Dodaj do ulubionych

wieza jasnogorska

IP: *.generacja.pl 02.12.06, 18:45
Przed momentem runela wieża jasnogorskiego klasztoru. zlosliwi twierdza, ze to koniec swiata. A wy jak myslicie? Czy to nie czas abysmy zastanowili sie nad tym dokad zmierza ten swiat.
za chwile foto.
Obserwuj wątek
    • Gość: sowa Re: wieza jasnogorska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 18:49
      Sikorski to kłamca , patrze przez okno i widzę wieżę ... zawsze.
      • Gość: Sikorski Re: wieza jasnogorska IP: *.generacja.pl 02.12.06, 19:02
        mowisz, ze klamie?!

to patrz niewierny Tomaszu!

ujecie z momentu zawalenia sie wiezy

www.picspirate.com/img/b4aac1fb434e09e68ad95e8b644683c3/jasna%20.jpg
        • Gość: uszczypliwy Re: wieza jasnogorska IP: 213.76.167.* 02.12.06, 19:06
          faktycznie....
          Ja też wieży nie widze.

(bo mi bloki zasłaniaja)
          • Gość: krzem Re: wieza jasnogorska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 19:09
            To się udaj do okulisty.
            • Gość: uszczypliwy Re: wieza jasnogorska IP: 213.76.167.* 02.12.06, 19:11
              O jej, jaki Ty troskliwy...
              • Gość: wxqc11h Re: wieza jasnogorska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 19:17
                balcerowicz musi podjeść!!
              • Gość: krzem Re: wieza jasnogorska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 19:19
                Zrekonstruuje Ci gałkę oczną tak, że będziesz mógł widzieć "po łuku" omijając
                bloki.
                • Gość: Jar ucka Re: wieza jasnogorska IP: *.generacja.pl 02.12.06, 19:19
                  Balcerowicz nie moze dojsc :(
                • Gość: Jan z Truskolalu Re: wieza jasnogorska IP: *.generacja.pl 02.12.06, 19:23
                  durnie, klocicie sie w obliczu takiej katastrofy.
                  • Gość: neo Re: wieza jasnogorska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 19:24
                    hehe lamerku kazdy wie ze zmianiasz nicki a jestes tasama osoba. kazdy haker jak
                    ja to widzi!
                    • Gość: powstał owad Re: wieza jasnogorska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 19:25
                      WAL KONIA! TY STARA ...
                    • Gość: xs Re: wieza jasnogorska IP: *.generacja.pl 02.12.06, 19:25
                      jestes przehaker jak Leo Benhacker
                      • Gość: starla-crk Re: wieza jasnogorska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 21:42
                        odbudowali?
            • ahh.oy Re: wieza jasnogorska 02.12.06, 19:11
              ale żarty się Ciebie trzymają Sikor;)
        • Gość: wesoly lolek Re: wieza jasnogorska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 19:06
          dobre to:)heheeh az poszedlem zobaczyc :>
        • Gość: Zbyszek Re: wieza jasnogorska IP: *.ds.ae.wroc.pl 02.12.06, 19:08
          faktycznie, to straszne to co sie wydarzylo.moja babcia mieszkala niedaleko. juz
          nic nie bedzie jak dawniej
          • Gość: porf. Maciej Re: wieza jasnogorska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 19:31
            Analizując zaistniałą sytuację nasuwa mi się myśl. Otóż uważam, że o problemach
            naszego miasta decydować i dyskutować powinni Częstochowianie, a nie jakiś
            niemcy z Breslau.
            • Gość: efsfes Re: wieza jasnogorska IP: *.generacja.pl 02.12.06, 19:35
              wyjmij kij z dupy. latwiej.
              • Gość: ola szympansa Re: wieza jasnogorska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 19:53
                hahaha, dobre
        • Gość: lizka Re: wieza jasnogorska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 20:17
          hehe...
          sądząc po tym, kiedy zdjęcie zostało zrobione,
          to ta wieża runęła szmat czasu temu :P

no chyba, że fotomontaż dzisiejszy, ale i tego nie wiemy :P
    • Gość: do sikorski Re: wieza jasnogorska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 20:13
      prawda-czy fałsz???
      • Gość: cytrynka Re: wieza jasnogorska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 22:59
        płakać czy śmiać się z założyciela tego wątku??
        • Gość: owsik Re: wieza jasnogorska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 03:19
          cytrynko Ty lzy wyciskasz usmiechnij sie
          moze kiedys marzenia sie spelnia?
          • Gość: prefuse Re: wieza jasnogorska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.06, 21:51
            czy już wiadomo co było przyczyną tragedii?
            • Gość: lol Re: wieza jasnogorska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 21:59
              tak ja slyszalem ze to nasz kochany ojciec dyrektor powiedzial ze wierza mu
              zaslania nadajnik i nadawac na cala polske nie moze to jakis spisek byl czy cos
              ;p;p;p;p
    • Gość: rydzol Re: wieza jasnogorska IP: *.v.pppool.de 03.12.06, 22:06
      na miejscu wiezy powstanie supermarket "biedronka". zapraszamy na zakupy juz od
      przyszlego tygodnia!
      • Gość: ach,oh,ech. Re: wieza jasnogorska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 22:22
        nie biedronka tylko paulinka ,a napewno claromontana
        • Gość: zawsze Re: wieza jasnogorska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.07, 01:33
          "trwają prace remontowe, których zadaniem jest uświetnienie samego miejsca jak i
          uświadomienie obywatelom rozmiaru tragedii. Każdego roku w miejscu gdzie
          znajdowała się wieża zapłonie olbrzymi snop światła. "Będzie go widać nawet z
          kosmosu jak zapewniają nas astronomowie Misza i Aleksij - (internetowi
          przyjaciele ojców paulinów-przyp. red.)" - twierdzi o.o. Antoni. Tymczasem
          anonimowy informator twierdzi, że runięcie wieży nastąpiło w skutek
          kontrolowanego wybuchu."Poszedłem w nocy przed runięciem wieży, za potrzebą
          około 3 w nocy. Wyjrzawszy przez okno zauważyłem podejrzanych ludzi w
          kominiarkach bawiących się kłębkiem wełny. Dopiero po zdarzeniu skojarzyłem, że
          to mogła być specjalna grupa saperska rozkładająca ładunki a rzecz która
          wydawała mi się być kłębkiem wełny mogła być po prostu lontem"- wspomina oo
          Zbyszek. Cała sprawa jest mocno podejrzana. Czy na Jasnej Górze faktycznie
          doszło do zdradzieckiego czynu przestępczego? Prokuratura wyśmiewa wszelkie
          próby odkrycia prawdy. "O żadnym autozamachu nam nie wiadomo. Biegli orzekli o
          przewróceniu się wierzy z przyczyn natuturalnych. Tego dnia bardzo silnie
          wiało." - ripostuje prokurator Wojciech Skrzynkowski. Czego kolwiek nie kryłaby
          prawda Częstochowa nie jest już i nie będzie nigdy tym samym miastem."

źródło (PAP) artykuł - onet.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka