Gość: polak Re: jak zapomniec...? IP: 195.116.125.* 13.11.06, 16:14 Wyjedż gdzieś na miesiąc i się zrelaksuj.Mówię Ci zapomnisz wszystko złe co Cię spotkało,a później zacznij nowe życie z kimś innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mustina Re: jak zapomniec...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 16:26 Pół roku temu też byłam bardzo smutna i samotna, po 5 wspólnych latach w jeden dzień straciłam wszystko i myślałam, że to już koniec. Nie ma na ten ból recepty, tylko czas... Wykreślić wszystko, co związane z przeszłością, żyć dalej i przede wszystkim mieć wielu przyjaciół i rodzinę wokół siebie i nie bać się korzystać z ich pomocy, bo samemu nie da się przezwyciężyć tego bólu. Jestem całym sercem z Tobą, trzymaj się, życie toczy się dalej, bez niego również!! :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardziej wesoła Re: jak zapomniec...? IP: *.man.czest.pl 13.11.06, 20:30 czas czyni cuda...na pewno, życie toczy się dalej, dzień po dniu, bez niego też oczywiście się toczy...nic nie jest łatwe, to na pewno nie koniec świata...można się z czasem oswoic z takim czy innym biegiem wydarzeń...;)ale właśnie na to wszytsko potrzeba czasu... dzięki za ciepłe słowa, pozdrawiam cieplutko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mustina Re: jak zapomniec...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 13:09 Nie ma sprawy :)Życzę Ci, żebyś już nigdy nie musiała tak cierpieć i żeby z twej twarzy nie znikał uśmiech :) Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: jak zapomniec...? IP: 212.87.241.* 13.11.06, 18:05 Mustina dobre słowa....naprawde dobra rada.Zycie toczy sie dalej bez niego a wmoim przypadku bez niej!!! a czas zrobi swoje.... ps.wiecej wesoła ty juz wiesz ze milionerzy to nasza domena....gramy dalej w tym turnieju!!!! nstp pytania juz nie bawem heheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardziej wesoła Re: jak zapomniec...? IP: *.man.czest.pl 13.11.06, 20:39 no baaaa..."milionerzy" to nasz konik...;) ale gdyby nie telefon do przyjaciela, to byłoby krucho czasami...:P hihihihi nie da się ukryc, że pytanka bywają podchwytliwe...;) no baaa, pewnie, że gramy dalej...kolejna edycja już tuż tuż...;) i Ty też możesz zostać MILIONEREM....;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: jak zapomniec...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 07:36 milionerzy wtorek start o 17,00! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardziej wesoła Re: jak zapomniec...? IP: *.man.czest.pl 14.11.06, 14:08 oj będzie ciężko z tą emisją dzisiaj...;) jeden z uczestników z powodów "naukowych" będzie musiał opuścic wtorkową rywalizację i wyścig po milion...;/niestety...dziś możesz uznac,że poddaję się bez walki...;( pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: jak zapomniec...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 15:00 emisja z powodu przyczyn naukowych zostaje przeniesiona na inny termin...z pozdrowieniami redakcja milionerow....miłej nauki dla uczestników :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardziej wesoła Re: jak zapomniec...? IP: *.man.czest.pl 15.11.06, 16:31 no tak emisja zostala z oczywistych powodow naukowych zostala przelozona...;) uczestnik dziękuje za pozdrowienia i rowniez pozdrawia szanowna redakcje "milionerow" i oczywiscie pana prowadzacego...:P:P:P piekna mamy wiosne tej jesieni,nieprawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: jak zapomniec...? IP: 212.87.241.* 15.11.06, 16:45 Dzieki za pozdrowienia...redakcja milionerow ma nadzieje ze kolosy pomyslnie sie zakoncza...i ze wiosna tej jesieni bedzie trwała do konca zimy...hehehehe ps.zauwazyłas ze mamy tu małego czata?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardziej wesoła Re: jak zapomniec...? IP: *.man.czest.pl 15.11.06, 17:06 no właśnie co do tych kolosów to wsio się okaże za tydzień,ale miejmy nadzieję,że wyniki będą jednak pozytywne...;) p.s. no tak teraz jest to jak mały,prywatny czat...hihihihii:P p.s.2.poza tym uzywamy "specjalistycznego" kodu uczestnikow teleturnieju "milionerzy" hihihihi...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: jak zapomniec...? IP: 212.87.241.* 15.11.06, 21:30 no kodujemy ...i to niezle.A za kolsy to trzymam kciuki,ale na bank bedzie ok,bo....przeciez nie grałas ze mna tylko wkuwalas,wiec innego scenariusza nie przewiduje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardziej wesoła Re: jak zapomniec...? IP: *.man.czest.pl 15.11.06, 22:52 no wiesz...od razu "wkuwałas"???...:P uczyłam się...nie jestem kujonem...hihihi:P zresztą to,czego wczoraj się uczyłam wymaga tzw. "umysłu analitycznego"...;) a teraz lecę popływac...hihihihi żabka??? delfin??? kraul??? pozdrawiam pluskająco...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: jak zapomniec...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 07:42 hahahahah przeciez nie mowie ze jestes kujonem..(łapacz słowek).Ja juz po pływalni..był kraul,zabka i pływanie na grzbiecie...i cały basen moj(tylko 3 osoby dzisiaj były).Ja mam tylko nadzieje ze nas stad nie wyrzuca za tego czacika??????? pozdrowienia i miłego dnia K....k znaczy bardziej wesoła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardziej wesoła Re: jak zapomniec...? IP: *.czest.pl 16.11.06, 08:52 łapacz słówek powiadasz...? hihiihihi :P a czemu mieliby nas wyrzucic...;)? jak widzisz nas jeszcze nie wyrzucili z tego naszego prywatnego czacika...hehhehehe ale uwaga może niedługo skończy się ten DZIEŃ DZIECKA...;) a tak w ogóle niektórzy mówią, że NADZIEJA jest matką głupich, ale każda matka kocha swoje życie...;) i proszę proszę cio za oknem? nasze SŁONKO :):):) a nie mówiłam, że znajdzie sposób na słoneczko??? również życzę miłego dnia...w gatkach, bez sandałków( czy też klapczek) i w skarpetach:P:P:P papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: jak zapomniec...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 12:48 no no wkoncu mamy SŁONCE!!!! wymarzone ,utesknione i spragnione!!! tak jak mowiłem dzisaj wiosna!!!! i oby tak do zimy. a sandałki(o to to nie) mam swoje adidasy i mi w nich dobrze. ps.To ja ci tez zycze miłego dnia,w takich slicznych bucikach bez paluszkow( znaczy z gołymi stopkami)pozdrowienia wiosenne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardziej wesoła Re: jak zapomniec...? IP: *.man.czest.pl 16.11.06, 14:38 a ja już po moim dniu na uczelni...yuuuuuuupi!!! już czuję weekend...;) a wsio też za sprawą tego cudnego słoneczka...wow jest tak cieplutko,że aż by się chciało cofnac do wakacji....ehhh.... p.s.szalona tak bardzo nie jestem by wyskoczyc w takich łsicznych bucikach bez paluszków ( znaczy z gołymi stopkami)...mam swoje "cichobiegi" i dobrze mi się w nich lata...a teraz w domku nie ma jak gołe stópki w klapeczkach huihihihi pozdrawiam p.s.to może za miesiąc będzie w takim razie Wielkanoc,a nie Boze Narodzenie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: jak zapomniec...? IP: 212.87.241.* 16.11.06, 17:37 oby taka pogoda była do wielkanocy....bo potem wiosna!!! ciekawe co tam słychac u ciebie bardziej wesoła :):):):) ciekawe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardziej wesoła Re: jak zapomniec...? IP: *.man.czest.pl 16.11.06, 17:53 co u mnie słychowac? no tak...już jutro weekend...:) a dzis zrobilam sobie taka mega przyjemnosc...zrobilam sobie juz prezent imieninowy...kupilam taka sliczna spodnice,golfik w komplecie z szaliczkiem...;) nie ma to jak wyjsc na spacer i wejsc "przypadkiem" do sklepu;) a u Ciebie Jacku co slychac? slonko dobrze nastroilo? pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: jak zapomniec...? IP: 212.87.241.* 17.11.06, 00:38 bardziej wesoła!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardziej wesoła Re: jak zapomniec...? IP: *.man.czest.pl 17.11.06, 07:09 Jacek!!!! Jacek!!! Jacek!! Jacek! hihihihihi p.s.teraz naprawdę można pomyślec, że jesteśmy nienormalni... gratuluję wygranej;) no ja zaraz wyruszam na uczelnie...miłego dnia dla tych,co się będą dziś lenic i nie będa pracowac...:P pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: jak zapomniec...? IP: 212.87.241.* 17.11.06, 10:57 W sumie padł remis....trudne pytania były,Hm niektore ciezkie były...co? Tak jak napisałas lenistwo od rana. ps.pozdrowienia od tych co to do gory brzuchem leza dla tych co to musza gdzies z rana isc.... i co? mamy 2 dzien wiosny....az sie nie chce w domu siedziec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardziej wesoła Re: jak zapomniec...? IP: *.man.czest.pl 17.11.06, 14:12 no właśnie pogoda super a ja już właśnie dołączam do tych leniuchów leżących brzuchem do góry...hihihihi:P:P:P yuuuuuuuuuuupi nareszcie weeken... tylko dlaczego muszę miec tak dużo pracy zarezerwowanej na niego...??? pozdrawiam leniucha leniuszek;) p.s.dzis jest 2 dzien wiosny... dzis jest 1 dzien lata... hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: jak zapomniec...? IP: 212.87.241.* 17.11.06, 19:03 to witaj w klubie nic nie robiacych!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardziej wesoła Re: jak zapomniec...? IP: *.man.czest.pl 18.11.06, 10:21 no właśnie,niektórym od życia też się chyba coś należy prawda...;)??? pozdrawiam tych wszytskich leniuchow;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: jak zapomniec...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 11:24 Bardziej wesoła= bardziej milionerka,bardziej radosna,bardziej kinomanka(nick zawsze mozna wybrac!!!!! miłego słonecznego i wiosennego dnia!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardziej ...ciiiii Re: jak zapomniec...? IP: *.man.czest.pl 18.11.06, 11:44 i tutaj też "bardziej" robi wielką różnicę...:) u mnie dziś będzie to bardziej pracowity dzień...;) również życzę udanego dzionka, w którym możnaby usłyszec śpiew...skowronka...:P papa pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardziej wesola Re: jak zapomniec...? IP: *.man.czest.pl 19.11.06, 13:12 no tak i mamy co? cisza..........ciiiiiiiii.... nawet dalam sobie nick na "bardziej...ciii" i zaraz potem cisza sie zjawiła...hihihihi jak mija weekend? te sloneczne promyki "wiosennego" sloneczka... achhhhhhhh pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: jak zapomniec...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 11:42 wekend..? minał na tancach hihihihi a bardziej sobotni wieczor....słonce zaszło i to jest jak na poniedziałek najgorsza sprawa,ja tam wogole nie lubie poniadzałków.Bardziej.....ciiiiiiii milego poniedziałkowego dnia ps.Ale wiosna dalej trwa tej jesieni,bo w miare ciepło....musimy pomyslec o....? ale o tym juz gdzie indziej... Odpowiedz Link Zgłoś
anna.scott Re: jak zapomniec...? 20.11.06, 14:23 No właśnie. Piękną mamy wiosenkę tej jesieni. Oby tak do kwietnia. Dopuszczam leciutki śnieg na święta, ale po Nowym Roku sio! na północ. hihihihi I złe nastroje, smutek, samotność, bezradność również odejdą... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardziej wesoła Re: jak zapomniec...? IP: *.man.czest.pl 20.11.06, 14:37 ja tez nie lubie poniedziałków, ale takie jak dziś chyba jednak polubię...;) nie mam na myśli oczywiście tej "cudnej" pogody...hihihihi... chcociaż jest względnie ciepło, to aura "słoneczna" nie jest na pewno sprzyjająca...taki mały Londyn nam się stworzył dzis za oknem...hihihii mój weekend minął...nawet nie wiem kiedy...z róznych przyczyn..hahahha ale u mnei zawsze coś się znajdzie... również życzę miłego poniedziałku i udanego tygodnia pozdrawiam słonecznie i...wiosennie ps.pewnie,że pomyślimy o...ciiiiiiiiii o tym naprawdę gdzie indziej...:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cos Re: jak zapomniec...? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 12:26 trzeba znalesc nowego faceta.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardziej wesoła Re: jak zapomniec...? IP: *.man.czest.pl 20.11.06, 14:38 u mnie metoda "klin klinem" nigdy nie dawała wymiernych rezultatów...:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: jak zapomniec...? IP: 212.87.241.* 20.11.06, 16:31 popieram,popieram to sie nie sprawdza....no no witamy nowe osoby dodajacee komentarze i anna tez cosik dopisała....fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardziej wesoła Re: jak zapomniec...? IP: *.man.czest.pl 20.11.06, 17:43 ladne powitanie drogi Jacku...hihihi a wlasnie witamy nowych na watku....bo juz myslalam,ze to juz tak pozostanie "rozmowa-dialog-czacik" tylko nasz...i byloby za monotonnie,a przeciez w zyciu sa nam niezbedne roznorodne zmiany...zreszta jestem tak niespokojna dusza,ze bez zmian wszystko wydaje sie takie nijakie... pozdrawiam w te mglisty i cos juz cosik chlodnawy wieczor... mua mua ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anna.scott Re: jak zapomniec...? 20.11.06, 19:14 Bo ja wiem, czy Ty taka niespokojna duszyczka? A co do zmian... Czasami trzeba usiąść, wyciszyć się i dopiero wtedy jest się w stanie docenić to, co się ma... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardziej wesoła Re: jak zapomniec...? IP: *.man.czest.pl 20.11.06, 20:21 oj droga ANIU...;) niespokojna a czasami "za spokojna" w tym moje "bliźniactwo" hiihihhi... racja, czasami nie dostrzegamy,co mamy i ile mamy...:) a szukamy wciąż...szukamy wciąż czegoś po ciemku,po omacku,na ślepo... teraz dodatkowo moglibyśmy szukac przez mgłę...:P a czasami wystarczy spokojnie usiąśc i dostrzec, to co jest wokół nas...:))) pozdrawiam Cię Aniu cieplutko, do usłyszenia;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: jak zapomniec...? IP: 212.87.241.* 20.11.06, 20:45 monotonia zabija wszystko i wszystkich...ja tez taki typ niespokojny co to jak jak jest jednostajnie i tak samo w kółko to musi cos zdziałac...by moc doswiadczyc czegos nowego!!!! ps.nie wiem czy wiecie dziewczyny ale jutro jest dzien....ZYCZLIWOSCI(dla wszystkich,dla tych co na co dzien mili i dla tych co nam zalezli za skore) dobrego wieczoru dla wszystkich a zwłaszcza dla anny i ciiiiii tu.....nie zdradzimy ciiiiii.....ty juz wiesz jak to bedziesz czytac!!!!!:):):):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardziej wesoła Re: jak zapomniec...? IP: *.man.czest.pl 20.11.06, 21:00 skoro jutro jest dzień życzliwości, to uwaga będę mega życzliwa ( hmmmm jakbym nie była życzliwa na codzień...???),a zwłaszcza postaram się taką byc właśnie dla tych, którzy sami za życzliwi nie są...:)))) jak słowa piosenki Kasi Kowalskiej "coś optymistycznego"...każdego dnia niech się dzieje w naszych "małych światach"..."coś optymistycznego"...:)))) ps.dziękuję ni nawzajem udanego wieczorku oraz dobranoooooooooc:) tak...ciiiiii ja już wiem, jak to czytam...;)hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: jak zapomniec...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 14:33 Ja jestem zyczliwy dzisiaj dla wszystkich (chociaz jeden klijent w pracy zalazł mi za skore,ale....byłem zyczliwy)a wy? Odpowiedz Link Zgłoś
anna.scott Re: jak zapomniec...? 21.11.06, 14:36 A my, czyli ja, zawsze. Zwłaszcza dla przyjaciół, prawda "bardziej wesoła" i Ty, Mr. J? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardziej wesoła Re: jak zapomniec...? IP: *.man.czest.pl 21.11.06, 16:21 no baaa ja też jestem bardziej życzliwa niż zwykle i nawet zrobiłam dziś parę dobrych uczynków, dla osób które niekoniecznie są miłe dla mnie:)))...hihihih zabrzmiało jakbym normalnie nie robiła i jakbym normalnie nie była życzliwa hihihi ps. a teaz chyba w nagrodę mam super widok z okna:))) niebiesko-fioletowe niebo z przebijającym się na horyzoncie słonkiem...:) pozdrawiam Annę i Jacka..;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: jak zapomniec...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 15:00 oczywiscie Anno! Zyczliwosc to piekna zaleta!!! pozdrowienia dla ciebie,i dla bardzo wesołej....hhehehehhehe. ps.widze ze tylko my tu....takie pismaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardziej wesoła Re: jak zapomniec...? IP: *.man.czest.pl 21.11.06, 16:24 pewnie....bez życzliwości chyba byśmy się pozaciupali widelcami hihihihi...w niektórych oczywiście momentach...:P dziękuję za pozdrowienia i również pozdrawiam miłego popołudnia i wieczorku trzymajcie się ps.no tak, na to wychodzi,że tylko my się tu produkujemy...hiuhihi "pismaki"..hmnmmm;)...:P Odpowiedz Link Zgłoś
anna.scott Re: jak zapomniec...? 21.11.06, 16:58 A może nazwiemy siebie "Inter-pisarzami" albo "Inter-kreacjonistami"? hihihihi Dziękuję za pozdrowienia i pozdrawiam podwójnie. Z pewną taką... nieśmiałością... tfu! życzliwością... (pamięta ktoś jeszcze tę reklamę i Anię Patrycy? ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: jak zapomniec...? IP: 212.87.241.* 21.11.06, 20:44 Ja pamietam!! ja pamietam!! anna patrycy i kasia niekrasz(chyba),i jeszcze była taka reklama anten satelitarnych firmy arcoon!!!! hihi ps.my pismaki musimy trzymac sie razem...z wielka serdecznosca i zyczliwoscia zycze miłego wieczoru wszystkim znajomym a wszcegolnosci dala ciiiiiii......chutkiej i tej co lubi ser i nie tylko(hihihihih) my tam juz wiemy....o kim mowa!!! (ale dzisiaj zem zyczliwy i serdeczny:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardziej wesoła Re: jak zapomniec...? IP: *.man.czest.pl 22.11.06, 16:17 witam witam, co słychac? jak mija środa? mnie pogoda dziś przytłacza...;//// coś gdzieś się ta nasza wiosna zagubiła...???...:(((( ale najważniejsze miec swoje sposoby na WIOSNĘ hihihihi pozdrawiam miłośnika MILIONERÓW...i do następnej edycji pozdrowionka mua mua :* :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: jak zapomniec...? IP: 212.87.241.* 22.11.06, 16:37 oddajcie wiosne...oddajcie wiosne....!!!! ja tez jakis dzisiaj przybity,i nie w sosie,to chyba pogoda tak działa.Dobrze ze dzisiaj T.love to sobie troche moze humor poprawie jak ich posłucham na zywca.Milionerzy...? jawka,ze nstp razem zagramy,tylko bede musiał brak koła bo chyba jednak nie dam rady.Ale......mam patent na tel do przyjaciela,wiec niektore pytania moze szybko rozgryze?????? sie zobaczy..a tym czasem miłego popołudnia dla autorki,dla przyjaciela i dla publicznosci:):):):) oddajcie wiosne....oddajcie wiosne..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardziej wesoła Re: jak zapomniec...? IP: *.czest.pl 23.11.06, 09:40 co zrobić gdy nie ma już nic...??? gdy nawet ta ostatnia umiera...???...nadzieja... ta tragedia z Rudy Śląskiej...tyle niewinnych ofiar...ehhhh...:((( mój nastrój jest dziś taki nijaki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardziej wesoła Re: jak zapomniec...? IP: *.czest.pl 23.11.06, 09:47 poza tym mam tyle pracy na piątek,że nasz kolejny odcinek telturnieju MILIONERZY będzie musiał zostać przełożony na inny dzień...jak to ładnie można powiedzieć z powodów "naukowych"...;/ a słońca nadal nie ma, a wiosna gdzieś uciekła...hmmmmm p.s.jak udał się koncert? fajnie było? ja miałam cosik iść świętować "coś tam coś tam" w piątek lub w sobotę, tylko jak narazie nie mam najmniejszej ochoty....hmmm pozdrawiam pewnego miłośnika teleturnieju ps.tylko bez żadnych sztuczek podczas nstp odcinka...:P może zrobi się zniesienie tel do przyjaciela??? hmmm...no tak to byłby ciekawy pomysł... Odpowiedz Link Zgłoś
anna.scott Re: jak zapomniec...? 23.11.06, 10:09 Nie dzwoń do przyjaciela, tylko do przyjaciółki, czyli do mnie. Ja Ci chętnie pomogę BEZINTERESOWNIE i nic nie będę chciała w zamian. hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: jak zapomniec...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 10:43 bardziej wesoła....a i przyjaciel sie ujawnił...ta wyzej...moj as w rekawie juz nie jest asem...nastroj? jest jaki jest...zal,wspolczucie,i bol...zal mi tych rodzin co teraz przezywaja,bo gornicy to sie nie meczyli,to była szybka smierc...ale zawsze smierc! ps.moje problemy w tej chwili sa niczym w porownaniu do innych....wyrazy wspolczucia dla tych co gdzies tam tesknia i czuja bol...po stracie bliskich. ps2.do zobaczenie a raczej usłyszenia,i cieplutkie pozdrowienia dla autorki i dla Ani! ps3.koncert t.love,bo musze tu wspomniec....fajny bardzo fajny(2 godz grania) ale,człowiek nie ruszajac sie z miejsca i stojac na barze ,bo tyle ludzisk wykrecał koszulke po koncercie bo inaczej sie nie dało,scisk,tłok i skwar....za mały klub by wpusczac 300 osob,jak lokal tylko na 100 moze na 150 osob...ale ogolnie fajnie!!! aha i muniek z irokezem na głowie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: jak zapomniec...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 12:53 wiedziałem....wiedziałem ze wiosna wroci.No najnormalniej w swiecie az chce sie zyc,skakac i sie smiac.W sumie na dzien dzisiejszy do sczescia mi wjecej nie potrzeba...tylko tych paru promykow!!!! Swiat jest piekny!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anna.scott Re: jak zapomniec...? 24.11.06, 13:03 Ja też tak uważam. :)))) Mimo wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardziej wesoła Re: jak zapomniec...? IP: *.man.czest.pl 24.11.06, 15:15 w końcu na koniec tego zwariowanego tygodnia pojawiło się słoneczko...:))) ja umilam sobie ten dzień pysznym obiadkiem,już sobie pokucharzyłam troszkę,dziś miałam ochotę i wenę hihihi na spaghetti carbonara...mniam mniam...teraz relaksik z fajną muzyczką, a pod wieczór spacerek ze znajomymi i może będzie dalszy ciąg mojego artyzmu kulinarnego...?? może cosik dobrego upiekę...?? hmmmm...się pomyśli...zależy jak się spacerek potoczy hihihi pozdrawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: jak zapomniec...? IP: 212.87.241.* 24.11.06, 17:44 wiesz tak to jakos fajnie napisałas,jakos tak bardzo apetycznie....ze mam straszna ochote na spagetti....jakiekolwiek...miłego spaceru!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardziej wesoła Re: jak zapomniec...? IP: *.man.czest.pl 24.11.06, 18:39 ale niestety spacerek ze znajomymi wyszła lipa...;/ ale cio tam sama zaraz sobię pójdę...a cio?? hihihi nio to przepraszam,że tak kurczę narobiłam Ci smaczka,ale ja nie chciałam,nie miałam złych zamiarółw... następnie wracam i piekę ciasto na jutro...bo trza...będzie taka mała uroczystośc,ale o tym też cicho szaaaaaaaa...hihihi pozdrawiam ps.życzę smacznej kolacji, hmmmm może kiedyś pomyślę nad firmą cateringową, tak w ogóle moja ciotka już ma takie plany,może z nią by się kiedyś tak spichnąc? hhihihi taki mały biznes? ale wtedy to już w ogóle co z czasem na wszystko? Odpowiedz Link Zgłoś