Dodaj do ulubionych

pan dr Jerzy Zajdel

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 21:40
co sadzicie o panu doktorze ? chodzi mi o szczere wypowiedzi osob ktore mialy z nim stycznosc.
Obserwuj wątek
    • Gość: pacjentka Re: pan dr Jerzy Zajdel IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.06, 20:34
      Jest sympatyczny, miły a przede wszystkim rzeczowy,da się porozmawiac, wszystko
      dokładnie tłumaczy. Leżałam u niego na oddziale i byłam w prywatnym gabinecie i
      nie ma żadnej różnicy w traktowaniu. Gorąco polecam.
      • Gość: on Re: pan dr Jerzy Zajdel IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 13.08.06, 21:34
        hmm no moje zdanie jest nieco inne. mój tata leżał na parkitce na oddziale
        reumatologii i powiem szczerze ze jakis większych rewelacji od tego doktora sie
        nie dowiedziałem a zwłaszcza mój tata (może dlatego że nie był w prywatnym
        gabinecie??) ogólnie ani złego ani dobrego słowa o tym lekarzu powiedzieć nie
        mogę. pozdrawiam
        • Gość: pacjentka Re: pan dr Jerzy Zajdel IP: 195.189.52.* 14.08.06, 17:04
          Moze w prywatnym gabinecie jest mily i stara sie pomoc.W przychodni niestety
          jest niemily, nie lubi pacjentow i chyba swojej pracy.Nie slucha co sie mowi,
          pozbywa sie szybko z gabinetu.Nie zdiagnozowal trafnie, nie zlecil badan, bylam
          dwa razy i wiecej nie poszlam.Pojechalam na Slask.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka