Dodaj do ulubionych

szkoła na targowej

IP: *.apus-net.pl 19.11.06, 00:35
czy ktos wie dokładnie kogo tam przymkneli tam w tej szkole
Obserwuj wątek
    • Gość: pawel Re: szkoła na targowej IP: 217.153.246.* 19.11.06, 10:27
      jeszcze nikogo nie przymkneli. 5 nauczycielom postawiono zarzuty, ale sa na
      wolnosci za poręczeniem majatkowym. Dwoch z nich jest zawieszonych w pracy.
      • Gość: rrr Re: szkoła na targowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.06, 13:07
        bez komentarza
        • Gość: .. Re: szkoła na targowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 13:09
          W kazdej, powtarzam w kazdej szkole sytuacja jest podobna ale w tej wyszlo
          szydla widac z wora.
      • Gość: bez_komentarza Re: szkoła na targowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 07:37
        Poziom ortografii wielu osób, które wypowiadają się na tym forum, świadczy,
        niestety... o poziomie nauczania w dzisiejszej polskiej szkole / nie tylko
        tej przy ulicy Targowej !!! Orzeczenia o wszelakich dysfunkcjach /dysgrafiach,
        dysortografiach ... to LIPA (!) To po prostu Wasze nieuctwo !!!!
    • Gość: ja Re: szkoła na targowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.06, 13:13
      Ale dlaczego, wydaje mi się, ze ten temat trzeba nagłośnic, aby w końcu coś
      zaczęło się zmieniać. Chodzi o nauczycieli i uczniów również. Bardzo dobrze, że
      zawiesili nauczycieli, może da to do myślenia innym biorącym. Tylko za pózno
      wyszła ta afera, ponieważ uczniowie nauczyli się już dawać zamiast się uczyć.
      Muszą być wyciagnięte z tego konsekwencje i konieczna zmiana dyrektora i
      skorumpowanych nauczycieli, a wtedy w końcu moze będzie tam normalna szkoła.
      • Gość: Marcin Re: szkoła na targowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.06, 13:18
        Jak zrobią tam normalną szkołę to przecież nikt tam już nigdy nie zda do następnej klasy.
        • Gość: Paolo Re: szkoła na targowej IP: 217.153.246.* 19.11.06, 15:36
          co Ty nie powiesz? Chodziłeś tam, albo chodzisz, ze tak "dobrze" poinformowany
          jestes?
          • Gość: Marcin Re: szkoła na targowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.06, 15:53
            A jak myślisz?

Szkołę świetnie wspominam. Nauczyciele byli fantastyczni. Byłem świadkiem jak pomagali uczniom i to niekoniecznie za pieniądze. Po prostu zal im dupy sciskał i pomagali w przejściu do następnej klasy, czy zdaniu matury zeby przynajmniej mature miał zdaną wybrany delikwent.
            • Gość: tomek Re: szkoła na targowej IP: *.apus-net.pl 21.11.06, 00:54
              a powiedzcie mi czy goscia od maty tez za dupe wzieli????
              • Gość: angrusz Re: szkoła na targowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 08:01
                up
                • Gość: sc Re: szkoła na targowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 08:29
                  Ja osobiście tą szkołe wspominam bardzo dobrze (91/94 rok) wtedy o pieniądzach
                  nie słyszałem jedynie jakieś lepsze prezenty ale, bez przesady w każdej szkole
                  tak jest tylko że,tu się wydało.
                  Uczt tam jeszcze taki pacjęt o nazwisku Maślanka???.
                  • Gość: :) Re: szkoła na targowej IP: 80.51.57.* 21.11.06, 18:19
                    Uczy z tego co wiem jest z-ca dyr.... może ktoś coś więcej na jego temat wie?
                    Czy też jest umoczony w aferę?Czy jest db nauczycielem?
                    • Gość: Gora Re: szkoła na targowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 22:24
                      up
                      • Gość: Gora Re: szkoła na targowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 07:06
                        up
                        • Gość: PO Re: szkoła na targowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 23:03
                          PO
                    • Gość: Paolo Re: szkoła na targowej IP: 89.174.23.* 24.11.06, 23:05
                      Maslanka raczej nie...gdyby byl to juz ze 2 miechy by byl na zwolnieniu
                      lekarskim tak jak jego Boss.......
                      • Gość: top Re: szkoła na targowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 06:36
    • Gość: nic_dodac_nic_ująć Re: szkoła na targowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 07:39
      Poziom ortografii wielu osób, które wypowiadają się na tym forum, świadczy,
      niestety... o poziomie nauczania w dzisiejszej polskiej szkole / nie tylko
      tej przy ulicy Targowej !!! Orzeczenia o wszelakich dysfunkcjach /dysgrafiach,
      dysortografiach ... to LIPA (!) To po prostu Wasze nieuctwo "wychodzi na
      wierzch"!!!!
      • Gość: ?? Re: szkoła na targowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 15:32
        ups))
    • Gość: co dalej Re: szkoła na targowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 06:05
      co dale w tym temacie
      • Gość: a_co? Re: szkoła na targowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.06, 09:03
        a co? mało ci pierdół????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka