco
            więcej....
            Jeżeli znasz stronę internetową księdza dyrektora,to podaj...ciekawe czy "mama"
            z naszego forum walczy z nim o swoje dzieci...
            Pozdrawiam....i podbijam temat...:-))))))))))))))))
    • florida_blue Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 27.06.06, 23:50
      mam domek dla tej kocicy co mi została !!!!!!!!!!!
      zaraz rano umawiam zabieg !!!

juz sie prawie udało!!! teraz potrzebuje transporter wielki :) Madziu w twoją
      stronę ukłon :)
    • florida_blue Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 28.06.06, 11:47
      kociaki nadal czekają...
      • Gość: nanny_1989 Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 22:02
        hop kociątka, do dobrego domku :)
    • Gość: Adam Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 07:38
      Kotki napewno odplaca sie miłością...
    • florida_blue Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 29.06.06, 13:36
      transporter mam do odebrania, wizyta umówiona :) Trzymajcie kciuki - to
      pierwsza kotka bedzie :)
      • Gość: Paweł Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 23:01
        Trzymamy...
    • florida_blue Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 30.06.06, 00:51
      no i mam koteczke :) jutro zabieg :)
      • czaterxx Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 30.06.06, 09:17
        Podbijam temat, napewno odwzajemnią sie milością :) wiem bo sam mam dachowca
    • florida_blue Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 30.06.06, 11:54
      jedna z kotek jest już po zabiegu, została przy okazji również zaszczepiona na
      wściekliznę.

A maluszki czekają... i czekają... i czekają...
      • Gość: florida- Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 12:31
        mogą czekac długo,jak ludzie skończą wakacje.W tym czasie musicie same
        zorganizować opiekę;chociaż ja 5 lat temu zostałam z 9-oma na stanie + czwórka
        gości...teraz choćby ktoś chciał wziąć........nie dam ! ! !..za żadne skarby.Z
        tą miłością - święta racja.
        Pozdrawiam i witam w klubie szaleńców :-)
        • Gość: ttttt Repomóżmy dzieciom w wakacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 15:30
          POmóżmy dzieciom biednym w wakacje a nie kotom.
          • florida_blue Re: Repomóżmy dzieciom w wakacje 30.06.06, 15:48
            do ttttt:

juz było :P I już odpowiedziałam... Kilka postów wczesniej... :):):)
          • florida_blue Re: Repomóżmy dzieciom w wakacje 30.06.06, 15:50
            A TY , ttttt, co w tym roku zrobiłeś dla biednych dzieci ? załóż SWÓJ wątek i
            napisz :)
          • Gość: ttttt....y Re: Repomóżmy dzieciom w wakacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 15:56
            -pomagaj komu chcesz i nie wrzepiaj się w czyjeś słowa.Jak znam życie,jesteś
            leniwym tatusiem lub mamausią,którzy najchętniej łapy by podłożyli pod dupę i
            siedli z otwartą gębą w nadziei ,że coś do niej wpadnie...
            Niestety....
            A tu najwyżej ptak narobi...

Ps.nie tak dawno,na Błesznie odbyła się balanga za moje pieniądze !
            Podeszła mnie 11-letnia dziewczynka,kłamiąc i nędzy w której żyje rodzina z
            niepełnosprawnymi dziećmi i ojcem pijakiem.Coś mnie podkusiło,żeby tam
            podjechać...szkoda gadać...mamuśka,nigdy nie zhańbiona pracą wysyłała dzieci na
            żebry....już widzę jak się śmiano z głupiej baby,która za bezdurno dała całkiem
            sporą sumkę.
            Reasumując ; Ty tttt...dawaj sobie komu chcesz i co chcesz,a innym w kieszenie
            nie zaglądaj !
            • Gość: :) Re: Repomóżmy dzieciom w wakacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 16:35
              Święta racja, może niektórych urażę (z góry przepraszam),ale największe
              pasożyty to "klienci" opieki społecznej,zwłaszcza ci, którzy wymaldowują się z
              domu, i wprowadzają do krewnych, żeby mieć mniejszy dochód na osobę i żerują na
              MOPSie, a potem narzekają że mało kasy przeznaczana się na dzieci. Zrób
              cokolwiek, żeby innym było lepiej, a potem się wypowiedz i nie mów komukolwiek
              co ma robić z wolnym czasem i pieniędzmi... Jak będę chciała pomagać np.
              mrówkom w lesie to z pewnością to zrobię, bez względu na to co mówią tacy jak
              wy.
              • czaterxx Re: Repomóżmy dzieciom w wakacje 30.06.06, 17:12
                tttt czy jak tak sie ..... przeczytaj to co bylo pisane wyzej, jak amsz ochote
                rusz dupsko i pomoz dziecioom a nie przeszkadzaj innym ktorzy cos chcca zmienic
                na lepsze, zawsze sie znajdzie taki osobnik ktory NIC NIE ZROBI A TYLKO POTRAFI
                PRZESZKADZAC INNYM !!!
    • florida_blue Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 30.06.06, 17:17
      OK, koniec :) teraz wracamy do kociaków :)
      • Gość: ona Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: 195.116.125.* 30.06.06, 21:34
        Co robić???!!!Okienka piwnicy zostały zakratowane,drzwi pozamykane,a w piwnicy
        zostały małe.Niektóre zostały wyprowadzone,reszta została.Do wczoraj koty miały
        schronienie przed deszczem i zimnem,teraz utraciły tą namiastkę domu.Dzisiaj
        znalazłam małe-było brudne,śmierdziało odchodami-siedziało od wczesnego ranka
        na trawniku.Wzięłam do domu i wymyłam tą kruszynkę-to same kostki i skórka-i
        teraz nie wiem co dalej-mam już kota,też znajdkę i ona nie toleruje nikogo
        obcego.Może ktoś zlituje się nad małym,skołtunionym futrzakiem,bo jutro będę
        zmuszona wywieżć go do schroniska i nie wiem co go tam czeka.Pomóżcie mi,tylko
        nie każcie mi go przerabiać na kisiel i ciastka!!!
        • florida_blue Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 30.06.06, 21:46
          Tylko NIE ODDAWAJ GO DO SCHRONISKA !!!
          nie po to go chyba wziełaś, żeby teraz go zanieść do uśpienia?
          Odezwij sie do mnie na gg, albo maila, kontakt podałam w postach wyżej...
          • Gość: ona Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: 195.116.125.* 30.06.06, 22:16
            podaj kontakt, bo nie widzę
            • florida_blue Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 30.06.06, 22:18
              olimpia14000@interia.p
        • florida_blue Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 30.06.06, 22:27
          wszystko jakoś sie ułoży, czekam na kontakt :)
          • Gość: na Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: 195.116.125.* 30.06.06, 22:41
            napisałam maila na adres,nie wiem tylko czy dobry-końcówka to p czy pl?
            • Gość: Piotr W Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 23:31
              POlskie adresy maja koncowke pl
              • Gość: ona Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: 195.116.125.* 30.06.06, 23:42
                dzięki Piotr za informacje, ja się bardzo mało orientuje w takich problemach
                • Gość: Piotr W Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 09:26
                  ZAdzwon do administracji zeby otwzorzyli ta piwnice i wypuscili te koty, bo jak
                  zdechan i wpadnie sanepid to dostana kare
                • Gość: Piotr W Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 09:27
                  ZAdzwon do administracji zeby otworzyli tę piwnice i wypuscili te koty, bo jak
                  zdechaną i wpadnie sanepid to dostana kare. A na przyszlosc to mozna im
                  powiedziec zeby najpierw sprawdzili co jest w piwnicy.. brak słow na ludzką głupote
                  • Gość: emeryt Re:pomóżmy ludziom starszym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 10:56
                    Pomóżmy ludziom starszym,koty same niech szukają pożywienia.Nie róbmy z kotów
                    kaleków.
                    • Gość: Domino Re:pomóżmy ludziom starszym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 11:04
                      Ty się emeryt lepiej zgłoś do Caritasu, pewnie dajesz co niedziele na tace, to
                      powinni sie z Tobą podzielić, i zejdz wreszcie z tego wątku.
                    • Gość: Piotr W Re:pomóżmy ludziom starszym do emeryta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 14:47
                      Przeciez wy macie emeryture. Ja wlasnie skonczylem studia i nawet nie mam
                      zasilku wiec czemu mam wam pomagac, pomagam tym komu chce, czasem dzieciom,
                      czasem głodnyum ludziom a czasem psom lub kotom i to moja sprawa na co wydaje
                      swoje pieniazki a emerytow niech zasponsoruje O. Rydzyk
                    • czaterxx Re:pomóżmy ludziom starszym 01.07.06, 16:16
                      Emeryt skoro jestes taki madry to nie placz tylko wez wędke i idz na ryby. Tez
                      mozesz zdobyc pozywienie, Bozia raczki dala ??? to co po wycaigasz po cudze mądralo
                  • Gość: tak,piotrze- Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 11:01
                    -dałeś bardzo dobry argument,ponieważ odwoływanie się do czyjegoś serca nic by
                    nie dało.Ale.....jest USTAWA....a to działanie podpada pod świadome znęcanie
                    się nad zwierzętami...Sobota,TOZ pewnie nieczynny,ale jest straż miejska..
                    Drogie dziewczyny o złotych sercach,piszcie o tych akcjach.Ja co jakiś czas
                    będę wysyłać jakies pieniądze na konto ,które podałyscie..
                    Pozdrawiam...ja i moje 9 kotów.
                    ...oraz moje psy,które również kochają koty...
                    • Gość: człowiek Re:skończcie ten Głupi wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 11:10
                      Wy też kiedyś będiecie ludżmi starszymi i może będziecie potrzebowali kogoś
                      pomocy. Koty wam nie pomogą.
                      • Gość: :( Re:skończcie ten Głupi wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 11:17
                        Zdziwiłbyś się... Naludzi na pewno nie ma co liczyć..
                        ps. to jest wątek o kotach, a nie o emerytach
                        • Gość: do człowieka- Re:skończcie ten Głupi wątek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 12:55
                          -czyżbyś to miejsce obrał sobie na żebry?
                          Sam dałeś wszystkim odpowiedź...........nie ma co liczyć na ludzi,na starość
                          zostaje wyciągnięta łapa na netowym forum.
                          Załóż nowy wątek,podaj konto ,może Ci ktoś da,a od czyiś pieniędzy się odchrzań.

Ps....i nie pouczaj,a jesli umiesz liczyć,licz na siebie.Kot jak ci pewnie
                          wiadomo,do szkoły nie uczęszczał,więc znajomości matematyki raczej nie
                          przyswoił,tak jak i pies zresztą..
                        • Gość: i do emeryta- Re:skończcie ten Głupi wątek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 13:00
                          - a gdzie Twoje dzieci?
                          Albo źle je wychowałeś,albo muszą mieć kaskę na piwko,więc tatuś won...
                          A masz przecie internet,komputer ....pewnie komórkę...czy to są narzędzia
                          potrzebne do przeżycia?
                          Ty zapuszczasz żurawia do cudzej kieszeni,należy przyjrzeć się i Twojej.
                          W razie czego istnieje strona internetowa ojca Rydzyka,tam napisz...
                          • Gość: dobra rada Re:pomoc dla kociaków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 13:08
                            - dla rencistów,potrzebujących pomocy...

Pamiętajcie,że należą Wam się alimenty od własnych dzieci.Sprawa nic nie
                            kosztuje,a biadolenie na forum - ŻENADA...
                      • Gość: Piotr W Re:skończcie ten Głupi wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 14:48
                        Moze masz racje ale mi zaden emeryt jeszcze nigdy nie pomogł, a nie raz podeptał
                        w autobusie rzucajaa sie pierwszymi drzwiami...
      • Gość: gorzata 15 Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 20:05
        Wysłałam Ci e-maila w sprawie koteczków - przeczytaj koniecznie
        Mój mail gosia_dyderska@tlen.pl
        moje gg ( pisałam do ciebie ale jesteś niedostępna ) : 1821569 :)

PROSZę O KONTAKT !!!!!!!!
    • florida_blue Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i 01.07.06, 13:30
      Świetnie, że wątek jest podbijany, moze w koncu kociaczki znajdą domy...

Ale BŁAGAM, załózcie sobie nowy watek na forum i rozmawiajcie sobie o emerytach
      i dzieciach!!! Ten jest mój i dotyczy kotów ]:->

gdzie jest admin ???
      • Gość: olimpio- Re: K o c i ą t k a szukają domków - czarne i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 13:56
        -nic nie poradzisz...
        ...zawsze bedzie ktoś,kto będzie chciał coś ugrać dla siebie,i to jest ta
        subtelna różnica między homo sapiens a animals.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka