Gość: Juve IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 21:50 Cze czy słyszał ktoś o wypadku co sie zdarzyl jakas godz temu kolo Czestochowy mlody chlopak rozwalil sie mercem srebnym kompresorem?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samabrona Re: Wypadek koło Częstochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 21:52 znów ktos z rodziny poslanki Hojarskiej? a AC beda chcieli teraz posplacac kredyty za te merce.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juve Re: Wypadek koło Częstochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 21:56 Nikt z rodziny jakiej stam Hojarskiej to powazna sprawa dla mnie jakby ktos mial jakies info to bardzo prosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Wypadek koło Częstochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 23:13 Poniedziałek, 21.08.2006 Wyślij znajomemu ... Częstochowa WYPADEK DROGOWY. W Bogusławicach, kierujący samochodem marki Mercedes, jadąc w kierunku Radomska, stracił panowanie nad pojazdem, uderzył w barierki i spadł z czterometrowej skarpy. Kierowca mercdesa zginął na miejscu. Do zdarzenia doszło na DK nr 1 około 16.50. Jak wynika ze wstępnych ustaleń przyczyną wpadku była najprawdopodobniej nadmierna prędkość.To jest info z kroniki policyjnej ale nie godzinę temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juve Re: Wypadek koło Częstochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 16:14 Dzieki wlasnie oto chodzilo ten kierowca to byl z mojej rodziny ale policja dzwonila dopiero przed 22.00 bo chyba musieli go zidentyfikowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opel Re: Wypadek koło Częstochowy IP: *.prenet.pl 22.08.06, 18:59 www.czestochowa.kmp.gov.pl/serwis/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=1&Itemid=33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julek Re: Wypadek koło Częstochowy IP: *.34.pl / 80.51.236.* 22.08.06, 21:18 Ten link lepszy !! Uwaga w dniu 18 wrzesnia br na ul. Kiedrzynskiej .......... www.czestochowa.kmp.gov.pl/serwis/index.php?option=com_content&task=view&id=759&Itemid=33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: Wypadek koło Częstochowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 16:23 Tak się składa że jestem mieszkanką Kruszyny w której to doszło do tego tragicznego wypadku... bardzo lubię to miejsce (to w którym doszło do wypadku) ale wydaje mi się że po tej tragedi będę bała się tam przebywać... Niestety nie wiem jak dokładnie doszło do wypadku... ale doszły do mnie plotki iż kierowca samochodu umarł wcześniej... tzn. wynikiem jego śmierci nie był wypadek czy uderzenie na jakie był narażony lecz podczas uderzenia już on nie żył... Ale nie wiem czy to prawda.. Jeśli ktoś ma jakieś informajce dotyczące tej tragedii była bym wdzięczna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry_man Re: Wypadek koło Częstochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 17:37 > tzn. wynikiem jego śmierci nie był wypadek czy uderzeni > e na jakie był narażony lecz podczas uderzenia już on nie żył... Trochę niepoprawnie się wyraziłaś. Miałaś na myśli, że wypadek był wynikiem śmierci, a nie śmierć wypadku ;] Odpowiedz Link Zgłoś