Dodaj do ulubionych

Lekarz leczący pijawkami

IP: *.czest.enion.pl 27.07.06, 13:57
Podobno w Cze-wie jest lekarz o nazwisku SYCZ który leczy żylaki pijawkami.
Czy ktoś o tym słyszał? Jeśli tak to proszę o jakieś namiary na niego, tel.,
adres itp.
Obserwuj wątek
    • Gość: judym Re: Lekarz leczący pijawkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 19:03
      to sąsiad Goździkowej i kaszpirowskiego polecam
      • Gość: pij.... Re: Lekarz leczący pijawkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 19:16
        judym bzdury piszesz nie wiem czy lekarz profesjonalnie specjalizuje się w
        stawianiu pijawek /na zylaki / watpliwe// ,lecz wiadomym jest o własciwosciach
        wspomagajacych leczenie farm. przez pijawki szczególnie z nadcisnieniem . A na
        zylaki proponuję wizytę u lek./to bedzie reklama? może nie/ kiedyś przyjmował
        przy piłsudskiego-raz na na mieś? pracuje i operuje w klinice z zabrzu ale takie
        porady wykonywał w takim miasteczku jak min.cz-wa. ,....., .Polecam jak chcecie
        namiary ,znajdę - mam bardzo dobre własne doswiadczenie z p.doktorem /operacja
        żylaków.
        • Gość: judym Re: Lekarz leczący pijawkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 19:17
          nadciśnienie pijawkami i upustami krwi to w XIX wieku leczono...
          • Gość: pij.... Re: Lekarz leczący pijawkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 19:40
            żartowniś z Ciebie "judym" a potraktowałam sprawę zylaków poważnie.

ale jak jesteś zartowniś to pożartujmy nim żylaki na zakończeniu Twego układu
            trawiennego doskwierać Ci będą tak ,że nie siegniesz do fotmyszki i klawiatury.

- jak ktoś ma zbyt niskie ciśnienie to niech się zgłosi najpierw po poradę do
            zus, nastepnie do nfz , i judym cię wyleczy. Z ziołowym pozdrowieniem "lubczyka".
            • Gość: judym Re: Lekarz leczący pijawkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 19:47
              pijaweczko kochana a nie chciałabyś gruźlicy cudownymi wodami leczyć? to mniej
              wiecej ten sam poziom... z XIX wieku
              • Gość: pij.... Re: Lekarz leczący pijawkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 20:05
                judymie dodawałeś "lubczyka' do potraw swych?- zamiast E ....... nr. się
                faszerować? to dla Ciebie i bliskich może by na zdrowie wyszło. Ciekawie ta
                rozmowa-pisanina być zaczyna .
                ale nie do tematu zaczętego przez autor. .Może zaczniesz inne rozmowy o leczeniu
                ziołami,.... .Zdrowia i pomyślności.
                • Gość: judym Re: Lekarz leczący pijawkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 20:08
                  masz rację nudzi mnie gadanina z trollem a w sprawie żylaków polecam
                  angiochirurga powinien być skuteczniajszy od pijawek...
                  • Gość: pij.... Re: Lekarz leczący pijawkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 20:29
                    "masz rację nudzi mnie gadanina z trollem "- ale dlaczego taka wredna odzywka?
                    lubczyk to taka roślina 'ZIOłO" dodawaj do potraw być może pokachasz mnie i
                    ludzi,i nie będziesz zionął nienawiścią do otoczenia a szczególnie mnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka