Gość: satellite IP: *.profiline.pl 29.09.06, 10:22 może ktoś podpowie mi gdzie można w Częstochowie urządzić małe przyjęcie weselne (około 40 osób). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: J.J Re: Wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 12:18 Polecam MALAGĘ na promenadzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 12:25 "Zajazd u Wandeczki" na Niepodległości koło zajezdni tramwajowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rubia Re: Wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 12:59 zapomnij o maladze, to podrzedny barek. hehe, moze to jego wlasciciel ci poleca :) ja polecam restauracje chinska HERA na raclawickiej, dawny stacherczak, miejsce na poziomie i z zywa muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aligator Re: Wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 13:03 Kiedyś Herę tez bym polecił. Dobry klimat, ładny wystrój, lokal na weselę bardzo elegancki. Ale niestety jakść potraw bardzo się zepsuła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabr Re: Wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 14:45 gorąco polecam restauracje Astoria na krakowskiej 45. niepowtarzalny klimat sprawi że na zawsze zapamiętacie ten wieczór. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizytka Re: Wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 14:49 ja polecam "Astorie" na krakowskiej ,swietnta obsluga ,super lokal:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: Wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 15:03 ja ci polecam karczme na łodzkiej a nie jakies stare knajpy w dodatku smierdzace ludze co wy polecacie?. brudasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabr Re: Wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 18:15 sam jestes brudas!!!!!!!!!!! i na dodatek nie wiesz o czym piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 14:33 No i po co kogoś obrażasz????szczególnie jeśli możesz nie mieć racji. byłam z KARczmie na 18-nastce i chrzcinach io wcale nie jest tak super.przede wszystkim- ładny lokal, ale właściciele są niesłowni.warto na nich uważać i od początku dokładnie obgadać wszystkie szczegóły dotyczące menu i cen!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 21:36 oj Astoria tak zajebi.. bylam tam na weselu jest poprostu pieknie:) jest tak zrobione we wloskim stylu,2 balkony u gory podwieszany sufit i jak gasna swiatla wieczorem to swieca sie na tym suficie takie zaroweczki podobne do gwiazdek,,,jesli marzysz o romantycznym slubie to jest to...jak Romeo i Julia:) ja tez jak bede wychodzic za maz chce tam miec wesele...urocze miejsce,fajnie jest tez w restauracji u Rickiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabr Re: Wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 14:41 ASTORIA jest urządzona w stylu lat 20- tych (w stylu retro) a nie włoskim jak ci sie wydaje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: Wesele IP: 212.87.241.* 29.09.06, 19:16 Proponuję obejrzeć małą salę w Kleopatrze na Makuszyńskiego , koło salonu Marszałka. Byłem dwa razy na weselu, sala bardzo ładna, jedzonko super, a dodatkowo fajna obsługa i konkretna szefowa pani Marta. Uprzedam złośliwców - nie jestem przcownikiem Kleopatry i nie jest to z mojej strony darmowa reklama. Byłem, widziałem i było ekstra. Polecam. A wy zrobicie jak chcecie. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Satellite Re: Wesele IP: 212.160.86.* 29.09.06, 22:31 Przykro mi, ale na weselu w kleopatrze to ja też byłem i wyszedłem z tamtad głodny. jedzonko było tylko ładnie podane. Odpada, ale dzięki za chęci. Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorek3 Re: Wesele 03.10.06, 11:24 Szkoda że nie karmili,a spragniony byłes??????.Ja tam byłem na czterech imprezach i takiego wypasu nie spotkałem w innych lokalach,gorąco POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annna Re: Wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 12:42 tez byłam w Kleopatrze na Makuszyńskiego. Jedzenie do kitu a obsługa .... pozostaje wiele do zyczenia. Ja nie polecam ale zrobicie jak chcecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w kleopatrze zdecydowanie nie polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 16:46 byłam na małej sali w lato - zaduch i ciasnota niemiłosierna, chociaż niby miała być klima wliczona w cenę beznadziejne rozwiązanie - na dole goście jedzą, u góry tańczą zimna płyta nie dała się jeść, ciepłe dania ok, tyle że były letnie ;-), ale że to było lato, to jakoś przeszło poza tymk panna mloda narzekała, ze w tej cenie spodziewała się lepszego menu Odpowiedz Link Zgłoś
i_m_your_tiny_dancer Re: Wesele 29.09.06, 22:30 Akwen na Tysiącleciu, na przeciko Hali Polonii, super jedzenie, co do wystroju można się dogadać, miłe panie kelnerki, miła szefowa. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomocny Polecam DAST przy ul. Wolnosci 16 na przeciwko PKP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 16:02 Wlasnie wyremontowali jest wypas ! Mili wlasciciele, jedzenie pierwsza klasa, w centrum a sporo miejsca do parkowania, robilem tam chrzciny wypadly niezle. powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
sati20 Re: Wesele 03.10.06, 23:08 My mieliśmy imprezkę w Maladze na promenadzie, i nie zamieniłabym tej imprezy na żaden inny lokal. Właściciel ugodowy, sympatyczny, zna się na rzeczy i nie zdziera - ceny ma korzystne. Drugi wart polecenia lokal to salka "Komnata" w Dźbowie w budynku remizy na dole (sala remizy jest na górze). Ładnie, stylowo, kawał parkiety do tańczenia. Ale na 40 osób nadaje się idealnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanko Re: Wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 08:49 Nigdy nie byłam w tej Astorii, mi sie szykuje wesele na około 60 osób. Moze ktoś doradzi jaki tam jest parkiet, czy kucharki sie swoje zamawia czy są już tam na miejscu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabr Re: Wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 14:51 Nie kucharki ale kucharze i to nie jacys typu "bar mleczny słoneczny " ale prawdziwi wykwalifikowani kucharze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: Wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 15:31 pokusa na połnocy kolo ul.michałowskiego-super sala Odpowiedz Link Zgłoś
katkaad Re: Wesele 07.10.06, 09:25 Gość portalu: andzia napisał(a): > pokusa na połnocy kolo ul.michałowskiego-super sala A mozecie podac ceny jakie zaproponowal WAm wlasciciel w Maladze i przy okazji prosze o namiary, gdzie to jest. i ta POkusa. Prosze o informacje jakie ceny i czy warto skorzystac z ich uslug. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luma7 Re: Wesele IP: *.sanetja.pl 09.10.06, 21:28 Witam. A czy ktoś ma może jakieś informacje o sali BLACK JACK w Kolonii Brzezinach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 12:39 byla tam na weselu mojej mamy chrzesnicy. wesele bylo super, jedzenie tak samo, kelnerzy caly czas dbali zeby na stole niczego nie brakowalo. na prawde bylo super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: satellite Re: Wesele IP: 195.70.228.* 16.10.06, 08:18 Ja tam byłem na weselu. Naprawdę fajnie. Wszystko było w porządku. Jedzonko pyszne. Można śmiało polecić ten lokal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pek Re: Wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 14:47 Polecam www.komnata.bigduo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: djporsche Re: Wesele IP: 212.87.238.* 10.10.06, 16:33 A ja polecam pałacyk w Nieznanicach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 18:07 Sama wybieram się obejrzeć restaurację EPSILON- Brzeziny.. tylko to na wesele Duuze. Co do Black Jack-a cóż jak się na początku nie ustali z szefową gdzie jej miejsce to bardzo się wtrąca :(- poza tym sala ładna i jedzenie dobre. Nie polecam POKERA- też te okolice... nie byłam zadowolona z tego wesela, choć może to zależało od gości...? Pozdrawiam i życzę miłego szukania ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 18:56 Pewnie masz rację :)Tak ogólnie to ludzie chwalą sobie to miejsce, bardzo ladny wystuj i dobry parkiet. Bardzo możliwe, że ciągła obecność właścicielki na sali podczas wesela ( na którym byłam) była spowodowana... gośćmi. Cóż zdarzają się różni ludzie... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Wesele IP: *.inds.pl 10.10.06, 21:19 Mieliśmy wesele w BLACK JACKU i byliśmy bardzo zadowoleni. Jedzenie pyszne, dużo, a jeżeli ktoś jest w stosunku do właścicielki w porządku to ona też jak najbardziej. Dużo nam pomogła, doradziła, siedziała z nami do późnej nocy i pomagała ustalić menu. Ona się nie wtrąca tylko pilnuje aby nikomu niczego nie brakowało.POWODZENIA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luma7 Re: Wesele IP: *.sanetja.pl 24.10.06, 10:13 Witaj Misiu, ja też chcę tam urządzić swoje wesele. Więc czy mogłabyś podrzucić mi trochę szczegółowych informacji na temat samej sali, organizacji, jedzenia itp? Z góry dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesoly weselnik Re: Wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 10:32 Delite jest wysmienite .Lukasińskiego 28. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pastelek1 Re: Wesele IP: *.prenet.pl 12.10.06, 18:17 ja osobiście polecam Kleopatre na Makuszyńskiego.fajna obsługa, dobre jedzenie no i bardzo ładne sale.a i cena dość przystępna jak za dwudniowe wesele:) NAPRAWDE WATRO:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Prezenter muzyki rozrywkowej IP: 80.48.49.* 12.10.06, 22:57 Polecem stronę Pawła Nowaka - Prezentera Muzyki Rozrywkowej djbiesiada.pl/video Pozdrawia Piotrek Odpowiedz Link Zgłoś
mala246 Re: Wesele 06.11.06, 15:55 Bardzo polecam "Astorie" na Krakowskiej wszystko wspaniałe pod każdym względem - wystrój, jedzenie bomba i obsługa. Byłam ostatnio tam na weselu u koleżanki ale gdybym na dzień dzisiajszy miała robic swoje nie zawachałabym sie ani troche:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Wesele IP: *.hcz.com.pl 07.11.06, 14:28 polecam kinge - z tego co wiem jest kilka wolnych terminow na przyszly rok, w tym czerwiec.. Odpowiedz Link Zgłoś
098a Re: Wesele 09.02.07, 18:47 Możesz zrobić tak jak ja , po prostu wynajać małą salę i zlecić organizację przyjęcia firmie . Mnie będzie przygotowywała wesele firma "Magnolia " A jesli chodzi o kase to płacę 90 zł. od osoby za jeden dzień wesela ( 6 posiłków gorących ,zimna płyta ,dekoracja itd. .. )Namiary: 509-279-334. No i szefowa jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolka Re: Wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 19:55 a gdzie wynajmujesz tę małą salę? Ta "Magnolia " to jest catering? Nie mają swojej sali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 098a Re: Wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 20:10 Ja akurat robie na Starym Błezsnie na ul. Długij,ale wiem ,ze robi też na innych salach. To nie jest typowy carering . Ona zajmuje sie prawie wszystkim,tzn. wszystko organizuje : jedzenie, obsługe kucharske,kelnerską (prof.),dekoracje, Ciebie interesuje :wódka, napoje, zespół. Po weselu sprzataja i oddają sale. Tak ,że nie trzeba sie tym zajmowac. Podam Ci jej tel. dom. 365-80-79. A jak nie to 509-279-334 . Zadzwon to z nia porozmawiasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amadeusz1981 Re: Wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 22:14 Jak sie chcecie zareklamować to do Wyborczej a nie na forum!!!! centusie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!careringowcy Odpowiedz Link Zgłoś