Dodaj do ulubionych

zaginęła bokserka

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.06, 17:49
Hej Ludzie, czy ktoś z Was nie widział albo nie znalazł wałęsającej się po
Alejach żółtej trzyletniej bokserki? Jeśli tak to bardzo proszę o kontakt,
mój nr GG 4145940 lub 4140533. Z góry dziękujemy za jakiekolwiek informacje
Obserwuj wątek
    • Gość: misia Re: zaginęła bokserka IP: 195.116.125.* 05.12.06, 17:56
      przykro mi niezmiernie i trzymam kciuki i zycze wam psiary zebyscie znalazly
      wasza bokserke
      • Gość: jam Re: zaginęła bokserka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 17:58
        Komu zgineły boxerki? Jak cos to odstąpie swoje:)
        • Gość: ... Re: zaginęła bokserka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.06, 09:08
          Trza było trzymać na smyczy, to by nie zginęła...
          • Gość: ss Re: zaginęła bokserka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 09:20
            Gość portalu: ... napisał(a):

> Trza było trzymać na smyczy, to by nie zginęła...

Poszła na pasztet.
            • Gość: taksowkarz Re: zaginęła bokserka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.06, 09:39
              wpisy debili,a tak powaznie widzialem ja w poniedzialek na ogrodowej blizej
              katedry
              • Gość: xx Re: zaginęła bokserka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 10:17
                Gość portalu: taksowkarz napisał(a):

> wpisy debili,a tak powaznie widzialem ja w poniedzialek na ogrodowej blizej
                > katedry

Te bucu !!
                Freda sobie kretynie pomarszcz to ci ulży ćwoku, tylko blizej katedry debilu.
                • Gość: taksowkarz Re: zaginęła bokserka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.06, 12:55
                  gosc xx ma ubogie slownictwo widac ze to jakis prostak,jakies fredy, buce
                  kretyny,cwoki elokwencja porazajaca ,kto cie nauczyl pisac,twoja polonistka
                  musiala sie niezle nameczyc a i tak jej praca poszla na marne, a w ogole jesli
                  zabierasz glos to na temat - jasne prostaku !
                  • Gość: ola Re: zaginęła bokserka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 13:16
                    Gość portalu: taksowkarz napisał(a):

> gosc xx ma ubogie slownictwo widac ze to jakis prostak,jakies fredy, buce
                    > kretyny,cwoki elokwencja porazajaca ,kto cie nauczyl pisac,twoja polonistka
                    > musiala sie niezle nameczyc a i tak jej praca poszla na marne, a w ogole jesli
                    > zabierasz glos to na temat - jasne prostaku !

a moze to ty jesteś wiekszym prostakiem chamie niemyty !!!!
                    • Gość: taksowkarz Re: zaginęła bokserka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.06, 13:32
                      olu ja jestem umyty a ty jestes chyba dupa xx ?
          • Gość: awers Re: zaginęła bokserka IP: *.realestate.net.pl 06.12.06, 09:54
            Gość portalu: ... napisał(a):

> Trza było trzymać na smyczy, to by nie zginęła...

Widać, że nie tylko inteligencji Ci brakuje ale też wyobraźni.
      • Gość: Smutna psiara :( zaginęła bokserka-już 5 dzień.. :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 23:11
        Hej. Dziś znowu dostałyśmy tel, że w okolicach katedry jest bokserka.. Okazało
        się, że to nie moja ślicznotka, ale bokserka którą widziałyśmy jest jedym z
        wielu psów i zwierząt, ktore tam przebywają. Bardzo tęsknimy za naszą psinką.
        Jeżeli ktokolwiek może udzielić informacji na jej temat, prosimy o kontakt: gg:
        4140533 lub 4145940; lub kom: 888141218, 608250072, 607 353 907.
    • Gość: xyz Re: zaginęła bokserka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 13:39
      Wart zadzwonic do schroniska. Moze ktoś znalazł psinkę i odwiózł? telefon do
      schroniska: 034 361 65 66
    • Gość: Psiary-Ania Re: zaginęła bokserka IP: *.ids.czest.pl 06.12.06, 13:54
      Szukamy i nic :( W schronisku jej nie ma. Pewnie ktos ja przygarnal, bo kto by
      oddal ladna zadbana bokserke :( Prosze, jak ja gdzie zobaczycioe dajcie znac.
      • Gość: taksowkarz Re: zaginęła bokserka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.06, 14:18
        Aniu sprawdz,popytaj na Ogrodowej ,naprawde widzialem ja w poniedzialek
        wieczorem biegala i szukala cie .czekalem na klientow pod nr 9 moze popytaj
        ludzi tam sie kreci sporo osob moze ktos ja przygarnal,POWODZENIA
        • Gość: wqa Re: zaginęła bokserka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 15:44
          UP
      • Gość: xyz Re: zaginęła bokserka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 14:19
        Ale sprawdzajcie co jakiś czas, bo może ją tam ktoś odwiezie jak znajdzie.
        Możecie zostawić w schronisku jej zdjęcie, dajcie też ogłoszenie do GW i na
        stronie www.dogomania.pl. Trzymam kciuki!
        • Gość: taksowkarz Re: zaginęła bokserka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.06, 14:28
          wyjade do pracy wieczorem jak bede w okolicach Ogrodowej ,Krakowskiej ,Placu
          Daszynskiego zwroce uwage czy jej nie ma
          • Gość: Psiary Re: zaginęła bokserka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.06, 15:33
            dzięki, będziemy wdzięczne jak za nią popatrzysz, jak jesteś teraz na necie to
            odezwij się na gg 4145940
            • Gość: Julka Re: zaginęła bokserka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.06, 15:49
              Smutne Psiary przejdzcie się na Ogrodową jat radzi taksówkarz. Popytajcie
              ludzi, wołajcie sunię po imieniu. Wałęsają sie tam czasem drobni pijaczkowie.
              Może coś wiedzą. Może zauważyli, ze ktos kto do tej pory nie maiał psa teraz ma
              i w dodatku bokserkę.
              Powodzenia i dajcie znać jak sie znajdzie. Trzymam kciuki.
    • florida_blue Re: zaginęła bokserka 06.12.06, 16:59
      pytajcie też dzieci... one dużo widza - zauważają znacznie wiecej niz zabiegani
      dorosli...
    • Gość: Psiary-Ania zaginęła bokserka-dalsze poszukiwania... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 11:30
      Byłam dziś w schronisku, są tam 2 boksery ale niestety nie ma tam mojej
      ślicznotki :( Gdyby ktoś ją gdzieś widział... Proszę o kontakt...
      • florida_blue Re: zaginęła bokserka-dalsze poszukiwania... 07.12.06, 12:28
        nie macie zdjęcia bokserki?? A do schroniska najlepiej dzwoncie codziennie... Ja
        się rozglądam... i nie widziałam jej ...
        • Gość: Psiaty-Ania Re: zaginęła bokserka-dalsze poszukiwania... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 12:51
          Mam zdjecie. Do mojej siorki zadzwonila jakas pani, ze widziala bokserke w
          okolicach ratusza.. Ale dziwie sie, ze az tak daleko moja Sarcia mogla
          pobiec.. :(
        • Gość: Psiary-Ania Re: zaginęła bokserka-dalsze poszukiwania... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 13:16
          W okolicach Katedry jest bokserka.. ale niestety nie moja, jest mniejsza od
          mojej Sary.. :(
          • Gość: Ania-psiara zaginęła bokserka-dalsze poszukiwania...bez zmian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 23:12
            Hej. Dziś znowu dostałyśmy tel, że w okolicach katedry jest bokserka.. Okazało
            się, że to nie moja ślicznotka, ale bokserka którą widziałyśmy jest jedym z
            wielu psów i zwierząt, ktore tam przebywają. Bardzo tęsknimy za naszą psinką.
            Jeżeli ktokolwiek może udzielić informacji na jej temat, prosimy o kontakt: gg:
            4140533 lub 4145940; lub kom: 888141218, 608250072, 607 353 907.
    • florida_blue Re: zaginęła bokserka 09.12.06, 15:19
      dziewczyny, wstawcie zdjęcie suni jeśli macie :)
      • Gość: Ania-psiara Re: zaginęła bokserka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 15:23
        Ale nie wiem jak wstawic zdjecie :/ jest na stronie
        czestochowa.schronisko.net/page12.html Żółta bokserka > Zdjęcie mojej
        zguby...
        • florida_blue Z D J Ę C I E zaginionej bokserki 09.12.06, 18:25
          czestochowa.schronisko.net/images/content/1165563473-Lalcia-Sarcia.jpg
          • Gość: Ania Re: Z D J Ę C I E zaginionej bokserki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 19:47
            dzięki za wrzucenie zdjęcia,
            niestety nadal nie ma naszej suni, ciągle sprawdzamy nowe tropy ale żaden nie
            jest prawdziwy. Ciągle mamy nadzieje, że się odnajdzie. Pozdrawiamy wszystkich,
            którzy dali nam jakiekolwiek informacje o naszej bokserce
    • Gość: ewa Re: zaginęła bokserka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 22:14
      up
      • Gość: Ola Re: zaginęła bokserka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.06, 22:19
        bidulki.. :(
    • Gość: xyz Re: zaginęła bokserka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 14:20
      Zadzwońcie moze do schroniska w Kłomnicach www.schronisko.klomnice.pl/
      Dane kontaktowe są na stronie. Wiem, ze to pod Częstochową, ale nigdy nic nie
      wiadomo...
      • Gość: j.w2 Re: zaginęła bokserka IP: 212.87.241.* 12.12.06, 20:31
        W poniedziałek przechodząc koło Filharmonii około 10.30 minąłem samotną
        bokserkę idącą w stronę Alei Jana Pawła II.Wyglądała na dość młodą,nie miała
        obroży, nie była wystraszona,wyglądała na zadbaną.Sierść beżowa.
    • Gość: h Re: zaginęła bokserka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.06, 22:42
      fr
    • Gość: Ż Re: zaginęła bokserka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 13:28
      Czy psinka się już znalazła? Dzisiaj na ulicy Michałowskiego widziano bokserkę
      z ogonem. Nie dała się złapać i uciekła
      • Gość: Ania-psiara Re: zaginęła bokserka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.06, 23:04
        Moja psinka sie nie znalazla... :( Ona miala bardzo malutki ogonek, prawie
        wcale.. Chyba najwyzsza poro pogodzic sie, ze ona juz nie wroci.. Zeby jej
        tylko dobrze bylo..
        • Gość: Julka ;((((((((((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.06, 23:11
        • harry1983 Re: zaginęła bokserka 20.12.06, 00:09
          W jakiejs gazecie, chyba we wczorajszym zyciu bylo zdjecie jakiejs bokserki z cyklu znalezione pieski - wez zadzwon, moze to ta Twoja - chyba jasna, trudno wyczuc czy zolta, bo zdjecie czarno biale.
          • Gość: ania psiara Re: zaginęła bokserka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.06, 17:13
            W jakiejs gazecie, chyba we wczorajszym zyciu bylo zdjecie jakiejs bokserki z
            cyklu znalezione pieski - wez zadzwon, moze to ta
            Twoja - chyba jasna, trudno wyczuc czy zolta, bo zdjecie czarno biale.

Mozesz mi napisac cos wiecej? albo podlacz sie na gadu 4140533 bo ja nie kupuje
            codziennie gazety. Prosze :) /Ania
            • florida_blue Re: zaginęła bokserka 22.12.06, 00:46
              to pewnie bokserka ze schroniska - zabrałam ją stamtąd juz....
              • Gość: Ania-psiara Re: zaginęła bokserka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.06, 18:26
                Jaka bokserka...?????
    • mloda_ania Już 3 tygodnie jej nie ma.. :( 26.12.06, 15:50
      :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka