Gość: Włodek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 12:09 Mam pytanie.Czemu kasujecie wątki dotyczące pana Wrony które go nie popierają a zostawiacie te które go chwalą?? czy on jest waszym zwierzchnikiem?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
redakcja_czestochowa Re: Pytanie do redakcji!!!! 01.08.06, 12:27 Jedyne kryterium według którego kasujemy wątki to regulamin forum. Zgodnie z nim usuwamy posty wulgarne lub naruszające dobra osobiste poszczególnych osób. Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włodek Re: Pytanie do redakcji!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 12:40 Założylem wątek o tym ze Wrona przypoisuje sobie budowe stadionu miejskiego.Gzie jest ten watek?Regulaminu nie złamałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I.LEŚNIKOWSKI Podróż w czasie IP: *.um.gov.pl 01.08.06, 12:47 Wątek zapewne spadł po malym zainteresowaniu forumowiczow z powodu oczywistego kłamstwa, które pan w nim lansuje. Jeśli uważa pan, że stadion wyremontowano nie za obecnej prezydentury (wszystko wykonano w ciągu ostatnich trzech lat - od dokumentacji terenu, po projekt i realizację), oznacza to, że przeniosł się pan w czasie. Radzę opisać to właśnie zjawisko - byłoby zapewne bardziej interesujące dla prasy nie mówiąc o czytelnikach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włodek Re: Podróż w czasie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 12:51 Nie chodzi mi o preztdenture za której stadion zosał wyremontowany i o te przedwyborcze popisówy pana Wrony(ratusz,aleje)tylko o to ze pan Wrona nie ma nic wspólnego z remontem.Zgodził sie tylko ze względu na nacisk opini publicznaej.Zresztą wszystko widać i słychać podczas zawodów ki0edy pan Wrona sie pojawie 15 tys ludzi gwizdze na niego.Ciekawe dlaczego??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Niespodzianka!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 12:52 O tu Pan sie udziela a co z odpowiedzią na tematy poruszane w wątku o czestochowie? Odpowiedz Link Zgłoś