Gość: gość IP: 87.239.176.* 25.06.06, 13:18 witam orientujecie się ile kosztuje zastrzyk (domieśniowy)? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blee Re: ile kosztuje zastrzyk IP: 195.189.52.* 25.06.06, 14:04 A co? Pakujemy? hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ile kosztuje zastrzyk IP: 87.239.176.* 25.06.06, 14:26 wąski tok rozumowania? może ktoś jest chory? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: ile kosztuje zastrzyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.06, 15:35 Ja płaciłam 7 zł. Dużo czy mało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kelt Re: ile kosztuje zastrzyk IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 25.06.06, 15:46 Ja zastrzyki osobie z rodziny robiłem sam. To nic trudnego. Spróbuj potrenować na glonce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nora25 Re: ile kosztuje zastrzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 16:40 Mnie w przychodni pielęgniareczka powiedziała 8 zł od jednej iniekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sussi Re: ile kosztuje zastrzyk IP: 80.48.49.* 25.06.06, 17:09 Na pogotowiu biorą 5 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: ile kosztuje zastrzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 22:38 A słyszałeś o wstrząsie anafilaktycznym? Napewno nie, to rób sobie sam dalej zastrzyki, ale nie polecaj tego innym. Po podaniu jakiegokolwiek leku może być wiele powikłań. Każda szanująca się i mądra pielęgniarka, nie będzie robić wstrzyknięć, jeśli nie ma przy sobie tzw. tacy przeciwwstrząsowej. A jak się wydarzy nieszczęście to będziecie pisać na forum o głupiej pielęgniarce, która chce podwyżki. Rzeczywiście 5-10 zł, to cholernie dużo pieniądzy za tak wielką odpowiedzialność. Hydraulik za zmianę uszczelki, co zajmuje mu 5 minut kasuje 30 zł. Wstyd,,,,,,,,,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
pa_ra Re: ile kosztuje zastrzyk 25.06.06, 19:06 Znajoma koleżanki przyjeżdżała do mnie do domu i robiła mojemu mężowi zastrzyki za 10-12 zł/sztuka. A to było 2 lata temu! Bo z przychodni powiedzieli mi 8 złotych, ale musiałby się dowlec do niej osobiście. Przypuszczam, że jakaś pielęgniarka po prostu chciała zarobić nie wychodząc z pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
pa_ra Re: ile kosztuje zastrzyk 25.06.06, 19:06 Znajoma koleżanki przyjeżdżała do mnie do domu i robiła mojemu mężowi zastrzyki za 10-12 zł/sztuka. A to było 2 lata temu! Bo z przychodni powiedzieli mi 8 złotych, ale musiałby się dowlec do niej osobiście. Przypuszczam, że jakaś pielęgniarka po prostu chciała zarobić nie wychodząc z pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: ile kosztuje zastrzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 22:39 -------------------------------------------------------------------------------- A słyszałeś o wstrząsie anafilaktycznym? Napewno nie, to rób sobie sam dalej zastrzyki, ale nie polecaj tego innym. Po podaniu jakiegokolwiek leku może być wiele powikłań. Każda szanująca się i mądra pielęgniarka, nie będzie robić wstrzyknięć, jeśli nie ma przy sobie tzw. tacy przeciwwstrząsowej. A jak się wydarzy nieszczęście to będziecie pisać na forum o głupiej pielęgniarce, która chce podwyżki. Rzeczywiście 5-10 zł, to cholernie dużo pieniądzy za tak wielką odpowiedzialność. Hydraulik za zmianę uszczelki, co zajmuje mu 5 minut kasuje 30 zł. Wstyd,,,,,,,,,,,, Odpowiedz Link Zgłoś