Dodaj do ulubionych

spodkanie organizacyjne AJD 1 rok

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 16:51
czy wie ktos moze kiedy jest spodkanie z opiekunem 1 roku na AJD wydzial
filozoficzno - przyrodniczy kierunek Administracja, jezeli tak bede wdzieczna
za informacje :)
Obserwuj wątek
    • Gość: mati Re: spodkanie organizacyjne AJD 1 rok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 17:46
      No i takich nam giertych maturzystów zgotował :(
      Teraz tacy idą za studia i spodykac sie chcą :(
      Za 5 lat będą pisac: "mgr. " (choć... już teraz widziałem jak taki z kropeczką
      pracy szukał)
      • Gość: Iza Re: spodkanie organizacyjne AJD 1 rok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 18:14
        przepraszam Cie bardzo ale matury nie zdalam dzieki Panu Giertychowi tylko
        dzieki wlasnym umiejetnoscia, a o spodkanie organizacyjne pytam poniewaz nie
        jestem z miasta czestochowy i nie jestem zoorientowana jak bedzie wygladala
        inauguracja roku, a kilka tematow nizej zauwazylam podobny watek w ktorym byla
        mowa wlasnie o spodkaniu organizacyjnym dlatego pozwolilam sobie zalozyc ten
        watek aby sie w miare mozliwosci dowiedziec co i jak... nastepnym razem nie
        oceniaj zbyt pochopnie ludzi...
        • Gość: dja Re: spodkanie organizacyjne AJD 1 rok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 18:32
          kazali wam na uczelni pytać na forum gazety ? to śmieszne
        • Gość: mati dys... (mózgia) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 18:33
          czyli to nie maturka ponizej 30% ale dys... (tyle sie teraz tych "chorób"
          namnożyło, a najwiecej dysmózgów)
          • Gość: Iza Re: dys... (mózgia) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 18:38
            nie nie kazali pytac na forum gazety, ale skor nie jestem z miasta i nie ma
            kiedy podjechac to chyba moge sie zoorientowac bo byc moze ktos cos wie...
        • Gość: uhahany Re: spodkanie organizacyjne AJD 1 rok IP: *.piotrstula.com 18.09.06, 19:23
          hahahahaha.... "dzięki własnym umiejętnością"; "spodkanie".... hahahaha, to
          jakaś prowokacja, czy to rzeczywiście "studendka" "Akademii" Polonijnej...?
          • Gość: iza Re: spodkanie organizacyjne AJD 1 rok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 19:37
            jezeli wszyscy jestescie studentami to mi was zal...
    • Gość: gość Re: spodkanie organizacyjne AJD 1 rok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 19:59
      dziewczyna przecież tylko pytała,aż strach o cokolwiek na tym forum zapytać...
      • Gość: iza Re: spodkanie organizacyjne AJD 1 rok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 21:17
        dajmy temu spokoj, nastepnym razem nie bede o nic pytala ani nikomu udzielala
        odpowiedzi skoro tak to wszystko ma wyglladac
        • Gość: do Izy Re: spodkanie organizacyjne AJD 1 rok IP: 212.160.86.* 18.09.06, 23:31
          bez obrazy, ale troszkę przeraża Twoja wypowiedź... SPOTKANIE, nie spodkanie, to
          przede wszystkim... o kwiecie młodzieży dawnego WSP...

p.s. jestem wykładowcą, błędy w pracach pisemnych aż kłują, popraw się, do 1.10
          masz czas
    • Gość: widz Re: spodkanie organizacyjne AJD 1 rok IP: *.icm.edu.pl 19.09.06, 00:37
      Gość portalu: Iza napisał(a):

> wydzial filozoficzno - przyrodniczy
      > jezeli wszyscy jestescie studentami to mi was zal...

Taaa... Tyle że przynajmniej ja wiem, na jakim wydziale studiuję (a raczej jak
      się ona nazywa).

Takie będą Rzeczypospolite, jakie ich młodzieży chowanie...
      • Gość: Agata Re: spodkanie organizacyjne AJD 1 rok IP: 80.54.169.* 19.09.06, 17:03
        Ok zacznijmy jeszcze raz:)zadaje to samo pytanie, co Iza-Czy wiecie może, kiedy
        odbędzie się spotkanie organizacyjne, dla studentów pierwszego roku, na wydziale
        filologiczno-historycznym AJD?
        • Gość: kama Re: spodkanie organizacyjne AJD 1 rok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 17:07
          wejdz na strone AJD
          • Gość: aga Re: spodkanie organizacyjne AJD 1 rok IP: 80.54.169.* 19.09.06, 17:19
            tak sie sklada ze mimo najszczerszych checi na stronie AJD nie ma takiej informacji
    • Gość: ortograf Re: spodkanie organizacyjne AJD 1 rok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 17:06
      ot i jaka "uczelnia"-tacy i "studenci"
      Żenujące będzie i to spoDkanie:)
      • Gość: Iza Re: spodkanie organizacyjne AJD 1 rok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 17:30
        dobra dajmy temu spokoj, jutro podjade do dziekanatu to sie dowiem co i jak...
        • Gość: aga Re: spodkanie organizacyjne AJD 1 rok IP: 80.54.169.* 19.09.06, 17:32
          Iza gdybys mogła dac znać co i jak.Ja poki co nie mam mozliwosci podjechania do
          dziekanatu.a jaki kierunek bedziesz studiowac?
          • Gość: Iza Re: spodkanie organizacyjne AJD 1 rok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 18:24
            Aga nie ma problemu jak sie tylko czegos dowiem to dam znac, ja dostalam sie na
            administracje, jezeli jestes na innym kierunku to napisz na jakim jak juz bede
            to zapytam i dla Ciebie :)
            • Gość: madzia Re: spodkanie organizacyjne AJD 1 rok IP: *.c9.msk.pl 19.09.06, 18:27
              hello, ja tez jestem spoza miasta i tez ide na 1 rok na AJD. i tez na
              administarcje:) a skad jestes?
              • Gość: Iza Re: spodkanie organizacyjne AJD 1 rok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 18:31
                no prosze prosze w koncu znalazl sie ktos z roku :) Czesc Madziu, ja rowniez
                dostalam sie na administracje :) jestem z Czestochowy, jezeli bedziesz miala
                ochote porozmawiac to zostaw na siebie jakis namiar :) Pozdrawiam :)
                • Gość: madzia Re: spodkanie organizacyjne AJD 1 rok IP: *.c9.msk.pl 19.09.06, 18:33
                  napisz mi na mejla Twoj nr gg, bo ja na forum gygy nie chce podawac:)
                  kingawitchen@wp.pl <= na tego mejla napisz!
                  pzdr
                  • Gość: Iza Re: spodkanie organizacyjne AJD 1 rok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 18:37
                    już :)
                    • Gość: madzia Re: spodkanie organizacyjne AJD 1 rok IP: *.c9.msk.pl 19.09.06, 18:49
                      nie mam jeszcze nic:/
                      wyslalas?
                      • Gość: Iza Re: spodkanie organizacyjne AJD 1 rok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 18:51
                        tak
                        • Gość: madzia Re: spodkanie organizacyjne AJD 1 rok IP: *.c9.msk.pl 19.09.06, 18:53
                          ja nic nie dostalam:(
                          moze Ty mi podaj swojego mejla?
                          • Gość: Iza Re: spodkanie organizacyjne AJD 1 rok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 18:54
                            pisz na ten numer gg 7777548
                • Gość: ojoj Re: spodkanie organizacyjne AJD 1 rok IP: 212.160.86.* 19.09.06, 23:04
                  to skąd Ty jestś? na początku tej nużącej dyskusji, która nie dała efektu
                  ortograficznego, twierdziłaś, że nie jesteś z Częstochowy...
                  tak szybko zmieniłaś miejsce zamieszkania?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka