Dodaj do ulubionych

potrzebny PIES Alaskan Malamute

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 13:51
witam. mam badzo mila i grzeczna 2.5 roczna suczke rasy Alaskan Malamute.
Szukam dla niej jakiegos przystojnego gentelmena na kilka spotkan:) Jesli
ktos ma psa tej rasy lub ma znajomych to prosze o kontakt w tym temacie.
pozdrawiam! :)

Obserwuj wątek
    • Gość: aniulka Re: potrzebny PIES Alaskan Malamute IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 16:41
      to takie jak husky ?
    • Gość: mily Re: potrzebny PIES Alaskan Malamute IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 17:40
      wlasciciel baru tory jest na poczatku osiedla jak sie wjezdza ma alaskana
      nazywa sie rafal jak chcesz to ic sie go zapytaj
      • Gość: babajaga Re: potrzebny PIES Alaskan Malamute IP: *.dip.t-dialin.net 08.11.06, 18:35
        > wlasciciel baru tory jest na poczatku osiedla jak sie wjezdza ma alaskana
        > nazywa sie rafal jak chcesz to ic sie go zapytaj

Myslisz ze wszyscy wiedza o jakim osiedlu piszesz...nie wszyscy sa z wyczerp mily
    • florida_blue Re: potrzebny PIES Alaskan Malamute 08.11.06, 18:28
      i po co ci szczeniaki??? Będą nierasowe - zajrzyj do schroniska i zobacz ile
      jest psów w typie husky czy malamuta.... Zajrzyj na strony adopcyjne tych ras -
      zobacz jak trudno znaleźć im domy !!! To nie są psy dla kazdego! Chcesz sobie
      zarobić na szczeniakach kosztem swojej suni??? I kosztem ich życia?? Poczytaj
      troche i zastanów sie czy dla tych 200 zł WARTO swoją sunie obciążać trudami
      ciąży i porodu, odchowania szczeniaków a maluchy - czy bedą miały naprawde dobre
      domy i odpowiedzialnych opiekunów??????????
      a jesli ktos ci wmówił, ze to dla zdrowia suczki raz w życiu mieć szczeniaki -
      to jest BZDURA...

Pozdrawiam
      florida_blue
      • Gość: aaaaa Re: potrzebny PIES Alaskan Malamute IP: 195.117.19.* 08.11.06, 18:36
        ty floryda jestes jakas nienormalna. co za frustratka!!!!
        • florida_blue Re: potrzebny PIES Alaskan Malamute 08.11.06, 18:53
          Jassssne... frustratka... Masz rację. Byłeś kiedyś w schronisku?? Widziałeś? Ja
          byłam.... I bardzo bym się cieszyła, gdyby dzięki temu co napisałam własciciel
          suni chociaż się zastanowił - bo sam podejmie decyzje co zrobić.

Miałam też okazję szukać domu dla znalezionej suczki husky - i było bardzo
          ciężko. Udało się - trafiła do pana, który dużo chodzi po górach - i sunia razem
          z nim. Tych psów jest bardzo dużo - są sliczne, podobają sie jako szczeniaki i
          jako dorosłe psy - tylko że wiekszość osób nie jest w stanie zapewnić im
          odpowiednich warunków.

Pozdrawiam serdecznie
          florida_blue
    • Gość: Adam Re: potrzebny PIES Alaskan Malamute IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 19:06
      Jak ktos chce Malamuta to niech zajrzy do schroniska. Pies to nie zabawka szkoda
      ze niktorzy traktuja zwierzeta jak przedmioty
    • Gość: wwwwww Re: potrzebny PIES Alaskan Malamute IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 22:05
      ludzie co z wami ? jestescie jacys nienormalni. naprawde internet jest pelen
      wariatow!!

nie znacie czlowieka a wyjezdzacie na niego z pyskiem. kogo interesuje jakie sa
      psy w schroniskach skoro jasno napisal czego szuka. moze chce powiekszyc stado,
      moze ma rodzine ktora tez chce takiego psa. a skad wiecie jacy to ludzie i
      jakie maja warunki ? wyskakujecie z pyskiem jak sprzedajne suki na ulicy

czyli co? kazdy wlasciciel suki ma niedopuszczac do niej psow? zachowujecie sie
      jak wariaci. szszczegolnie ta przewrazliwiona na cale zmiemskie zlo frustratka.
      ochloncie ludzie
      • Gość: Tosia Re: potrzebny PIES Alaskan Malamute IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 22:15
        niedawno widzialam 2 takie w miejscowosci Muczne (Bieszczady). Piekne psy, ale
        bardzo groznie wygladaly, wiem ze sa na sprzedaz...
    • Gość: Właściciel Hazarda Re: potrzebny PIES Alaskan Malamute IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 22:46
      www.malamuty.pl www.klubmalamuta.org
      poczytaj sobie o malamutach na tych stronach może zmienisz zdanie zanim będzie
      zapóźno
      pozdrowienia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka