Dodaj do ulubionych

sala weselna DAGA i zespół Quatron

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 19:37
prosze o opinie i informacje na temat sali weselnej DAGA w Czarnym Lesie a
takze na temat zespolu muzycznego QUATRON. Planuje slub w Dadze i mysle tez o
tym zespole. Pod uwage biore tez Biale Kruki. Prosze o komentarze
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: taka jedna Re: sala weselna DAGA i zespół Quatron IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 08:50
      Patrzac z pozycji goscia , jest tam fantastyczny wystrój , swietna , sprawna
      obsługa i jedzenie jakiego nie powstydziłby sie zaden 5 gwiazdkowy hotel.
      Super otoczenie,
      Jest tylko jeden powazny mankament.

BRAK KLIMATYZACJI!
      mozna oszalec w tak upalne dni jak teraz
      • Gość: m Re: sala weselna DAGA i zespół Quatron IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 09:35
        Sala rewelacja. Mieliśmy tam ostatnio wesele ale faktycznie brak klimatyzacji to
        duży minus
      • Gość: katia_c Re: sala weselna DAGA i zespół Quatron IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 13:16
        Z tego co słyszałam w tym roku mają zrobic klimatyzacje..a czy im się to uda,
        trzeba zapytac:)Sala super, jedzenie pyszne, no i ten ogródek latem :)
    • Gość: m Re: sala weselna DAGA i zespół Quatron IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 12:05
      co do zespołu Quatron - po "przesłuchaniu" kilku zespołów zdecydowaliśmy się na
      ten zespół, zadzwoniliśmy do nich, żeby zarezerwować termin. Mieliśmy się
      spotkać w celu zapłacenia zaliczki, tylko, że ja akurat byłam w trakcie
      przeprowadzki i remontów, więc zadzwoniłam da pana Jurka powiedzieć, że za ok.
      miesiąc przyjedziemy zapłacić. Oczywiście to zrozumiał i obiecał że zaczeka.
      Niestety po miesiącu okazało się, że zespół już podpisał umowę na "nasz" termin
      z kimś innym, bo w sumie on nie wiedział czy my się odezwiemy. A podawałam mu
      specjalnie swój numer - właśnie na taką okazję. Troszkę mi się to głupie wydało,
      bo mógł chociaż zadzwonić, ale trudno. Tak więc zespół może fajnie gra, ale ja
      nie lubię ludzi, którzy tylko na kasę lecą. Ale to w sumie może i nasza wina.
      Znaleźliśmy inny zespół, który był bardzo fajny.
      • ania783 Re: sala weselna DAGA i zespół Quatron 24.07.06, 13:52
        my slyszelismy jak graja i podobalo nam sie. pan jurek tez wydal nam sie
        sympatyczny, no ale w waszej sprawie zachowal sie rzeczywiscie troche nie fair.
        a jaki zespol w koncu wybraliscie?
        • Gość: xx Re: sala weselna DAGA i zespół Quatron IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 15:11
          Polecam zdecydowanie białe Kruki www.bialekruki.com.pl
      • Gość: QUATRON Re: sala weselna DAGA i zespół Quatron IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 16:18
        Witam serdecznie !
        Na wstępie bije się mocno w pierś i PRZEPRASZAM. Faktycznie umówieni byliśmy na
        kontakt w przypadku gdy znajdzie się inny klient na Pani termin. Musimy jednak
        pamiętać o kolku sprawach, które dotyczą zarówno klientów jak i wykonawców
        usługi.Mianowicei kwestia wcześniejszego niemiłego doświadczenia. Szkoda, że od
        tej pory My jesteśmy takim przykrym doświadczeniem dla Pani. To po prostu skótek
        niejednikrotnego oczekiwania na umówione spotkanie z klientami bez efektu... A
        my nie możemy czekać do ostatniej chwili na ich reakcję.Bo po prostu zostaniemy
        na ten termin bez pracy.Tak już było niejednokrotnie.I to nie jest "LECENIE NA
        KASĘ" tylko poprostu dbanie o własny chleb.Bo z tej pracy się utrzymujemy.
        Jeszcze raz podkreślam, że bardzo źle się czuje mając świadomość Pani zawodu w
        stosunku do nas i JESZCE RAZ SZCZERZE PRZEPRASZAM .Z tego przykłądu
        wyciągneliśmy jednak wniosek, że termin "zaklepany" to taki, na który wplacono
        nam zadatek.Czy to przelewem gdy klient nie może do nas z różnych powodów
        trafić, bądź na spotkaniu.

Pozdrawiam serdecznie Panią i mimo wszystko cieszę, że wesele było udane.
        PRZEPRASZAM JESZCZE RAZ.

Jurek
        QUATRON
        • Gość: kamila Re: sala weselna DAGA i zespół Quatron IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 16:45
          Ogólnie zespół ma złą opinię. Nie pierwszy raz słyszę że kogoś olali...
        • Gość: m Re: sala weselna DAGA i zespół Quatron IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 19:00
          jasne - tylko czasem można spotkać uczciwych ludzi, którzy rzeczywiście chwilowo
          mają inne sprawy na głowie. Wystarczył jeden telefon i znależlibyśmy czas, żeby
          podjechać. Taką samą sytuację mieliśmy na sali, Pani Właścicielka przez długi
          czas nie naciskała na to, byśmy zapłacili zadatek. I wystarczył jej jeden
          telefon (po kilku miesiącach), że pojawiła się para zainteresowana "naszym"
          terminem i musimy się zdecydować: albo zadatek albo rezygnujemy. I od razu się
          tam zjawiliśmy zapłacić. Nie było to trudne. A tak (pomimo tego, że spodobał nam
          się Wasz zespół)- ja mam opinię taką jaką mam.
    • akmod Re: sala weselna DAGA i zespół Quatron 25.07.06, 18:37
      Byłam na weselu 2 lata temu. Jedzenie bardzo smaczne, wystrój i obsługa bez
      zarzutu. Ogólnie wszystko na poziomie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka