Gość: ~Rycho IP: *.darkstar.pl 15.02.03, 07:18 Żadne 25 lat,zabić bydlaka za takie zezwierzęcenie,a nie utrzymywać na koszt podatnika. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mieszkaniec KARA ŚMIERCI !!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 15.02.03, 11:03 Dla takich zwyrodnialców powinna być orzekana kara śmierci! W takim przypadku resocjalizacja nie ma najmniejszego sensu. Niedługo strach będzie wyjść z domu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KST Prawo chroni bandytę IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 15.02.03, 15:40 Ten przypadek to klasyczny przykład ochrony bandytów przez polski "system" prawny: mało tego, że podły zbój odpoczywa w warunkach lepszych niż setki tysięcy polskich bezdomnych (wikt, opierunek, opieka lekarska, TV, zagwarantowane bezpieczeństwo), mało tego, że oprócz drapania się po jajach nic nie robi, mało tego, że płacący podatki obywatele opłacili "surowych" sędziów i jeszcze genialniejszych parlamentarzystów, co to uchwalili takie tolerancyjne i "europejskie" prawo, to jeszcze nie ma jak ściągnąć z gnoja odszkodowania dla jego ofiary. Powiem wam co należy zrobić: zamiast opieki w więzieniu - karny obóz pracy: pobudka 4,30, kroma suchego chleba, kop w dupę i do roboty na 16 godzin. Jak się nie podoba, to w celi niech wisi gotowy stryczek: powiesisz się sam, to i oszczędzisz katu roboty i wyrzutów sumienia. A jak się zbój powiesi, to go poćwiartować, sprzedać narządy jak części zamienne a uzyskaną kasę dać w formie odszkodowania ofierze. Proste, chyba tak ? Niepotrzebne ani dożywocie, ani kara śmierci ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Prawo chroni bandytę IP: *.look.ca 15.02.03, 16:43 > Powiem wam co należy zrobić: zamiast opieki w więzieniu - karny > obóz pracy: pobudka 4,30, kroma suchego chleba, kop w dupę i do > roboty na 16 godzin. Jak się nie podoba, to w celi niech wisi > gotowy stryczek: powiesisz się sam, to i oszczędzisz katu > roboty i wyrzutów sumienia. A jak się zbój powiesi, to go > poćwiartować, sprzedać narządy jak części zamienne a uzyskaną > kasę dać w formie odszkodowania ofierze. Proste, chyba tak ? > Niepotrzebne ani dożywocie, ani kara śmierci ... ............................................... 1.Wiem ze nic nie wiem. 2.Wszyscy jestesmy ofiarami jakiegos systemu myslenia, rozumienia swiata, cywilizacji (...jakiej ? ) 3.W wiezieniu jako pierwsi powinni znalesc sie ci, ktorzy dzis stanowia polskie prawodawstwo ! 4. Tych realnych, nie domniemanych bandytow ogladacie codziennie w TV i was to nie wzrusza, a zdolnych ludzi szybko uczacych sie na ich przykladach, potecjalne ofiary, konsekwentnego sprawdzania nowych teorii systemu, chcecie wysylac na smierc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Prawo chroni bandytę IP: *.look.ca 15.02.03, 16:53 To tylko kwestja doboru narzedzi jakimi sie morduje ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Proces o odszkodowanie za pobicie IP: *.wsjoe.czest.pl 17.02.03, 08:57 25 lat? - to jest śmieszne!! Powinien dostać kulę w łeb!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HEY Re: Proces o odszkodowanie za pobicie IP: 213.31.241.* 17.02.03, 16:51 Gość portalu: ~Rycho napisał(a): > Żadne 25 lat,zabić bydlaka za takie zezwierzęcenie,a nie > utrzymywać na koszt podatnika. Nie tylko zabic, ale sprzedac na "czesci zamienne", wtedy bylaby z tego jakas mala korzysc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAZIO zrobcie mi LASKE PALANTY IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 18.02.03, 17:17 CO WY !!ZROBCIE MI LASKE ?????:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: zrobcie mi LASKE PALANTY IP: *.look.ca 18.02.03, 18:06 Kraj toczy korupcja ! TV publiczna prasa i radio kreuja bandyckie postawy i zachowania milionow ludzi. Kto podsyca ta spoleczna demoralizacje ? Odpowiedzcie sobie sami. Ale gdy Filip napisze cos obrazliwego na temat presydenta, GW uwuwa jego listy. Bo kochani przyklad zawsze szedl i idzie z gory. Ale jak mi sie wydaje koniec tego bliski. Sami w koncu dojdziecie do wniosku ze ktos podsyca ta pseldo wolnosc byscie sie wlasnorecznie wydusili. Bo nie o taka Polske nam chodzilo. Nie o taka Polske zarzynalem nocki pracujac dla NSZZ Solidarnosci by dzis ci przestepcy ktorzy zamordowali S-80 powolujac masonska S-81 mogli uczynic sobie z Polski Eldorado i kraj bezprawia. Pozdrawiam pelen ubolewania Filip Odpowiedz Link Zgłoś