IP: *.profiline.pl 29.09.06, 10:22
może ktoś podpowie mi gdzie można w Częstochowie urządzić małe przyjęcie
weselne (około 40 osób).
Obserwuj wątek
    • Gość: J.J Re: Wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 12:18
      Polecam MALAGĘ na promenadzie
    • Gość: on Re: Wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 12:25
      "Zajazd u Wandeczki" na Niepodległości koło zajezdni tramwajowej
      • Gość: rubia Re: Wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 12:59
        zapomnij o maladze, to podrzedny barek. hehe, moze to jego wlasciciel ci poleca
        :) ja polecam restauracje chinska HERA na raclawickiej, dawny stacherczak,
        miejsce na poziomie i z zywa muzyka.
        • Gość: Aligator Re: Wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 13:03
          Kiedyś Herę tez bym polecił.
          Dobry klimat, ładny wystrój, lokal na weselę bardzo elegancki.
          Ale niestety jakść potraw bardzo się zepsuła.
    • Gość: gabr Re: Wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 14:45
      gorąco polecam restauracje Astoria na krakowskiej 45. niepowtarzalny klimat
      sprawi że na zawsze zapamiętacie ten wieczór. pozdrawiam
    • Gość: wizytka Re: Wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 14:49
      ja polecam "Astorie" na krakowskiej ,swietnta obsluga ,super lokal:)
      • Gość: paweł Re: Wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 15:03
        ja ci polecam karczme na łodzkiej a nie jakies stare knajpy w dodatku smierdzace ludze co wy polecacie?. brudasy
        • Gość: gabr Re: Wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 18:15
          sam jestes brudas!!!!!!!!!!! i na dodatek nie wiesz o czym piszesz
        • Gość: ola Re: Wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 14:33
          No i po co kogoś obrażasz????szczególnie jeśli możesz nie mieć racji. byłam z
          KARczmie na 18-nastce i chrzcinach io wcale nie jest tak super.przede wszystkim-
          ładny lokal, ale właściciele są niesłowni.warto na nich uważać i od początku
          dokładnie obgadać wszystkie szczegóły dotyczące menu i cen!!!!
      • Gość: kama Re: Wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 21:36
        oj Astoria tak zajebi.. bylam tam na weselu jest poprostu pieknie:) jest tak
        zrobione we wloskim stylu,2 balkony u gory podwieszany sufit i jak gasna
        swiatla wieczorem to swieca sie na tym suficie takie zaroweczki podobne do
        gwiazdek,,,jesli marzysz o romantycznym slubie to jest to...jak Romeo i Julia:)
        ja tez jak bede wychodzic za maz chce tam miec wesele...urocze miejsce,fajnie
        jest tez w restauracji u Rickiego
        • Gość: gabr Re: Wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 14:41
          ASTORIA jest urządzona w stylu lat 20- tych (w stylu retro) a nie włoskim jak ci
          sie wydaje!
    • Gość: znawca Re: Wesele IP: 212.87.241.* 29.09.06, 19:16
      Proponuję obejrzeć małą salę w Kleopatrze na Makuszyńskiego , koło salonu
      Marszałka. Byłem dwa razy na weselu, sala bardzo ładna, jedzonko super, a
      dodatkowo fajna obsługa i konkretna szefowa pani Marta. Uprzedam złośliwców -
      nie jestem przcownikiem Kleopatry i nie jest to z mojej strony darmowa reklama.
      Byłem, widziałem i było ekstra. Polecam. A wy zrobicie jak chcecie. Pozdro
      • Gość: Satellite Re: Wesele IP: 212.160.86.* 29.09.06, 22:31
        Przykro mi, ale na weselu w kleopatrze to ja też byłem i wyszedłem z tamtad
        głodny. jedzonko było tylko ładnie podane. Odpada, ale dzięki za chęci.
        • fiodorek3 Re: Wesele 03.10.06, 11:24
          Szkoda że nie karmili,a spragniony byłes??????.Ja tam byłem na czterech
          imprezach i takiego wypasu nie spotkałem w innych lokalach,gorąco POLECAM
          • Gość: annna Re: Wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 12:42
            tez byłam w Kleopatrze na Makuszyńskiego. Jedzenie do kitu a obsługa ....
            pozostaje wiele do zyczenia. Ja nie polecam ale zrobicie jak chcecie.
        • Gość: ania w kleopatrze zdecydowanie nie polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 16:46
          byłam na małej sali w lato - zaduch i ciasnota niemiłosierna, chociaż niby
          miała być klima wliczona w cenę
          beznadziejne rozwiązanie - na dole goście jedzą, u góry tańczą
          zimna płyta nie dała się jeść, ciepłe dania ok, tyle że były letnie ;-), ale że
          to było lato, to jakoś przeszło
          poza tymk panna mloda narzekała, ze w tej cenie spodziewała się lepszego menu
    • i_m_your_tiny_dancer Re: Wesele 29.09.06, 22:30
      Akwen na Tysiącleciu, na przeciko Hali Polonii, super jedzenie, co do wystroju
      można się dogadać, miłe panie kelnerki, miła szefowa. Polecam
    • Gość: pomocny Polecam DAST przy ul. Wolnosci 16 na przeciwko PKP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 16:02
      Wlasnie wyremontowali jest wypas ! Mili wlasciciele, jedzenie pierwsza klasa, w
      centrum a sporo miejsca do parkowania, robilem tam chrzciny wypadly niezle.
      powodzenia :)
    • sati20 Re: Wesele 03.10.06, 23:08
      My mieliśmy imprezkę w Maladze na promenadzie, i nie zamieniłabym tej imprezy
      na żaden inny lokal. Właściciel ugodowy, sympatyczny, zna się na rzeczy i nie
      zdziera - ceny ma korzystne.
      Drugi wart polecenia lokal to salka "Komnata" w Dźbowie w budynku remizy na
      dole (sala remizy jest na górze). Ładnie, stylowo, kawał parkiety do tańczenia.
      Ale na 40 osób nadaje się idealnie.
      • Gość: pytanko Re: Wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 08:49
        Nigdy nie byłam w tej Astorii, mi sie szykuje wesele na około 60 osób. Moze
        ktoś doradzi jaki tam jest parkiet, czy kucharki sie swoje zamawia czy są już
        tam na miejscu???
        • Gość: gabr Re: Wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 14:51
          Nie kucharki ale kucharze i to nie jacys typu "bar mleczny słoneczny " ale
          prawdziwi wykwalifikowani kucharze!
          • Gość: andzia Re: Wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 15:31
            pokusa na połnocy kolo ul.michałowskiego-super sala
            • katkaad Re: Wesele 07.10.06, 09:25
              Gość portalu: andzia napisał(a):

> pokusa na połnocy kolo ul.michałowskiego-super sala
              A mozecie podac ceny jakie zaproponowal WAm wlasciciel w Maladze i przy okazji
              prosze o namiary, gdzie to jest.
              i ta POkusa. Prosze o informacje jakie ceny i czy warto skorzystac z ich uslug.
    • Gość: luma7 Re: Wesele IP: *.sanetja.pl 09.10.06, 21:28
      Witam.
      A czy ktoś ma może jakieś informacje o sali BLACK JACK w Kolonii Brzezinach?
      • Gość: xx Re: Wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 12:39
        byla tam na weselu mojej mamy chrzesnicy. wesele bylo super, jedzenie tak samo,
        kelnerzy caly czas dbali zeby na stole niczego nie brakowalo. na prawde bylo
        super.
      • Gość: satellite Re: Wesele IP: 195.70.228.* 16.10.06, 08:18
        Ja tam byłem na weselu. Naprawdę fajnie. Wszystko było w porządku. Jedzonko
        pyszne. Można śmiało polecić ten lokal.
    • Gość: Pek Re: Wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 14:47
      Polecam www.komnata.bigduo.pl
      • Gość: djporsche Re: Wesele IP: 212.87.238.* 10.10.06, 16:33
        A ja polecam pałacyk w Nieznanicach
        • Gość: aaa Re: Wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 18:07
          Sama wybieram się obejrzeć restaurację EPSILON- Brzeziny.. tylko to na wesele
          Duuze. Co do Black Jack-a cóż jak się na początku nie ustali z szefową gdzie jej
          miejsce to bardzo się wtrąca :(- poza tym sala ładna i jedzenie dobre.
          Nie polecam POKERA- też te okolice... nie byłam zadowolona z tego wesela, choć
          może to zależało od gości...?
          Pozdrawiam i życzę miłego szukania ;(
          • Gość: aaa Re: Wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 18:56
            Pewnie masz rację :)Tak ogólnie to ludzie chwalą sobie to miejsce, bardzo ladny
            wystuj i dobry parkiet.
            Bardzo możliwe, że ciągła obecność właścicielki na sali podczas wesela ( na
            którym byłam) była spowodowana... gośćmi. Cóż zdarzają się różni ludzie...
            Pozdrawiam.
    • Gość: Misia Re: Wesele IP: *.inds.pl 10.10.06, 21:19
      Mieliśmy wesele w BLACK JACKU i byliśmy bardzo zadowoleni. Jedzenie pyszne,
      dużo, a jeżeli ktoś jest w stosunku do właścicielki w porządku to ona też jak
      najbardziej. Dużo nam pomogła, doradziła, siedziała z nami do późnej nocy i
      pomagała ustalić menu. Ona się nie wtrąca tylko pilnuje aby nikomu niczego nie
      brakowało.POWODZENIA!
      • Gość: luma7 Re: Wesele IP: *.sanetja.pl 24.10.06, 10:13
        Witaj Misiu,
        ja też chcę tam urządzić swoje wesele. Więc czy mogłabyś podrzucić mi trochę
        szczegółowych informacji na temat samej sali, organizacji, jedzenia itp?
        Z góry dziękuję i pozdrawiam
    • Gość: wesoly weselnik Re: Wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 10:32
      Delite jest wysmienite .Lukasińskiego 28.
    • Gość: pastelek1 Re: Wesele IP: *.prenet.pl 12.10.06, 18:17
      ja osobiście polecam Kleopatre na Makuszyńskiego.fajna obsługa, dobre jedzenie
      no i bardzo ładne sale.a i cena dość przystępna jak za dwudniowe wesele:)
      NAPRAWDE WATRO:)
    • Gość: Piotr Prezenter muzyki rozrywkowej IP: 80.48.49.* 12.10.06, 22:57
      Polecem stronę Pawła Nowaka - Prezentera Muzyki Rozrywkowej
      djbiesiada.pl/video
      Pozdrawia
      Piotrek
    • mala246 Re: Wesele 06.11.06, 15:55
      Bardzo polecam "Astorie" na Krakowskiej wszystko wspaniałe pod każdym względem -
      wystrój, jedzenie bomba i obsługa. Byłam ostatnio tam na weselu u koleżanki
      ale gdybym na dzień dzisiajszy miała robic swoje nie zawachałabym sie ani
      troche:)
    • Gość: kama Re: Wesele IP: *.hcz.com.pl 07.11.06, 14:28
      polecam kinge - z tego co wiem jest kilka wolnych terminow na przyszly rok, w
      tym czerwiec..
    • 098a Re: Wesele 09.02.07, 18:47
      Możesz zrobić tak jak ja , po prostu wynajać małą salę i zlecić organizację
      przyjęcia firmie . Mnie będzie przygotowywała wesele firma "Magnolia " A jesli
      chodzi o kase to płacę 90 zł. od osoby za jeden dzień wesela ( 6 posiłków
      gorących ,zimna płyta ,dekoracja itd. .. )Namiary: 509-279-334. No i szefowa
      jest OK.
      • Gość: tolka Re: Wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 19:55
        a gdzie wynajmujesz tę małą salę? Ta "Magnolia " to jest catering? Nie mają
        swojej sali?
        • Gość: 098a Re: Wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 20:10
          Ja akurat robie na Starym Błezsnie na ul. Długij,ale wiem ,ze robi też na
          innych salach. To nie jest typowy carering . Ona zajmuje sie prawie
          wszystkim,tzn. wszystko organizuje : jedzenie, obsługe kucharske,kelnerską
          (prof.),dekoracje, Ciebie interesuje :wódka, napoje, zespół. Po weselu
          sprzataja i oddają sale. Tak ,że nie trzeba sie tym zajmowac. Podam Ci jej tel.
          dom. 365-80-79. A jak nie to 509-279-334 . Zadzwon to z nia porozmawiasz.
          • Gość: amadeusz1981 Re: Wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 22:14
            Jak sie chcecie zareklamować to do Wyborczej a nie na forum!!!!
            centusie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!careringowcy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka