Gość: dizel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 04:55 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3598220.html Oszaleli !!! dodajmy do tego żywność która już zaczyna drożeć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
retro_80 Re: Przeczytajcie to 06.09.06, 09:26 Jak zykle rząd tłumaczy , że podwyżki wymuszone są przepisami UE co jednak nie zawsze ma odzwierciedlenie w rzeczywistości. Ale widocznie łatwiej napisać ze to unia tak chce. Oby tak dalej , kwa,kwa,kwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12.12m Re: Przeczytajcie to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 09:43 a wypłaty???moze czas podnies pensje!,nie ma takiego wymogu w UE??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: google Re: Przeczytajcie to IP: *.realestate.net.pl 06.09.06, 11:48 mnie w tym kaju już nic nie dziwi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: google Re: Przeczytajcie to IP: *.realestate.net.pl 06.09.06, 11:48 mnie w tym kraju już nic nie dziwi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12.12m Re: Przeczytajcie to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 14:09 no dobra,skoro maja byc w naszym kraju unijne ceny to niech beda równiez unijne zarobki!!!proste! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Przeczytajcie to IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 14:19 nie bedzie wyzszych zarobkow. Ceny rosna po to, aby mozna bylo spelniac przedwyborcze obietnice, oczywiscie kosztem tych, którzy uczciwie pracują i opłacają podatki - patrz utrzymują panstwo. Kolejny rząd, który sprowadza gospodarkę na samo dno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawicowiec Re: Przeczytajcie to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 15:35 nie oszaleli. to zaplanowane działanie. tylko jeśli lud wybiera między lewicą bezbożną a lewicą pobożną, to niech się lud nie dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dizel do prawicowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 20:48 Lud jest głupi jak but, to się tyczy 65% naszego społeczeństwa. To według mnie jest zabijanie gospodarki rynkowej, to nie jest tak że podrożeje tylko bęzyna, autogaz czy opał to pociągnie za sobą podwyżki towarów przewożonych dzięki tym paliwom. Odpowiedz Link Zgłoś