Gość: gosc IP: *.routing.utwente.nl 22.10.06, 23:06 To nie prawda!!! Policjancji sa uczciwi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karol Oby tylko ich spraw nie prowadził czest. prokuratu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 06:27 Bo wtedy okaze sie ze dostana 2 lata w zawiasach i znow wroca do sluzby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NN Bliski finał śledztwa w sprawie wyłudzeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 07:46 JESZCZE TROCHE TO NIE BĘDZIE MIAŁ KTO PILNOWAĆ NSZYCH DRÓG ,SĄ INSPEKTORZY W FIRMACH UBEZPIECZENIOWYCH NIECH SOBIE PRZYJEŻDŻAJĄ DO KAŻDEJ KOLIZJI I NIE BĘDZIE TAKICH OSZUSTW ,TAKIE FIRMY KUPIĄ KILKA AUT DLA POLICJI I CI BIEDNI POLICJANCJI ROBIĄ DLA NICH CZARNĄ ROBOTE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Bez skazy IP: *.hcz.com.pl 23.10.06, 09:40 Jasne nansi policaje są uczciwi i bezkarni!!! he, he, he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x-men Re: Bez skazy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.06, 09:46 Podgrzejemy wątek ??? Policjanci są tak uczciwi jak wszyscy Polacy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Bez skazy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 09:49 Gość portalu: x-men napisał(a): > Podgrzejemy wątek ??? > > Policjanci są tak uczciwi jak wszyscy Polacy A zwłaszcza lekarze i tym podobni łotrzy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to-ja Re: Bliski finał śledztwa w sprawie wyłudzeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 10:32 Gość portalu: gosc napisał(a): > To nie prawda!!! Policjancji sa uczciwi. Przestań !! Ja uważam, że najbardziej uczciwymi to są lekarze !! Tam się o tych sprawach aż tak głośno nie mowi, bo wszyscy wiedzą o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ango7 Re: Bliski finał śledztwa w sprawie wyłudzeń 23.10.06, 11:03 Bo wszyscy Polacy to jedna rodzina,hihi(w sumie to już żadna sensacja ale standard,jednak zawsze było tak,że jakaś garstka ludzi uczciwych była na różne sposoby dyskryminowana za tzw. "nieżyciowość",bo jak tu żyć nie będąc w tzw.układach,hi.Od czasu do czasu wpadnie jakiś pomniejszy policjant i zostanie zapewne skazany przez nasz "wymiar sprawiedliwości",w którym dla ironii ludzi życiowych nie brakuje hihi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bizon Re: Bliski finał śledztwa w sprawie wyłudzeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 12:35 Obok mnie na Stradomiu mieszka policjant drogówki ( Jacek M. )Jego żona nigdzie nie pracuje, ma trójkę dzieci, a on w ciągu roku postawił niezłą willę, kupił sobie niezłą limuzynę, dzieciom kupuje motorynki itd. Może prokuratura zajęłaby się jego dochodami, skąd jego na to wszystko stać ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Bliski finał śledztwa w sprawie wyłudzeń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.06, 19:17 Panie Bizon gdyby Pan popracował troszke to też byś Pan miał takie luksusy , a tak to sie tylko piwko pije i żyje za tatowe pieniążki , które to szanowny rodzic ciężko zapracował nie płacąc podatków do Urzędu Skarbowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bizon Re: Bliski finał śledztwa w sprawie wyłudzeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 19:33 Akurat ja prowadzę firmę od kilkunastu lat i nie stać mnie na takie luksusy jak tego policjanta z drogówki który "nagle" dorobił się majątku. Ciekawe co prokuratura NA TO ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kombajn Re: Bliski finał śledztwa w sprawie wyłudzeń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.06, 22:44 a czy ktos wie co to jest bez podstawne pomawianie innych ludzi?? na to trzeba miec dowody a nie sugerowac sie zazdroscia to nie polityka to real zycie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Bliski finał śledztwa w sprawie wyłudzeń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.06, 15:41 Szanowny Panie Bizon jestem ciekaw czy Pan jestes taki sumienny i zawsze wszystko sprzedajesz Pan na rachunek i odprowadza Pan podateczki do Urzedu Skarbowego , może by tak zainteresowac tym odpowiednie organy państwowe , ciekawe czy pracownicy są zarejestrowani i pracują tyle godzin co pisze w umowie o prace . To może byc bardzo ciekawy temat do rozważań!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dan Re: Bliski finał śledztwa w sprawie wyłudzeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 18:13 wiadomo skąd to wszystko ma.. koperta to koperta nie? :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konor Re: Bliski finał śledztwa w sprawie wyłudzeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 19:50 Słyszałem już o tym policjancie ze Stradomia, że podobno niezłe łapówki bierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Bliski finał śledztwa w sprawie wyłudzeń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.06, 21:16 a te łapówki to dają takie sku...ny jak "bizon" i "konor" którzy łamiąc prawo wolądać, że nie mieć np. punkcików Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Bliski finał śledztwa w sprawie wyłudzeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 14:17 Co za bydło tu pisze !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biznesmen Re: Bliski finał śledztwa w sprawie wyłudzeń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.06, 15:49 Pan Bizon to jest uczciwy biznesmen bo ma swoje kury które to żrą trawe i pja deszczówke więc to jest za darmoche a jaja sprzedaje na rogu ślepej babie ze wsi , wiec kosztów nie ma rachunków nie potrzeba sam jaja wybiera wiec i podatków nie płaci.!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumak Re: Bliski finał śledztwa w sprawie wyłudzeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 20:59 Widać że ci co tu tak bronią tego policjanta a najeżdzają na bizona, to albo policjanci drogówki, albo on sam, albo ci co boją się kontroli skarbowej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyŁowca Re: Bliski finał śledztwa w sprawie wyłudzeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 00:07 To ja ci wspolczuje takiego sasiedztwa Jacka M i tej jego sławnej niepracujacej żony. Łowce mieć za sąsiada to bardzo przykra sprawa. Jego nawet nie lubi wielu kolegów po fachu. Natomiast co do kopert to jest nieprawda! Łowca (taką ma ksywkę) na pewno nie bierze kopert od lokalnych obsrańców. To inteligentna bestia i niejedno juz przeszła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Bliski finał śledztwa w sprawie wyłudzeń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 09:36 Ludzie, i u nas w kraju ma być normalnie??? w życiu. Wygląda, że wszyscy wszystko wiedzą, szkoda że nie wie tego prokuratura ale ona pewnie też wie, tylko że to kumpel, znajomy, sąsiad,wpływowy... jednym słowem BAGNO. A jak ktoś się wychyli, skończy jak Papała. To jest Polska właśnie i dlatego nie mam zamiaru popierać jej 12 listopada. Odpowiedz Link Zgłoś