Dodaj do ulubionych

Zakrapiany początek roku szkolnego

• Gość: Jpo Re: Zakrapiany początek roku szkolnego IP: *.aster.pl 06.09.06, 10:18
      A miałeś wtedy 11 lat matole? Możesz być z siebie dumny
    • Gość: kruk Re: Zakrapiany początek roku szkolnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 10:24
      Jakbyś miał pojęcie o czym piszesz to byś wiedział,że dzieci mają mniejszą
      tolerancję na alkohol i 1,5 promila jest dla nich zabójcze. A poza tym to czym
      ty się chwalisz i to porównując się z dziećmi. Wstyd !!!
    • dvarhk77 A gdzie są rodzice? 06.09.06, 10:38
      się zapytam?
      • Gość: XXL Re: A gdzie są rodzice? IP: *.hcz.com.pl 06.09.06, 10:41
        Chleją w chacie.
    • Gość: Kwaśniewski Pić to trzeba umić! IP: *.chello.pl 06.09.06, 10:40
      :)
    • Gość: mcguirre Ale na mszy byli. IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 06.09.06, 11:10
      Czyli działali zgodnie z tradycją. Najpierw kościół potem karczma.
      • Gość: i..... Re: Ale na mszy byli. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 12:06
        Gość portalu: mcguirre napisał(a)
        ----
    • tytan38 Zakrapiany początek roku szkolnego 06.09.06, 11:58
      Szybko chcą być dorosłymi,dorosłymi w złym znaczeniu bo przykład biorą z nas
      dorosłych,których to coraz więcej widać w naszych środowiskach,tych złych
      przykładów mam na myśli -PIJAŃSTWO,kiedy to się skończy,niema szans...
    • Gość: KL Re: Zakrapiany początek roku szkolnego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 13:01
      Mamy obowiązkowe szczepienia to może obowiązkowy esperal ... od razu w
      pierwszej klasie podstawówy ... wszytskich .....
    • Gość: Marcos Zakrapiany początek roku szkolnego IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.06, 15:16
      Ja ich znam i wiem jak to było. Ten alkohol był od brata jednego z nich, a nie
      ze sklepu. Tak na marginesie to tylko dwóch jest z piątej klasy, a ten trzeci z
      I gim.(mała pomyłka piszącego ten artukuł)
      • Gość: dezerter Re: Zakrapiany początek roku szkolnego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 22:06
        Jak jesteś z Janowa to pewnie wiesz,napatrzyli się na mszy i poszli
        naśladować chyba wiesz co mam na myśli
    • Gość: alex Re: Zakrapiany początek roku szkolnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 17:31
      piszesz ze nie raz miałes więcej i nie robiło się afery. zauważ, że to było jedenastoletnie dziecko. trafiło ono w dodatku do szpitala na odtrucie. to nie jest normalna nawt u osób starszych.
    • Gość: Marysia Zakrapiany początek roku szkolnego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 08:10
      Mając takie perspektywy ....można mieć więcej
    • Gość: Ja Znam ich IP: 195.117.107.* 07.09.06, 21:46
      Oni mieszkają w Żurawiu. Dwóch 11 latków, a jeden 13 latek.
    • Gość: pkt Re: Zakrapiany początek roku szkolnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 23:06
      chodzi o to żeby zrobić z siebie dorosłego i pokazać wszystkim jaki ten 13latek
      jest zaje....y.Jak widze takich co palą papierosy a pasują do nich jak do świni
      siodło to mi sie śmiać chce... to jest śmieszne i żałosne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka