IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.06, 14:15
Ludzie szukam pracy!Mam wyksztalcenie srednie,nie ucze sie juz,prawie zadnego
doswiadczenia!Czy ktos z was wie gdzie sa jakies przyjecia w jakies
firmie?Chodzi mi o zwykla prace na hali(pracownik fizyczny)!Wszystko mi jedno
jakie zarobki i jaka umowa!!!!!!!!!!!Bardzo potrzebuje szybko pracy!
Obserwuj wątek
    • Gość: Menel Re: Praca?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 14:42
      Skoro jestes zdesperowany....Worker, na Dabrowskiego, hotel jurata czy jakos
      tak...posrednicza w pracy przy TRW, okolo 800 zl zarobkow, 1/4 etatu, na
      poczatek umowa na 3 miechy, praca w zakladzie przy ul Rolniczej
      • Gość: jadwi1 Re: Praca?! IP: *.centertel.pl 01.12.06, 17:41
        do Tesco sa przyjecia na okreslone dzialy i stanowiska
        • Gość: nieznajomy Re: Praca?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.06, 18:38
          Zanieś CV z listem motywacyjnym do Dospel Gnaszyn ul. Głowna 182 (dawna
          tapetownia). Składają tam wentylatory i wszystko co z nimi zwiazane. CV z listem
          podaj przy wejsciu, ochronie.
          • Gość: nie Re: Praca?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.06, 18:52
            Druga opcja:

praca.gazeta.pl/gazetapraca/0,0.html
            Wchodzisz Wyszukiwanie zaawansowane, Miejscowosc wpisujesz Czestochowa, na dole
            zaznaczsz sortuj po dacie, i klikasz szukaj.

I masz aktualne oferty pracy z czestochowy, najwiecej jest w poniedzialek jak
            widzialem to bylo z 4 strony po 20 ofert na kazdej, jest w czym przebierac i
            szybko cos znajdziesz.

W czestochowie nikogo juz nie ma i zatrudniaja ludzi kogo badz... :)
          • Gość: a Re: Praca?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.06, 19:01
            miedzy sezamem a pzu, , jak sie idzie na ten nowy ryneczek jest stoisko i
            kartka z info , że zatrudnia sprzwedwczynie,zapytaj,
            • Gość: Kinia Re: Praca?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.06, 19:59
              Dzieki za kazda informacje!Jesli chodzi o workera to bylam tam ostatnio,to mi
              powiedzieli, ze nie ma przyjec do TRW ,chyba ze umiem szyc(nie umiem),albo
              jestem studentka(nie jestem).Dospel- sprobuje ale jakos watpie ,zeby
              potrzebowali tam osobe tylko z wyksztalceniem srednim i bez
              doswiadczenia:/Tesco-nie mam karty sanepidu:/Przejze w tych ogloszeniach co mi
              podala jedna z osob link,moze tam cos bedzie:)No i moze ta ekspedientka,chociaz
              tak jak pisalam wolalabym prace na hali, bo przy kasie stac to nie
              bardzo!Piszcie jeszcze, jak mozecie cos doradzic!
              • Gość: ja Re: Praca?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 20:40
                A ja doradzam własny biznes - zarejestruj sie w up, wymyśl jakiś projekt i
                czekaj na pieniązki. 30% Zusu (jakieś 270 zł) przez pierwsze 2 lata, max. coś
                koło 12 000 zł bezzwrotnej dotacji. Ja tak zrobiłam i teraz sama jestem sobie
                pania, sterem i okrętem. POLECAM !
                • Gość: Von Forman Re: Praca?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.06, 21:16
                  hmm, tylko jaki tu w Cz-wie otworzyc biznes?
                • Gość: Ciekawy Re: Praca?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.06, 22:16
                  Mozesz cos wiecej o tym napisać?
                  A jak firma zbankrutuje to co? Mam oddac te 12 tys zł?
                • wed05 Re: Praca?! 08.12.06, 12:44
                  z tego co wiem to pieniedzy juz nie ma. Przed otrzymaniem tych obiecanych 12000
                  musisz miec zalozona firme i posiadac lokal. Oni moga kase nawet 3 msc placic, a
                  Ty bedziesz miala koszta. Poza tym zeby to mialo sens trzeba miec pomysl. Kase
                  oddajesz jak Ci biznes wyjdzie, jak nie wyjdzie to nie oddajesz.
                  • Gość: ja Re: Praca?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 14:57
                    Akurat tutaj mocno się mylisz.
                    Nic nie oddaję jeżeli przez 12 miesiecy bede opłacać zniżkowy Zus. 270 zł to
                    choćby na butelkach i puszkach się zarobi :)
                    Pomysł najwidoczniej miałam dobry, bo dostałam 11 ooo zł i będą wypłacone
                    jeszcze w tym roku. Jaki to był pomysl - intrantny ale nie zdradze jaki, bo i
                    tak juz moi znajomi przymierzają się do niego i w końcu zrobi mi sie duza
                    konkurencja :)
              • Gość: nieznajomy Re: Praca?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.06, 21:01
                złóż papiery. Pracują tam młode dziewczyny za biureczkami przy kompach się
                bawią. Są też starsze kobiety... robią przeróżne rzeczy od drukowania nalepek na
                wentylatory itp. po różne inne czynności nie wymagające jakiś mega zdolności.
    • corec Re: Praca?! 08.12.06, 12:32
      Jeśli dalej szukasz pracy napisz lub zadzwoń
      604593012
      corec@gazeta.pl
      Praca jako przedstawiciel handlowy
      Pozdrawiam
    • anna.scott Re: Praca?! 08.12.06, 12:47
      Chyba mogłabym Ci pomóc.
      Mój kolega poszukuje pracowników. Legalnie! Więcej informacji mailem. Jeśli
      napiszesz na: anna.scott@gazeta.pl, podam szczegóły i namiary.
      • p16 Re: Praca?! 08.12.06, 16:12
        Witam ja również proszę o informację.Już wysłałam maila na podany adres!!!!
        Pozdrawiam bardzo serdecznie!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka