Gość: stock Re: nudze sie IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 21:47 Dobrą radą na nudę jest wypisywanie róznych rzeczy na forum ;-))) - polecam, to pomaga !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jontek Re: nudze sie IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 13.11.01, 03:31 Załóżcie jakiś ciekawy temat bo strasznie tutaj nudno-tylko prosze nie o multipleksie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piasia Re: nudze sie IP: *.gazeta.pl 13.11.01, 05:46 Gość portalu: koko napisał(a): NUDZE SIE a to sie rozbierz i ubrania pilnuj.... ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: choco Re: nudze sie IP: *.czes.gazeta.pl 13.11.01, 14:50 ja się ciągle nudzę w pracy, dlatego tu ciągle zaglądam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jontek Re: nudze sie IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 13.11.01, 18:00 To fajnią masz pracę,też bym tak chciał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: choco Re: nudze sie IP: *.czes.gazeta.pl 14.11.01, 09:32 Pewnie, że fajną, siedzę na necie i jeszcze mi za to płacą ;))) ale poważnie, czasem jest tyle roboty, że aż wyję do księżyca (w piątek wyszłam o 21.15 i na net nawet nie zajrzałam) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregor Re: nudze sie IP: 212.160.90.* 14.11.01, 08:37 Lepiej uwazaj bo prace latwo stracic, a dziennikarzy na bezrobociu pewnie juz troche jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: choco Re: nudze sie IP: *.czes.gazeta.pl 14.11.01, 09:33 W Gazecie pracują nie tylko dziennikarze ;) Nie zaliczam się do tak elitarnego grona...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima Re: nudze sie IP: *.15.2.193.Dial1.SanFrancisco1.Level3.net 13.06.02, 03:53 ..co dalej u znudzonych, jakim stylem nudzimy sie obecnie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PW Re: nudze sie IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.02, 17:57 to sie rozbierz i ubrania pilnuj ;) to moja jedyna rada na nudę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima nudze sie nie ja, nie po ro zu mie NIE IP: *.90.32.157.Dial1.SanFrancisco1.Level3.net 15.06.02, 20:33 ninieszyM ku woli a i nie Z a c i s l o ? C I n i e w y j a s n i j a i m a m ni e ma ma M czasu na nude, pytalem co u znudzonych, jakim rtym rytmem tym rokiem (wpis ze s przed roczku, spojrz...) jaikim stylem sie nudza tyM SezoneM????? ale nie ja...Znudzeni from the last year, whatever.... milego dojzewania... ai nuda mozna se po do j ze wac...mile...badz sie zarawijac, ale po kieGO? don't know... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka nudze sie.... IP: *.n.club-internet.fr 15.06.02, 18:11 ...zabka (to powinno byc tutaj, bo bez sensu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima Re: nudze sie.... IP: *.90.32.157.Dial1.SanFrancisco1.Level3.net 15.06.02, 20:35 zaBCIA, CIA<CIA<CIA ?AB.... cia cia cia cia cia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Re: nudze sie.... IP: *.n.club-internet.fr 15.06.02, 20:36 No bo motylkowy za ciekawy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima Re: nudze sie....ktos mnie powtorNieUkaral________ IP: *.90.32.157.Dial1.SanFrancisco1.Level3.net 15.06.02, 20:42 ..............za-CZOLEM sie nudzic ci ci (CIA-cia ktos mniu ukaral sos sos cia over.... si seniora si seniora si seniora si seniora si seniora seeseniora seeseniora see YOU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima Re: nudze sie....ktos mnie powtorNieUkaral________ IP: *.90.32.157.Dial1.SanFrancisco1.Level3.net 15.06.02, 20:48 stor-e-I-M WHERE THE HELL??? where do I SEE UUUU U U seeI ey! hey! hey! hey! hay! hay! high! hii! hheeLLoo h e l l N O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Mlyn saha hoya ! IP: *.abo.wanadoo.fr 15.06.02, 22:41 Deni ia skul ha lel Deni ia skul ha keth va Obskoczylem TYYYYYLE juz rezystencji, ze chyba zasluzylem na jakiegos mergeza albo i na szypolate, ale HALAL ! Bo jak nie HALAL, to wielki KHLAMM. A wiec psachtyk sell mek saha'r'bi e - vev Lalrzere el drzazair MESAZ dla P. Niny : "facio" mnie straszyl szmoncesami z 1900 roku, sie przyznal glownemu ze jest rojalista i - O SWIETOKRADZTWO - prostestowal przeciwko Janowi Mlynowi na CALA STRONE (oblanemu tekstem) ! W ogole nieprzyjemnie sie zrobilo gdy insynuowal ciezko ze Jan Mlyn to nedzny agent NKWD ; musialem groniowac z dezaprobata. IDE W NOC-NIKt nie bedzie mi tu Janem Mlynem swiniopasal, niedoczekanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima IM MEMORY OF DIANE SANDLIN 1948-1998FORTSOUTH IP: *.208.132.138.Dial1.SanFrancisco1.Level3.net 15.06.02, 23:14 ..ONA, DIANE UCZYLA MNIE JAK SIE UCZYC I TYM OSTATNIM ODDECHEM SALWA. dla Diane Nudnie, jak zwykle, bo tyle jest do zrobieni iz NUDA znudzona bo sie NIKT nia nie zajmuje, uwagi na NIa nie zawraca wiec NUDA tez CZLOWIE to u- KNUJE....nuje... ..ten wpis.. ..dathanks for the Fl-Y-ING Lesons... ne nada. dadadada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima Re: nudze sie IP: *.208.132.138.Dial1.SanFrancisco1.Level3.net 15.06.02, 22:57 odpowiedz cytując nudze sie Autor: Gość portalu: koko Data: 12-11-2001 21:28 adres: 198.138.227.* -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- pokaż treść wszystkich wiadomości następny • nudze sie Gość portalu: koko, 12-11-2001 21:28 • Re: nudze sie Gość portalu: stock, 12-11-2001 21:47 • Re: nudze sie Gość portalu: Jontek, 13-11-2001 03:31 • Re: nudze sie Gość portalu: piasia, 13-11-2001 05:46 • Re: nudze sie Gość portalu: choco, 13-11-2001 14:50 nigdcy sie nie nudzilem moze tylko tak oklamaywalem samego siebie moze sie wychwalalem przechwalalem zapominajac OJCA SLOWA JESLI NIE POTRAFISZ NIE PCHAJ SIE NA AFISZ saam nie wiem ukrany karma jak mowia oddaje sie bezLITOSCI LITOSCI BLAGAM UTRATNIE SIE NUDZE czuje aby zanudzac sila milioNY i inne podroby zab nudzic do ptawie snu nudy wianej oceanami piprzu a psiK A1 PSILK!!!! aaaa.....PSIKKKKKK!!!!!!!!!!! co by na zdrowie odpalic mikroby co kreca glowa(calym dlugasno wlochatym -- paskudnie to sie przyglada pod elektronicznyM Mikroskopem LaserowyM --paskudnie sie to Tobie oko w oko cielskiem wlochatych weglikow co parzaom tna dobre mikroBIOrobkiDronkiSzczolkiBaczkiMatecznikiSiankeimAiSyberyjaskaTAYGOprzezyje... taka magia.... nudzilem sie dokladnie od momentu w gorze wontyku gotyky biegajac tu i tam najpierw bylem TAM prze EkipaM PACIFIC-a BELL-a bell bell bell bell trzymaleM TOCO mialem trzymac pod zegarkieM podjechali trzy minuty pozniej wysiedli trzech moj byl TEN JEDEN (czyli ONI TRZECH) mowie 1 2 3 GO....ide...prziskam sie przez zatloczony tagle korkiem dzieci ZNIKAD (bezdomne) dzieci spiewaja piosenke BEZDOMNY USA ja juz 1 2 3 zegarek zakrylem i odchodze slyszac rogieM ulicy bez (prostytutki---SCHOOL ZONE --orinancecityofBerkeley) spiew BEZDOMNYCH DZIECI : HEY DUDE YOU TAKE NO PAL BLACKY WHEETTEee CAME IN MY DREAM YOU WANNA YOU WANNA YOU WHANNA HEAR THE WEAVING SHIVERING SILVER VERGE OF MY DREAM SWEETY... zerknalem rozkiem okulara dobitego wyswietlanym juz w KONTROLROOM obrazka-- weszli w dol zamontowali KLIPKLICKI to juz sie tak znudzilem mocno przerazony iz jak ja to uruchomie to w stacji numero uno stryknie sie maly kabelinka pociagajac DWA WOZY POlicyjne osiem mil na poludniwy wschod(najdalszy rog trojkata--rozproszenie---sil policyjny zaczyna sie tylko spokojnie nastepnie trzy minutki pozniej sie stalo ( umieram ze strachu co dalej ja zrobie bo sie doslownie szaczynam badz skraplac to juz nie wiem,---gotowac???nuda wieje juz tak bezczelnie czysto bezchmurnie jeszcz Ewka przyszla--,, kreci sie, przeszla bo widziala ze sie strasznie nudze, nie chce Ewki, bo touj nikt ani Ewka nie wie nudy takje nie da sie po ludzku sie nie da nie da sie przezyc nie sie nie da nie Ewka k4eci sie na dachu wiezowca wysokosciowca ja un--cam uni-kam uniki robieM nikiEwki Wzroku 127 mil lotem ptaka od Ewki do Wzroku mego konta oka oka oka oka juz teraz z tych nudow mam w ciagu cablowoM TV ( jeszcze sie smaza grzane nielegalnie lecz przemyslne moja NUDA kolbom lutownica lutownika lutnika Instrumentu Wyniku Dzwiku NUDY MAM sateliteM TV jeszcze troche nie wygodnie mnie odbierac bo widze to co wlasciciel pol mili dalej odemnie widzi juz (bo i pisze to co robieM KAZDYM CZASEM NUDY juz tezx lacza CNTROL BOX osiemnascie MIL Polnocny Wscod strelam kanalami kazdej stacji swiata nic sie nie znam ni kumam o co chodzi ale maam teraz to juz kolejny piciu Amerykanskich Policjantow jest w drodze do PUNKTY 210ZONE, zaczynam uderzenie pelna para musze tylko uwazac na jedna rzec--jak zwykle szybszy od wszelakich MEDIA , tych co Znacie I NIre ZNACIE, (to i toroch the nie poznaMY) nie uslyszysz bo gdy puszcza na swiatlo dnia zanocyMarki sie zlecOM i nikt juz jakims czasem nieda rady nudzie pol miasta siadlo pradu brak dlem toczy sie bryleczka warta ...bo ja wiem.. hm. hm. generacje-a i NXNEXT.... swatla ztrzymaly ruch megafony alarmowe zepchnely publike do p[odziemia metra policja wszedzie tam gdzie NIE MA JEJ because RoBBERY BERRY OF CENTURY IN CONTINU_UM PROGRESS a ja to amam tylko dlatego bo sie nudze a i slncem stad dzieki NUDA ze mnie NATCH-nelas nelas nelas nelas nelas dne?a? a? a? a? a? a? a/ ciRa ciaRa ciara carka!!! tarka! cia cia cia cia cia cia cia IM ABOUToBLOW SOS over...........................................................................? (!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Mlyn Re: nudze sie (John Mill) IP: 5.1R* / *.net81-65-241.noos.fr 16.06.02, 00:56 "Pojawiam sie i znikam nazywam sie Piotr Wikan" Nie, nie, bez paniki, przeto jam jest Mlyn Jan, tylko mnie polityka z-ins-tru- men-talizowala. Gdy bylem maly, moja mama przegrala mnie w Tolalizator Sportowy. Datz wot m'life'zz'bout. Ide ja sobie ulica, aj dawno to, dziwne to, a w "Czrwonej Kuli" raut na full (no, tego, temu z godzine) ; wsypuja sie ludziska, wysypuja kobiety w kremowych kreacjach, noc goraca, skora sie klei, a z-przed lokalem stacjonuje ciezarowka z napisem "DEBARAS". No i zagalopowalem sie : wkrecam sie w tlum, a tam Khol Helmut wyciagnal swoj portfel LV vintage i ciezka waluta sypie na cynk, tatuaze swe obnaza, a safforshire lydki mu lize. Jam, Mlyn Jan, ow jak stoje tu, prefekt, ten co flage Giermancam okazac odmowil, ten co prady jednoczyl, podchodze ; widze, wzrok klade : a Helmut moj spetany, okowami podzwania, stal chirurgiczna nianczy. Wtedy to, druh moj Karp Izrael, na krolestwa Svergie i Nörge Suomi papierach, wybawil mnie z torpedy mej. Nie bedzie Wikan plul nam w twarz i od NKWD nas plugawil. OTOCZYC IMPERATORA CIALEM !!!! Gdziez gwardia pretorianska moja, gdziez Marszalek, gdiez Rutkievicius Janas ? Ah oby z dwie doby redute utrzymac, a dojda odwody. Mlyn Jan, a igla pisane P.S. "Nie sypnac przez 48 godzin ; dac czas zlikwidowac" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Do Re Mi De Go UUUUlllll IP: *.n.club-internet.fr 16.06.02, 01:12 Poczekaj, nie znikaj, mimo izes Piotr W I Kant, i Sartre, i jeszcze Arystoteles zarowno rowno... Me Nil Mont Ant Wieczorem Kafejki przpelnione dymem z tych ichniejszych dlugich nosow Odkrycie swiata Nowego Nieznanego Na pufach rozlozonych wzdluz przesmyku Nie-Karelskiego, bo za zimno Pufy Blekitne Pasiaste Pasiaki Puf Puf Puf Puf Dymem unoszone do fajerwerkow, co gdzies na horyzoncie horyzontelnie Oba prosto w now odchudzonego dieta hollywoodzka Ksiezyca LUNA La Bella Luna Chudziusienka na sniadanie Rogaty Rogalik -_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_ JANA MLYNA NIE TYKAC!!! To rewizjonista jakowys Wyszynskiego na niego!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: nudze sie IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 16.06.02, 00:29 da może sprowokować do pisania czegoś takiego: 8wery348fyweiyfr3478843290rcm 349nut84y74yv8392039c448385yv 5b757v 54 albo takiego: !@#$$%#@%&*^&**&*(&&*$%&)_____)*(&&&%%%%%#@@@@@$%^&^><:"{}~~~~ ciekawe czy dadaiści się nudzili prawdziwie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Re: nudze sie IP: *.n.club-internet.fr 16.06.02, 01:16 Dadaistyczna nuda Da, Da To zza naszej wschodniej granicy do rymu do Krymu Do RZYMU!!! Na Rzym, Panowie Niech plonie ..."Ach, jakiz artysta ginie"!!!... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kornik Re: nudze sie IP: *.euronet.net.pl 16.06.02, 18:54 ja pierdole, gdzie ja jestem???????????:) Odpowiedz Link Zgłoś