Dodaj do ulubionych

dr Tomasz Strzelczyk - USG połówkowe był ktoś?

IP: *.prenet.pl 24.08.06, 23:28
Witam jestem w 18 tygodniu ciazy. Za 2 tygodnie mam wizyte o dr T.
Strzelczyka. Mam takie pytanie. Czy któras z Was robiła USG połówkowe u
niego? Ile trwało to badanie? Objaśnił Wam wszystko? Jeśli było widac płeć to
czy Wam powiedział? Mam wątpliwości ponieważ sprzęt w jego gabineci enie jest
najnowszej jakości. Badzo byłabym wdzięczna za odpowiedzi. Z góry dziekuję i
pozdrawiam wszystkich.
Obserwuj wątek
    • Gość: TIRówka Re: dr Tomasz Strzelczyk - USG połówkowe był ktoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 23:30
      nie
      • Gość: Ciężarówka Re: dr Tomasz Strzelczyk - USG połówkowe był ktoś IP: *.prenet.pl 24.08.06, 23:32
        Ja pytam poważnie jesli nie jesteś zainteresowana to nie pisz. Forum jest po to
        aby pytać. A ludzie piszą aby odpowiadać. Jeśli nie znasz odpowiedzi namoje
        pytanie to nie odpisuj.
    • pokusa84 Re: dr Tomasz Strzelczyk - USG połówkowe był ktoś 24.08.06, 23:45
      up
    • Gość: Ciężarówka Re: dr Tomasz Strzelczyk - USG połówkowe był ktoś IP: *.prenet.pl 24.08.06, 23:59
      Nie jestem zaintersowana.
    • Gość: Ciężarówka Re: dr Tomasz Strzelczyk - USG połówkowe był ktoś IP: *.prenet.pl 25.08.06, 09:15
      Czy naprawdę żadna z Was nie wykonywała tego badania? Bardzo proszę o odpis.
      • ptapti1 Re: dr Tomasz Strzelczyk - USG połówkowe był ktoś 25.08.06, 14:12
        Badania nie robiłam ale znam lekarza. Znam Pana Strzelczyka za czasów mojej
        ciąży,którą w większej części spędziłąm w szpitalu. W/g mnie to naprawde dobry
        fachowiec a swoje pacjętki (nie należałam niestety do nich ponieważ mieszkam
        dość daleko od Częstochowy) traktuje jak swoje bdb znajome. Miałam do czynienia
        z dziewczynami które prowadził właśnie ten lekarz i każda z nich bytła bardzo
        zadowolona. Szczerze Ci polecam gościa.
        • Gość: Ciężarówka Re: dr Tomasz Strzelczyk - USG połówkowe był ktoś IP: *.prenet.pl 25.08.06, 15:03
          Ja szczerze mówiąc zastanawiam sie nad zmiana lekarza na dr sikore. Wiele
          dobrego o nim przeczytalam. To nieprawda ze dr Strzelczyk jest taki miły, jest
          opryskliwy i ciezko od niego wydobyc jakies informacje. Nie chce za bardzo
          odpowiedac na pytania, a poza tym zarowno w przychodni jak i prywatnie
          dyspoonuje strasznie slabym sprzetem usg.
          • Gość: kika Re: dr Tomasz Strzelczyk - USG połówkowe był ktoś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.06, 15:11
            No chyba nie mówisz o doktorze Tomaszu Strzelczyku. On opryskliwy??? mnie się
            nigdy nie zdarzyło i znajomym też nie żeby był niemiły. I zawsze odpowiada na
            moje, niekiedy naiwne pytania, jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło żeby powiedział
            że moja pytanie jest głupie. Zawsze odpowiada, nawet jeśli jest na inny temat
            niż ginekologiczny. A jeśli chodzi o usg to najważniejsze jest to jak lekarz
            potrafi odczytać obraz usg, a nie jaki jest sprzęt. Pozdrawiam
            • Gość: Ciężarówka Re: dr Tomasz Strzelczyk - USG połówkowe był ktoś IP: *.prenet.pl 25.08.06, 15:36
              Takl o Tomaszu Strzelczyku. Bardzowiele kobiet ma negatywne opinie o nim
              zarowno w szpiotalu jak w przychodni.
              • Gość: kika Re: dr Tomasz Strzelczyk - USG połówkowe był ktoś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.06, 15:42
                To jeśli Ci nie pasuje to zmień lekarza. Po co chcesz więcej opinii.
                • Gość: Ciężarówka Re: dr Tomasz Strzelczyk - USG połówkowe był ktoś IP: *.prenet.pl 25.08.06, 16:26
                  chcialam sie dowiedziec jak jest na polowkowym ile trwa ijak onje przeprowadza.
                  Juz zmienilam. Umowilam sie do innego.
                • Gość: ola Re: dr Tomasz Strzelczyk - USG połówkowe był ktoś IP: *.trustnet.pl 25.08.06, 16:28
                  to mnie zaskoczyłaś jestem 13 tc i nic złego nie mogę powiedzieć o tym lekarzu
                  wręcz przeciwnie wszystkim go polecam! może gabinet nie jest zbyt piekny ale
                  usg dobre ( zobacz jakie usg jest w przychodniach nawet zdjęcia nie dostaniesz)
                  a zresztą to nie jest drogi lekarz 50 zł za wizyte za wszystko możesz iśc do
                  super nowego pieknego pachnącego gabinetu ale nie za 50zł tylko 80-100zł
                  gabinet o niczym nie swiadczy tylko wiedza lekarza na tym forum dr tomasz
                  strzelczyk ma najlepsze opinie a te opinie są od jego pacjętek
                  • ptapti1 Re: dr Tomasz Strzelczyk - USG połówkowe był ktoś 25.08.06, 18:00
                    I zgadzam się z Tobą w 100%.
                    Tak jak wcześniej pisałam leżałam w szpitalu z pacjętkami tego lekarza. Nie
                    jedną dziewczyną bo to jeśli dobrze pamiętam 9 dziewczyn i żadna o nim nic
                    złego nie powiedziała.
                    A jeśli chodzi, ze opryskliwy to w to nigdy nie uwierzę. Co prawda bezpośredni,
                    nie trzyma dystansu pacjęt-lekarz, mówi do dziewczyn po imieniu, ale mi się
                    wydawało, że to zalety nie wady.
                    Ja jego dyżury wspominam naprawde dobrze, nawet czasami kawała opowiedział.
                    A tak na marginesie, pacjętka tego lekarza przymnie miała poronienie, bardzo to
                    przeżywałą bo to było już 3 poronienie a dzidzi jeszcze nie miała. Doktor
                    Strzelczyk siedział przy niej prawie całą noc i pocieszał. To naprawde było
                    wzruszające.
                    Dziewczyno jeśli chodzi Ci o opinię o tym lekarzu to jest ona jak najbardziej
                    dobra i proszę nie pisz takich bredni, ze On niby jest niemiły i poryskliwy.
                    Jak chcesz to dam Ci na PW telefony do dziewczyn o których pisałam. A jeśli
                    leżałam z nimi w szpitalu to chyba było coś nie tak z ich ciążami i One chwalą
                    lekarza. Jak Ci się nie podoba gabinet Strzelczyka to polecam Ci Gabinet DR>
                    Oleg. Będziesz usatysfaknowana Specjalista naprawde dobry (dla mnie osobiście
                    PÓŁBÓG) A gabinet wyposażony, ze mucha nie siada. I będziesz pacjetka samego
                    Pana ordynatora.
                    I proszę Cię nie pisz bredni o człowieku, który lekarzem jest z powołania nie
                    dla kasy
                    • Gość: kika Re: dr Tomasz Strzelczyk - USG połówkowe był ktoś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.06, 19:48
                      no właśnie mnie ciężko było uwierzyć że ktoś uważa że doktor Tomasz Strzelczyk
                      jest opryskliwy.
              • Gość: alkmena Re: dr Tomasz Strzelczyk - USG połówkowe był ktoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 19:59
                Ja także nie mogę się zgodzić z negatywami na dr Strzelczyka. Lekarzem jest z
                powołania, to się czuje przy każdej sposobności rozmowy z nim. Nie obawia się
                nowości. Gdy zasugerowałam mu że mam możliwość robienia USG 3 i 4D nie od razu
                stwierdził że to bardzo dobry pomysł (wierzcie mi, nie wszyscy lekarze lubią
                nowości). Nie zdarzyło się, żeby mi nie odpowiedział na jakieś pytanie czy też
                zwyczajnie zbył. I najważniejsze - jestem w pierwszej ciąży i czuję, że jestem
                pod bardzo dobrą opieką.
          • martop10 Re: dr Tomasz Strzelczyk - USG połówkowe był ktoś 25.08.06, 17:45
            Witam, nie polecam absolutnie zmiany na dra. Sikore. Moze i fachowiec, ale ta
            jego praktyka to juz fabryczka. Ogrom pacjentek. Tomasz Strzelczyk jest calkiem
            w porzadku, ale jesli zastanawiasz sie nad zmiana polecam Jaroslawa STrzelczyka
            (zbieznosc nazwisc) ze szpitala na Parkitce 0 zastepca ordynatora .pozdrwiam
            • Gość: Kasia Re: dr Tomasz Strzelczyk - USG połówkowe był ktoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 21:23
              Ja równiez polecam T. Strzelczyka , prowadzi moją ciążę i jestem bardzo
              zadowolona , kiedys wizyta trwała u niego 45 min , bo miałam dużo pytań , na
              wszystkie cierpliwie odpowiadał a jak nie zrozumiałam to tłumaczył jeszcze raz.
              Poleciłam wszystkim moim koleżanką i one również sa zadowolone.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka