IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 13:26
gdzie w częstochowie robią ładne rolety do okien?
Obserwuj wątek
    • Gość: mała Re: rolety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 14:08
      ponawiam pytanie
    • dudi_82 Re: rolety 21.09.06, 14:33
      www.rolety.czest.pl/
      Kupowałem tam i jestem zadowolony.
      • Gość: mała Re: rolety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 11:14
        dzięki serdeczne
    • gienekemigrant1222 Re: rolety 06.11.15, 20:36
      Zapaliwszy już zioło na kolację z moimi współplemieńcami wirtualnie teraz już mogę rozmawiać. Z tego co mi piszą, w Kenii panuje piękna pogoda. Tradycje współplemienne nie giną w przeciwieństwie do naszego kraju. Rytualnie palą zioło pod przewodnictwem Sawaadoo, tańczą bawią się śpiewają. Ehhhhhhhh?zdałoby się tam teraz być. Podobno teraz jest jeszcze lepsze zioło. Stosuje je jak zapewne ogólnie wiadomo wybitny sportowiec reprezentacji piłkarskiej Francji (kolejny emigrant z Czarnego Lądu) wołając od swego kolesia z drużyny reprezentacyjnej kaski, w zamian za niepublikowanie w necie filmu z jego partnerem po zażyciu tegoż zioło. Kurcze?skomplikowane to jakoś jest. Nie lepiej iść do naszego Lidla i korzystać z promocji? Tam można tanie winko kupić za 7.89?i co prawda nie będzie działać tak jak oryginalne afrykańskie zioło?ale mózg na pewno zetnie i taki gad z Rakowa na pewno już będzie przymulony. I może wtedy nie będzie już szkody jakiejś robić? albo kotu łba nie ukręci na Żareckiej. Moja luba dostała zaliczkę na jesienne wieczory, więc jutro pojedziemy kupić znicze i lampiony na Wszystkich Świętych. Nie dało rady podjechać naszym Loganem tydzień temu, bo miejsca były parkingowe zaczarterowane ? może jutro się uda. Tylko nie wiemy czy czerwone, czy białe kupować, bo to takie zmiany polityczne są, że nie wiem, co robić coby księdzu proboszczowi nie podpaść i innym opcjom politycznym naszego miasta kochanego. W Kenii było inaczej?tam się schwytało jakiegoś obcego i wędziło go ku poczuciu humoru zmarłych plemiennych i wszystko było w najlepszym porządku. Tylko jeszcze mam problem?bo co kraj to obyczaje jakieś inne. Kuba z ?Chłopów? Rejmonta to wkładał do gleby kawałki pożywienia jakiegoś, moi współplemieńcy z Wahima to do grobów zmarłych, czy to w poważnych, czy mniej poważnych okolicznościach wkładali ucho słonia, nos zebry, poroże antylopy?i róg nosorożca (który podobno działa na potencję) coby zmarłym przedwcześnie wojownikom kuśka zawsze ze wschodem słońca też wstawała. Toteż zmarłych uczcić trzeba. Dlatego doradźcie mi co mam jutro włożyć w ziemię.
    • maloszyce Re: rolety 06.11.15, 21:16
      rolety zewnetrzne, antywłamaniowe kupiłem w salonie krispol caro obok galerii jurajskiej wszystko ok
    • maloszyce Re: rolety 06.11.15, 21:17
      Jak zewnetrzne, antywłamaniowe rolety kupilem w salonie krispol -caro obok galerii jurajskiej
    • gienekemigrant1222 Re: rolety 07.11.15, 19:34
      Szykując się do kolacji w tym wspaniałym sobotnim dniu, chciałem powiedzieć, że jednak w Kenii było bardziej atrakcyjnie. Tutaj jest smutno i szaro. Jedyną iskierką rozświetlającą listopadowy półmrok jest ta, która świadczy o tym, że w końcu ten sklep z dopalaczami na Bohaterów Katynia zamknęli. Teraz gady z Rakowa będą zmuszone raczyć się tanimi trunkami kupionymi w Lidlu, coby im te puste mózgi jeszcze nie wyparowały. Do tego jeszcze dojdzie duszenie się w smogu ogarniającym nasze przepiękne miasto, z którego podobne wizje można miewać , jak przy ogniskach wieczornych wojowników z Wahima. Ale tamte wizje były weselsze. Nikt nie mówił o wilkach na Mazowszu , takie wilki to razem z moimi pobratymcami z Wahima łowiliśmy regularnie, i skórkę sobie wyprawialiśmy na obuwie niekoniecznie z Żurawia, i wnętrzności takiego wilka to też były dobre na kaszanką. Taką kaszaną karmiliśmy emigrantów z Europy środkowo-wschodniej i oni byli z tego bardzo radzi. A teraz u nas w naszym pięknym katolickim mieście, ci emigranci jak donosi prasa muszą spędzić zimę w namiotach. Nie lepiej jechać do Wahima w Kenii?tam dobrym ludziom z Częstochowy nie braknie niczego. Potem będzie można, odżywiając swe ciało na kenijskiej dziczyźnie, w pełni sił przyjechać i drzeć paszczę jako pawian kenijski na ogłoszonych mistrzostwach w piłce rzucanej w Polsce?w 2023 roku?oczywiście, jeśli pustynia nie zabije, albo wcześniejsze decyzje decydentów naszego miasta nie doprowadzą do zawału płuc, nerek, albo nie spowodują alkoholizmu i narkomanii, tudzież różnych chorób schizofereniczno-depresyjnych wszechobecnych u gadów na Rakowie żyjących. I jeszcze chciałbym powiedzieć, że po tej psiej paradzie dzisiaj, to zostało mnóstwo kupek?kupkami sobie leżą a nawet stoją , i nijak przejść nie można bo gówna dookoła. Takich tych gówien to jest bardzo dużo i na tych kostkach wybrukowanych i na tych słupach wiszących?i kto i kiedy to posprząta w końcu, albowiem w prawie, naszym pięknym, sprawiedliwym mieście jakiś termin chyba upływa? Pozdrawiam. Gienek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka