Gość: Gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 13:39 niedługo zbliza sie finał loterii::)) fajne sztuki tam pracuja hihi jestem ciekwy kto wygra to auto moze to jest z góry ukartowane?? jakis prezes lub kierownik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b1-b Re: Kto wygra auto w m1?? 25.08.06, 13:40 moze blodnyna z heya ?? hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
b1-b Re: Kto wygra auto w m1?? 25.08.06, 13:40 oj sory blondyna :) albo czarna?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kornik Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.czestochowa.agora.pl 25.08.06, 13:45 > jestem ciekwy kto wygra to auto moze to jest z góry ukartowane?? > jakis prezes lub kierownik Gościu, jesteś jak Macierewicz. Wszędzie wietrzysz spiski. Ja na Twoim miejscu bałbym się wyjść na ulicę, bo kosmici moga ci zrzucić coś na głowę. Współczuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 13:47 fajne autko ale kto wygra nie wiem:)) moze ja :)) zycie byłoby zbyt piękne !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysha Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.net 01.09.06, 22:12 Jak nikt go nie chce to ja mogę je wziasc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polonista Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.prenet.pl 09.09.06, 06:52 Pisze się wziąć!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.pools.arcor-ip.net 25.08.06, 22:01 I w ten sposob, wyszlo kto go wygra. Ze to niby wszystko ok, ze to niby wygra ten co powinien, a pewnie juz masz kluczyki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 14:07 czy ktos zna hostessy pracujace na m1 fajne są?? Ładne szczególnie taka blond...? proszę jak znacie to dajcie namiar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 16:38 znam ją to moja dziewczyna, więc zapomnij :) Co do auta to dyrektor ma już 3 własne wiec mu więcej nie potrzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mili Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 15:51 tego auta napewno nikt nie wygraz uczciwych ludzi jestem tago pewna:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.21.pl / *.21.pl 25.08.06, 15:57 oczywiscie ze jest juz ustawione kto wygra autko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mili Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 16:01 ja tez tak mysle pewnie dyrektorek to wygra i koniec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.pools.arcor-ip.net 25.08.06, 22:02 To dobrze ze nikt z uczciwych, juz myslalem ze wszystko stracone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mili Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 16:02 jestem zaskoczona tylko tym ze ci naiwni ludzie biora udział w tej ukartowanej loteri........... naprawde dziwi mnie to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 16:03 Blondyna z Heyah ma wygrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 16:05 tak ta dzaga ma wygrac a co to kochanka dyrektorka czy co ..... Odpowiedz Link Zgłoś
antyoperator Re: Kto wygra auto w m1?? 25.08.06, 17:04 a moze ani blondynka ani brunetka tylko ten młody chłopaszek z HEYAH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicha Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 17:07 to jakie on ma układy....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kornik Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.czestochowa.agora.pl 25.08.06, 17:14 Przecież podobnych akcji w M1 było już bardzo wiele. Chyba ze dwa razy do roku, a może czesciej można tam wygrać jakieś auto (pamiętam terenówki, citroena....). Wystarczy przypomnieć sobie kto je wtedy wygrywał. Nie byli to przecież żadni dyrektorzy, ale zwyczajni ludzie, którzy wrzucili kupony. Żal ni was tropisiele przekrętów. Chyba wam sie kiepsko żyje w świecie, gdzie wokół widzicie oszustwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.pools.arcor-ip.net 25.08.06, 22:03 Zwyczajni ludzie. Pewnie, kosmici z lasku mirowskiego to nie byli... Odpowiedz Link Zgłoś
martop10 Re: Kto wygra auto w m1?? 25.08.06, 17:41 niestety nie.......ktos znajomy jest tym prezesem i sam nie ma dobrego auta:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicha Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 17:47 i kto w to uwierzy :))haha raz go widziałem taki facet ze kasa od niego bije wiec nie wierze ze nie mam dobrego auta..... Jeżeli piszesz o tym samym człowieku.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malediwy Re: Kto wygra auto w m1?? IP: 80.51.57.* 25.08.06, 18:22 Ten samochód ponoć ja mam wygrać... Jak się tylko dowiedziałem wrzuciłem z 50 kuponów, żeby nie było, że ukartowane... Paragonów mam od cholery... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 18:43 zobaczymy kto to wygra ale ja nie jestem taki pewny ze m1 ot tak rozdaje takie nagrody kilka lat temu tam pracowałem i byla Pani dyrektor nie wiem czy ona jeszcze jest ale chyba nie bo co by robiła kobieta z klasa w takim zabiedzonym m1 i zdradzała szczególy jak to sie robi zeby wygrac ale co teraz sie dzieje nie mam pojęcia....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.pools.arcor-ip.net 25.08.06, 22:05 A jak to sie robi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: limo Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 22:32 piotrze masz racje popieram !!! a według ciebie kto to wygra bo fura jest fajna?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m1 do lolka IP: *.man.czest.pl 29.08.06, 11:09 ta Pani dyrektor, "kobieta z klasa" ktora pracowala "w zabiedzionym m1" wyleciala za wymuszanie lapowek od najemcow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: do m1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 17:40 ciekawe skąd masz takie info była to naprawde świetna babka i wszystko o tym świadczy pracuje teraz w Warszawskiej galerii gdzie jest Panią Dyrektor haha wiec chyba zmieniła standard nie wyslisz ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m1 do lolka IP: *.man.czest.pl 29.08.06, 21:43 mam takie info bo pracuje w m1 od ponad 5 lat i pamietam jak opowiadali ze przychodzila i wybierala sobie tu tlefon tu bluzeczke itd. oczywiscie odeszla "za porozumieniem stron" jak wreszcie ktos sie wkurzyl i na nia doniosl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m1 Re: do lolka IP: *.man.czest.pl 29.08.06, 22:20 przykro mi ale nie znam ani jednej osoby wsrod tych ktore tam pracuja ktore darzylyby ja sympatia...jestes chyba pierwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: do lolka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 14:21 wiesz ja sie orientuje kto tam pracuje ale sądze ze jak była pani dyrektor mówimy o tej blondynce przynajmniej było porządnie i pasaż był ok a teraz nastawiali jakis bud i karuzel jakby ona to zobaczyła to chyba by padła....hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: do lolka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 14:23 a co według ciebie ten dyrektor jest lepszy niż ona chociaż ja nie wiem cz dr jest taki wysoki blondyn czy taki czarny z brodą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paolo Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.06, 18:35 mi tez jest was zla..przeciez jak bylo napisane takie loterie w M1 sa ciagle i za kazdym razem osobą losującą jest jakas "sierotka" z Domu Dziecka i za kazdym razem pokazuje ludziom, ze nic nie ma w reku... naprawde dziwni jestescie... nigdy niczego nie wygraliscie i dlatego wietrzycie zawsze podpuche.. p.s. w loterii nie moga brac udzialy pracownicy ani czlonkowie ich rodzin wiec zaden prezes nie wygra... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadzia Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.06, 18:54 Ale funfel prezesa już tak. Widziałem podobny przekręt już w jednym miejscu-w dzień losowania wszystkie kupony były na to samo nazwisko:) Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.czestochowa.agora.pl 25.08.06, 18:57 Mamy tu forum małych zawistników. Czyżby zasad: oszust w każdym widzi oszusta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 21:06 jestem bardzo ciekawy kto aż pójde na losowanie ale kiedy ono jest?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noris Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 22:38 mam pytanko a czy ktos zna Panią, która to prowadzi?? bo ja tylko z widzenia ale wydaje sie interesująca:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ines Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.prenet.pl 25.08.06, 22:44 mowicie ze auta poprzednie wygrali zwykli ludzie a moze to kuzyni badz kktos inny z rodziny dyrektora przeciez to zwykli ludzie nie?!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a jakie to auto ? Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.cable.ubr01.mort.blueyonder.co.uk 26.08.06, 01:11 jw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pop Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 07:58 yaki duzy citroen c5 kombii fajna fura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitek Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 18:28 na pewno to nie bede ja bo nie bawie sie w takie głupoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gun Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 10:09 JA wiem kto jest dyrektorem m1 i on nie ma fajnej bryki raczej ten młodszy ma fajniejsze autko. ale kto wie moze sie dobrze maskuje wiecie duzo domów wiele aut itd i oczywiscie co idzie za kasą kochanki .....ale ja w to nie wnikam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 19:14 Taka niska szczupla? jesli o nią chodzi to znam z widzenia często tam bywa ale ona z tego co wiem jest zajeta....;(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pop Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 19:40 znam ta laske ona ma ok 25 taka czrna mala?? ona nie jest z czewy tak przynajmniej mówiła, bardzo sympatyczna i na poziomie. ale niestety nie wiem czy kogos ma?? ale zdziwiłbym sie gdyby taka laska nie miała .....:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olok Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 19:48 ludzie wam to sie w głowach po przewracało. Wasze problemy są śmieszne ta loteria jest na serio bo mój kumpel rok temu wygrał citroena picasso barodzo fajna fura. wiecie a z tego co on mówił to prezesem m1 jest kobieta wiec nie wiem co wy wogóle wymyslacie. Ludzie tworzycie ploty nudzi wam sie !!! a jak chcecie poznac jakas pania to nic prostrzego jak z nia zagadac Pozdr olok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochron Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 20:41 hihi znam ta Panią ;) często ja widze bo tam pracuje:) szczerze nie znam jej osobiscie....;(( ale może kiedyś ale sprawia wrażenie niedostępnej i groznej.. czasami sie jej boje jak idzie .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: za Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 17:45 a czy jakoś nie dziwi was że nigdy w tej loterii nie wygrała samochodu osoba z częstochowy tylko z jakiegoś innego miasta straszni farciarze i jeszcze im sie chciało na losowanie przyjechac czekam z niecierpliwością kto wygra autko czy znowu szczeście sie użmiechnie do kogoś nie z czewy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poks Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 18:23 a kiedy jest losowanie?? Moze wie ktoś w tą niedziele czy w następną?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iva Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 19:36 a kto losuje kupony?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lozowanie Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 21:46 losowanie w niedzielę 3.09.2006 (czyli tą co będzie) o 16 A kto losuje a czy to ma znaczenie i tak nie wygra osoba postronna bo zawsze i tak sierotka oddaje prowadzacemu kuponik i on czyta i sprawdza dane wiec moze robic co tylko chce Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jok Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 21:44 ja wygram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fox Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 20:46 byłem dzisiaj w m1 znowu była ta sliczna brudetka(chyba szefowa) skąd ona jest?? Zna ją ktos?? jesli tak proszę o kontakt do niej na maila romek@o2.bo wygląda na sympatyczną i miłą kobiete:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pop Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 22:32 hm jaka brunetka bo nie znam za to widziałem laske z heya:)) ale brunetke tez chętnie poznam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juk Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 09:09 losowanie jest w niedziele zobaczymy jaki przekręt zostanie zrobiony haha:))) i sie zobaczy czy dyr bedzie w poniedziełek jezdził nowy citroenem!!!! Albo czy w krótkim czasie nie zmieni auta (bo może to sprzedac i kupic nowe zeby nikt nie zauwazył )) niedziela o 15 Pewnie czarna tez tam bedzie wiec zapraszam(jeszcze jej nie widziałem ale chetnie zobacze)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poks Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 18:31 mała czarna znowu dzisiaj m1 okupowała:))) kto to jest /?? ale niezła dzaga, lepsza od tej blondyny hostessy przynajmniej wygląda na kasiastą ale ja nie znam z czewy ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 18:34 czy chodzi ci o taką małą czarna?? chuda?? jak to ta to ona chyba tam pracuje. idz sie zapytaj kogos ja też na nią zwróciłem uwage. Niezła co nie?? ale i tak lepsza jest blondyna z heya ona wygra auto?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 10:19 Byłem wczoraj na losowaniu w m1 i mogę śmiało stwierdzić ze była to moja ostatnia wyzyta w tym sklepie. Zostałem upokorzony przez kierownictwo sklepu, ktore traktuje ludzi jak smieci nie ma kultury osobistej. Jeszcze sie nie spotkałem z takim chamstwem(przynajmiej u człowieka na takim stanowisku) wiec prosze sie zastanowic nad swoim zachowniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 10:42 Ja tez współczuje tym dziewczynom które tam pracuja i wszystkim bo naprawde to było żałosne co sie dzisiaj działo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 12:43 czy Pan opisuje tą sytuację przed zaklejeniem urny ?? jeśli tak to popieram osoby na takim stanowisku nie powinny być aroganckie względem swoich klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wivo Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 10:48 ja nic nie chce ,mówic ale znowu wygrał ten sam facet co kiedyś??? on chyba ostatnio wygrał też coś pewnie ojciec dyrektora?? Tam chyba cała jego rodzina pracuje on i chyba jego żona tak mi sie wydaje (taka niska pani) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pop Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 11:13 jedno jest wazne była mała czarna?? Kurde skąd jest ta kobieta ?? Zna ją ktoś ludzie pomózcie ..... ona jest taka sliczniutka że hoho i pewnie ma kase bo to widać po ludziach i jak to czytasz to też ci współczujemy ze musisz tam pracować.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 11:41 tak tak ten dyrektor blondyn ( nie będe rzucał nazwiskami) to naprawde szkoda słów gnoi swoich pracowników ze szkoda gadac ludzie jak do pracy to tylko nie do m1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuj Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 12:18 juz szkoda gadac bo wygrał znowu ten sam facet co ostatnio wiec to jest naprawde ukartowane bo dziwne ze zawsze ciągną tego samego faceta haha .... a jest tyle kuponów.... bez jaj mogliby sie nie ośmieszać w tym m1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitek Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 12:35 hostessy co stały na scenie były niezłe fajna była ta czarna, niezłe nogi mają.hm chciałbym takie pozanać. stałem blisko sceny i widziałem a mała czarna czy to ta co foty robiła jaśli tak to widać ze to wyzszy standard niz taka hostessa i na zwykłego faceta nie poleci ale pewnie ona ma już męża i dzieci (bo wygląda na 30 wiec lepsze są hostessy młode ciała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigos małolaty IP: 195.189.52.* 04.09.06, 14:06 zachowujecie sie jak napaloni licealisci!! boshe:| a jak tacy jestescie to czy któryś chociaż odważył się zrobić jej zdjęcie?? czy ktos mial odwage odejsc od mamy pare metrów i pstryknąć jej fotke?? Odpowiedz Link Zgłoś
tomodachi.kendo Wygrał ten którego los wyciągnęli. I tyle. 04.09.06, 14:15 Opowiadacie takie bzdety, że nawet szkoda czasu na czytanie tych wypocin. Każdy kto był widział, że losowanie nie było ustawione. W obecności kilku tysięcy ludzi czegoś takiego zrobić się nie da, zwłaszcza, że przebieg losowania kontrolował notariusz. Więc te bajki o jakichś przekrętach można sobie darować. Sam żałuję, że nic się nie udało wygrać, ale cóż. Tak bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Wygrał ten którego los wyciągnęli. I tyle. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 15:00 Heheh to jezdzij tam codziennie moze wygrasz chociaz talon na 10 zl :) Zachowujecie sie gorzej niz bydlo w stodole. Ludzkie smieci ,ktore nie moga zyc bez tloku i centrow handlowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracowmik m1??? Re: Wygrał ten którego los wyciągnęli. I tyle. IP: *.realestate.net.pl 04.09.06, 18:15 Tylko dlaczego jak losowali małe nagrody to gościu z dalekiego tłumu przedostawał się pod scenę a jak wylosowali samochód to zwycięzca stał zaraz przy scenie????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Kto wygra auto w m1?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 18:18 stary z tego co wiem to ludzie wrzucali tam po 400 kuponów na jedno nazwisko Odpowiedz Link Zgłoś