Gość: xx IP: 80.54.171.* 24.07.06, 20:56 Czuje że niedługo niektórzy da szkoły będą chodzić w mundurkach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: storima Re: Mundurki szkolne IP: *.dsl.club-internet.fr 24.07.06, 20:57 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=45776401 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wychowawca Re: Mundurki szkolne IP: 80.54.169.* 24.07.06, 21:24 Mam swoje zdanie odnosnie niektorych pomysłow ale jesli chodzi o mundurki to pewnie najbardziej beda ubolewac nad tym pomysłem te dziewczynki w dżinsach pod pępkiem,błyszczacym paskiem w dosc uwidocznionych stringach i tatuażem na kości ogonowej.Myśle ze ten pomysł spodoba sie rowniez wykładowca bo nie beda juz musieli manifestowac swojego niezadowolenia jesli chodzi o te stroje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matk ;/ Re: Mundurki szkolne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 16:35 Ludzie co wy wprawadzacie nauke sprzed 25 laty?????? oszalelsicie ??? mamy 21 wiek i niby zyejemy w wolnym kraju hgdzie mozna chodzic i sie wypowiadac jak sie komu podoba a ze starym babom cos takiego nie pasuje to niech sobie w koncu uswiadomia raz alke porzadnie ze czasy sie zmieniaja i niue bedzie tak jak za ich czasow Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: Mundurki szkolne 25.07.06, 17:03 Sam pomysł unifikacji strojów do szkoły nie jest zły, ale wprowadzanie jakichś sztywnych mundurków to troszkę ograniczenie wolności wyboru. Jednak jestem jak najbardziej za tym,żeby wprowadzić określone zasady ubioru, może niekoniecznie narzucać kolorystykę, ale na pewno zakazać pod groźbą jakiejś kary krótkich bluzeczek, zbyt niskich biodrówek, zbyt dużych dekoltów, ton makijażu, irokezów i innych "udziwnień" na twarzach, głowach, ciałach uczniów - szczególnie szkół podstawowych i gimnazjów. Liceów z resztą też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczycielka Re: Mundurki szkolne IP: *.gre.pl / 212.160.86.* 18.08.06, 16:13 niektórym dziewczynkom by się przydały mundurki, bo nie bardzo wiedzą jak wypada a jak nie wypada iść do szkoły, a mamusie też widocznie nie, ich stroje są nie tylko szokujące dla przeciętnego człowieka (ekshibicjonizm), ale wyrażnie niewygodne, bo w 100% odbijają się jeśli nie na ocenach to na uwadze jaką te uczennice są w stanie poświęcić tematowi lekcji. Odpowiedz Link Zgłoś