sqlanka 25.07.06, 14:46 Potrzebuje porady od osób które znają te miasta. Wybieram sie na farmacje i odstałam sie na 2 akademie medyczne. Nie wiem którą wybrać. Czekam na opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: Łódź czy Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:47 nawet nie pytaj tylko Łódź zalet bardzo duzo, wogóle to ni ema porównania, to samo dotyczy medycyny. Odpowiedz Link Zgłoś
sqlanka Re: Łódź czy Katowice 25.07.06, 15:00 Mam do wyboru Katowice i Łódź . Jakie zalety?? ew wady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etr Re: Łódź czy Katowice IP: *.gre.pl / 212.160.86.* 25.07.06, 14:58 na farmacji wiara rowna, wyrabiaja jakies g.... (leki), by je sprzedac do apteki. Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Forum Studia :) 25.07.06, 15:07 Z tym pytaniem lepiej na tamto forum, na pewno znajdą się studenci z obu tych miast i cos Ci mogą doradzić, bo ja niestety nie mogę, jak widać nikt inny żadnej konkretnej odpowiedzi Ci nie udzielił. Powodzenia :) Kierunek ciężki,ale potrafi przynieść wiele satysfkacji :) Widze to po moim koledze,który studiuje to w Gdansku :) Odpowiedz Link Zgłoś