Dodaj do ulubionych

Weselnicy zostali na lodzie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 21:09
chyba bym rozszarpał taką babę. wesele to mnostwo załatwien itd kto
przechodzil ten wie.....a na koniec przygotowan tak urzadzić ludzi ehhhh.
tylko kasa takim babsztylom w głowie...nic tylko życzyć tej wspaniałomyślnej
właścicielce lokalu odwrotnej sytuacji.....
a tak swoją drogą w dzisiejszych czasach załatwiać takie rzeczy na gębę? bez
umowy? tez lekka przesada
Obserwuj wątek
    • Gość: Stasiek Re: Weselnicy zostali na lodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 21:20
      Błagam. Napisz gdzie to było!
      • Gość: ja Re: Weselnicy zostali na lodzie IP: 195.189.52.* 26.07.06, 21:23
        Własnie dajncie namiarty na tę okropną
        sale
        • dale5 Re: Weselnicy zostali na lodzie 26.07.06, 21:27
          tez się zastanawiam co to za lokal:(
          • Gość: Zgred Re: Weselnicy zostali na lodzie IP: *.21.pl / *.21.pl 26.07.06, 21:34
            a ile jest piętrowych lokali na przedmieściach?
            ja mam swój typ hehe ...
      • Gość: V Re: Weselnicy zostali na lodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 22:14
        Penelopa
    • Gość: ..... Re: Weselnicy zostali na lodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 21:29
      Pewnie to sala LaTorre
      • Gość: malediwy Re: Weselnicy zostali na lodzie IP: 80.51.57.* 26.07.06, 21:35
        Moi znajomi zarezerwowali sale. koszt jaki mieli ponieść to 180 zł za os.
        (wesele 2 dniowe) W cenie wystrój sali tort i cisto. Na tydzień przed Pani
        zażyczyła sobie 1000 zł za wystrój sali. 150zł dla kelnera który miał donosić
        wódkę i jeszcze jakieś pieniądze za tort i ciasta. Kłótnie i przypominanie, że
        umowa SŁOWNA (niestety tylko słowna) na nic się zdały.
        Przyszli nowożeńcy!!! Weźcie sobie do serca radę z artykułu. Wszystko na
        piśmie!!!!!!!!!!!!
        • Gość: ..... Re: Weselnicy zostali na lodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 21:41
          Ale napisz na jakiej sali tak bylo bo ja za rok mam swoje wesele i tez juz mam
          zarezerwowana sale i chce sie dowiedziec czy to czasem nie ta sama :|:|:|
          • Gość: Adrian To napewno ta sala...!!! IP: 212.160.86.* 27.07.06, 15:36
            To napewno chodzi o tą "LA TORRE" S.C. 42-200 Częstochowa ul. Wojska Polskiego
            1 koło wrzosowej...
            • Gość: jagienka Re: To napewno ta sala...!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 27.07.06, 22:31
              Jak zapewniają inni to jednak nie ta sala, o której ty piszesz. Jaki masz
              interes w tym żeby podając dokładny adres szkalować kogoś niewinnego? A jeśli
              masz coś konkretnego na ten drugi lokal to napisz co. Konkrety a nie bzdety!
            • Gość: Bylam-widzialam Re: To napewno ta sala...!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.06, 18:54
              To na 100% nie la torre!
    • Gość: gora150 Re: Weselnicy zostali na lodzie IP: *.prio138.trustnet.pl 26.07.06, 21:30
      no cóż... kasa, kasa i jeszcze raz kasa. Nic dodać nic ująć.
      Podajcie namiary nata salę, jako przestrogę dla innych ludzi.
      • Gość: Krakoo Re: Weselnicy zostali na lodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 23:50
        Czy ktos wie o jaka dokladnie sale chodzi?
        Nie jakies domysly, tylko suche fakty...
        • Gość: miki Re: Weselnicy zostali na lodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 00:05
          A moze ta pani pochodzi z Radomska??? Dwa lata temu mialam dokladnie taka sama
          sytuacje, dowiedzialam sie ze w zarezerwowanej przeze mnie sali bedzie miala
          wesele inna para, a moi goscie zostana przeniesieni na mniejsza sale (a propo w
          zyciu nie zmiesciloby sie tam 100 osob).Wlascicielka przez caly czas nas
          oklamywala (zreszta jak sie okazalo nie bylismy piewsi i jedyni), nie chciala
          nas skotaktowac z ta druga para, twierdzac ze oni o wszystkim wiedza.
          Zorganizowanie dwoch wesel w tym lokalu wiazalo sie z zagluszaniem sie zespolow
          itd. W koncu dzieki kolezance ktora miala byc u nas na slubie i na szczescie
          slubie tej drugiej pary (szczesliwy traf) doszlo do spotkania. Oni oczywiscie o
          niczym nie wiedzieli, a bylo to na 2 tygodnie przed weselem. I co zaczeli na
          gwalt szukac innej sali (wycofali sie z tego miejsca dobrowolnie )no i
          znalezli. A le ile to kosztowalo nas wszystkich nerw...Szkoda gadac!!!
          Przestrzegam wszystkich przed pewna pania organizujaca wesela w Radomsku!!!
          Zreszta podobno wlasciciel rozwiazal z nia umowe wynajmu lokalu- moze wynajmuje
          teraz w Czestochowie???
    • Gość: gosc Re: Weselnicy zostali na lodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 07:46
      Czy ta sala przypadkiem nie jest w okolicch wrzosowej ??
    • Gość: koper Re:Wlascicielka lokalku to oszustka IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 27.07.06, 08:38
      Wziela wieksza kase,a druga kase trzyma!!!"Zamknac ten burdel!!!
    • Gość: xxx Re: Weselnicy zostali na lodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 09:14
      czy to czasem nie jest kleo pa tra ???
      choć suterena na 60 osób mi tu niepasuje i w obydwu salach jest klima ?

• Gość: gość Re: Weselnicy zostali na lodzie IP: 80.48.49.* 27.07.06, 09:17
      za osiem tysięcy można całe mieszkanie umeblować ,
      a goście przyjdą zjedzą wypiją pójdą i kasy nie ma .
      • Gość: panna młoda Re: Weselnicy zostali na lodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 09:56
        osobiscie jakis czas temu szukalam sali i powiem tak -we Wrzosowej jest taka
        sala gdzie w umowie własciecielka zastrezga sobie ze z ".....przyczyn"moze
        wymowic nowozencom sale-juz nie pamietam jaki czas perzed slubem.powód
        wymowienia chyba oczywisty-wieksze i bardziej intratne wesele.i tez sa 2
        sale-tylko ze na 1 poziomie.Przyszli PAŃSTWO MŁODZI WSZYSTKO OD RAZU NA PIŚMIE!!!!!!
    • Gość: stary Re: Weselnicy zostali na lodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:07
      p.rzecznik konsumentów nie bardzo wywiazał się z obowiazków spoczywajacych na
      Nim,otrzymujac taką informację powinien zawiadomić prokuraturę/jeżeli sam nie
      mógł(?)sprawy załatwić.To jest niedopuszczalne takie działanie włascicielki
      lokalu i rzecznika konsumentów również.
      Dlaczego nie została ujawniona nazwa lokalu?
      by zataić jej nazwę? czy też w celu insynuacji(pomawiania?) innych lokali
      przyjaznych klientom? /co zostało może nieswiadomie dokonane- a moze we
      wszystkich lokalach wym. przez forum. istnieje taka sama procedura naciagania?.
      pozdrowienia dla pary młodych .
    • Gość: carlos Re: Weselnicy zostali na lodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:17
      tak to bywa, jak szkoda zapłacić więcej za renomowany lokal.
      • Gość: Anna ANTYreklama!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:29
        Trzeba zrobić Babie taką reklamę na jaką załuguje!
        Gdzie ta sala??????!!!!!!!
        Żeby inni się tak nie wrobili!!!!!!!!!!!!!
        Błagam niech reporterzy, goście co mieli być na tym weselu, ktoś kto cokolwiek
        wie niech napisze - o jaką salę chodzi!!!!!!!!!!!!111
        • tomodachi.kendo Re: ANTYreklama!!! 27.07.06, 10:34
          Powiedzcie o jaką sale chodzi! Co w tym dziwnego, że podacie nazwę, jesli baba
          robi młodej parze takie numery, to niech dostanie reklamę na jaką zasługuje!
          • Gość: nina Re: ANTYreklama!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 22:59
            Znam sprawe. O PENELOPE chodzi.
    • Gość: misia Gdzie ta sala ? Zna ktoś nazwę i adres ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:13
      • Gość: mloda Re: Gdzie ta sala ? Zna ktoś nazwę i adres ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:58
        co za wstretna baba -jak ona tak mogla? ludziom kasa potrafi niezle w glowie
        zamieszac.powinna zostac ukarana i na przyklad powinna miec zakaz przyjmowania
        zlecen na caly 2008 rok-obstawiam ze 2007 ma juz calkiem zajety i ludzie
        zostaliby na lodzie.napiszcie gdzie jest ta sala na ktorej juz pewnie nikt nie
        chce robic wesel
        • Gość: Amadeusz1981 Re: Gdzie ta sala ? Zna ktoś nazwę i adres ? IP: *.man.czest.pl 27.07.06, 14:58
          Witam
          Kochani pomyślcie już ta sala jest na tej liście nie co wyżej!!!!!
          Ja osobiście podziwiam ludzi że dają sie zrobic tej Pani jeszcze w bambuko, po takich numerach jakie ona z nimi wyprawia!!
          Dobrze pomyslcie sala 2 poziomowa????
      • Gość: Zuza Re: Gdzie ta sala ? Zna ktoś nazwę i adres ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 10:19
        Ja też już jestem pewna ze to Penelopa, znajomy tam pracował
    • Gość: Nina Re: Weselnicy zostali na lodzie IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 15:45
      Podajcie gdzie jest ta sala ,też uważam ze należy się babie nauczka skoro ona
      nie robi sobie nic z ludzi to niech teraz straci ,może bedzie miała nauczkę
      .Trzeba jasno podać gdzie to jest ,bo na domniemaniach może ucierpieć ktoś
      niewinny.Czemu się kryć ,
      • Gość: Zuza Re: Weselnicy zostali na lodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 15:47
        To w końcu LaTorre czy Penelopa?
        • Gość: antoni Re: Weselnicy zostali na lodzie IP: *.man.czest.pl 27.07.06, 16:21
          To drugie przecież to jasne nie to że bronie tą pierwszą sale ale mysle że jest bardziej normalniejsza!!! A tamtej pani to już nie pierwszy raz sie to zdarzyło.Tylko nikt nie wpadł z poprzedników na taki pomysł by to opisaC Pozdrawiam
        • Gość: jagienka Re: Weselnicy zostali na lodzie IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 27.07.06, 17:24
          no właśnie, napiszcie jasno i wyraźnie, który to lokal bo można komuś
          niesłusznie krzywdę zrobić. I nie chodzi mi o wypowiedzi 'to pewnie...', 'to na
          pewno...' Nie wiesz na 100% gdzie to było to nie pisz!
        • Gość: V. Re: Weselnicy zostali na lodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 09:15
          a wiec raz jeszcze... PENELOPA, sala po prawej stronie jak sie jedzie na
          Klobuck. A pechowi nowozency przeniesli impreze do Kamyka. Wspolczuje i zycze
          udanej imprezy.
    • zoe81 Re: Weselnicy zostali na lodzie 27.07.06, 16:29
      mieszkam rzut beretem od Penelopy, też mysleliśmy o tej sali, ale na szczęście
      wybraliśmy inną, w Woli Hankowskiej, polecam!
    • Gość: Ania [...] IP: 81.79.208.* 27.07.06, 17:01
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: witold Re: Penelope!!!!!!!!!!! IP: *.man.czest.pl 27.07.06, 22:30
      Ja jestem w stu procentach ZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Stanisław Re: Penelope!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 21:35
      Ja to przeżyłem dwa lata temu. Wesele w sobotę a w poniedziałek o godz. 21
      dzwoni gościu że wesela nie będzie bo właściciele zamkneli mu salę. Na drzwiach
      wisiała żelazna sztaba z kłódką. Szok. Prszę sobie wyobrazić co przeżyli młodzi
      i my rodzice. W końcu wesele zorganizował na wypożyczonej sali obniżył koszt
      ale był bardzo nieprzyjemny. Był ale jakoby go w ogóle nie było. Dlatego
      proszę Was podawajcie nazwiska i adresy takich nieuczciwych "bizesmenów". Niech
      Wasze opinie będa przestrogą dla innych. (nie podaję adresu bo tego gościa już
      nie na na tym rynku. Takich karierowiczów bez żadnych skrupułów puszczajcie z
      torbami.
      • Gość: A.M. Re: Penelope!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 31.07.06, 14:39
        moze nie bedzie dotyczyc to sali ale co tam opowiem co mnie sie ostatnio
        przydarzylo. Wypozyczylam limuzyne wlasnie na slub i mily pan poinformowal mnie
        ze niestety z autkiem cos nie gra i niestety nie da sie nim jezdzic, a do
        mojego slubu nic nie da rady innego zakupic. Nie bylo by w tym nic dziwnego ze
        owy pan reklame "nienadajacego sie do uzytku" autka niedawno wystawil na
        allegro. Moze ktos zdecydowal sie zaplacic wiecej niz ja? jak myslicie?
        • Gość: g Re: Penelope!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 16:14
          jakiś nr. do gościa od limuzyny?
          • Gość: iza Re: Penelope!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 17:05
            o kurcze a moj kuzyn własnie 2 tygodnie temu zamowil sale penelope na wlasne
            wesele.juz do niego dzwonieale czy sala penelopa jest dwupoziomowa jak to ktos
            wczesniej okresli? i z tego co wiem to drugiej mniejszej sali tez tam nie ma...
            • Gość: Amadeusz1981 Re: Penelope!!!!!!!!!!! IP: *.man.czest.pl 31.07.06, 20:38
              Jest rzadko pokazywana żeby gości nie zrazić, wejście osobne do niej jest od strony podwórka lub przez sale górną drzwi obok szatni.Pozdrawiam
          • Gość: A.M. Re: Penelope!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 31.07.06, 21:06
            tylko jeden gosciu ma w czewie dwie dlugie biale limuzyny ;)
            • Gość: g Re: Penelope!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 11:35
              niestety dwóch ma
    • Gość: Cykad Re: Weselnicy zostali na lodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 21:54
      A puścić babę w barhamach!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka