Dodaj do ulubionych

Są nowe ulice, ale trzeba ich jeszcze więcej

IP: *.prenet.pl 07.12.06, 21:29
Brawo!Tadek wciąż udowadnia swoją bezradność i brak pomysłu na Częstochowę.To
nie jest dobry prezydent!Kolejne 4 lata będą stracone!Tedeo proszę jedż na
nauki do Wrocławia,Gdyni albo Gliwic może coś wtedy się ruszy!Albo zrezygnuj :)

Obserwuj wątek
    • Gość: Małopolska Re: Są nowe ulice, ale trzeba ich jeszcze więcej IP: *.man.czest.pl 07.12.06, 21:55
      O ile pamiętam z ulotek wyborczych Pana Wrony - to obiecywał budowę m.in. ulicy
      Małpolskiej. Mam nadzieję, jako mieszkanka tej okolicy, że Pan Prezydent
      dotrzymuje obietnic wyborczych.
      • Gość: Rząsawy Re: Są nowe ulice, ale trzeba ich jeszcze więcej IP: 89.174.23.* 07.12.06, 22:27
        a Połaniecka, Meliorantów, tez się prosza o chodniki!!!!!!!!!!!!!!!!!

Panie Prezydencie otworzyl Pan na Polanieckiej Rodzinny Dom Dziecka i
        co..pozwoli Pan, aby te dzieci do szkoly chodzily blotnistym poboczem lub po
        drodze, ktora codziennie jezdza kilkunastu tonowe ciezarowki na odcinku
        Cementownia Rudniki -
        DK1??????????????????????????????????????????????????????????????????????
      • Gość: częstochowianka Re: Są nowe ulice, ale trzeba ich jeszcze więcej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 22:40
        ja mieszkam na Lisincu, na ul. Sosnowieckiej- ulica ta do połowy ma asfalt, a
        druga połowa- szkoda gadać!!! klepisko, dziura na dziurze, jesienią błocisko, w
        porze ulew- pozalewane piwnice- masakra! Ale na moim osiedlu- 3/4 ulic właśnie
        tak wygląda- wstyd, XXI wiek!!!
    • wed05 Re: Są nowe ulice, ale trzeba ich jeszcze więcej 07.12.06, 23:16
      Drodzy mieszkancy.
      Wrona swoja droga, napewno nie mozna mnie nazwac jego wielbicielem, ale kto ma
      robic te drogi bo ja naprawde nie wiem ?
      • Gość: Ariel Re: Są nowe ulice, ale trzeba ich jeszcze więcej IP: 212.87.229.* 07.12.06, 23:37
        Bardzo ciekawy artykuł he he Na szczescie ja w tym miescie tylko studiuje, bo
        jak widze ilosc inwestowanych tu pieniedzy np. w infrastukture drogową to jest
        to znikome, mieskzam w ok 55 tys miescie ale u mnie przebudowa dróg nie
        osiedlowych, ale głównych arterii to normalnosc, a nowym chodnikiem to sie nikt
        nie chawali. Czestochowa upada coraz nizej (nie obrażajac mieszkanców) jak pan
        Wrona pokazuje kazdy nowy metr chodnika. Mi Wasz prezydent sie kojarzy z
        zamykaniem koljych barów na Dekabrystów ...
    • Gość: vox populi Są nowe ulice i będzie ich jeszcze więcej IP: *.eranet.pl 08.12.06, 00:06
      Ten haładyj to jednak jest wieczny malkontent... a sam wziąłby się za łopate...
      może chociaż to by mu lepiej poszło, bo jak narazie pisanie takstów mu nie idzie
    • Gość: zzz nowe osiedla tez chca asfaltu, a stare to nie ?! IP: *.gre.pl 08.12.06, 00:07
      Nowe osiedla jak przy ul. Brata Alberta tez naciskaja na asfalt ! no i co z tego
      ja naciskam od 20 lat i nadal sa dziury !!! Niech tez poczekaja ze 20 lat !!!
      Pozadek i kolejnosc musi byc !!!
      • Gość: Rzasawy Re: nowe osiedla tez chca asfaltu, a stare to nie IP: 89.174.23.* 08.12.06, 17:33
        > Nowe osiedla jak przy ul. Brata Alberta tez naciskaja na asfalt ! no i co z
        teg
        > o
        > ja naciskam od 20 lat i nadal sa dziury !!! Niech tez poczekaja ze 20 lat !!!
        > Pozadek i kolejnosc musi byc !!!

hahah dobrze powiedziane!!! Najlepszy przyklad u Ciebie...jak i drugi - Rząsawy
        30 lat w Częstochowie i chodnikow nie moga sie doprosic, nie mowiąc juz o
        innych rzeczach...
    • Gość: Lesio Re: Są nowe ulice, ale trzeba ich jeszcze więcej IP: 87.239.176.* 08.12.06, 01:46
      Nowe ulice ok, ale co ze starymi na ktorych jezdzic sie nie da bo dziura na
      dziurze ?
    • Gość: muzg ja worze dziecko mercedesem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 08:21
      i nie hce rzadnego hodnika na bósolowej
      • Gość: Łukasz Re: ja worze dziecko mercedesem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 10:14
        muzg: bez obrazy ale Ty tego mercedesa to chyba ukradłeś, chyba ze ta masa
        błędów to tak specjalnie

Co do Wrony to podzielam zdanie jednego z forumowiczów "kto te drogi ma
        budować?" poza tym narzekania są zawsze ale jak np wrona chciał zbudować linie
        tramwajową na gajowej (a przy koazji by tam trzeba było położyć asfalt) to
        buraki się oburzyły i nie chciały
    • Gość: rs Są nowe ulice, ale trzeba ich jeszcze więcej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 13:34
      ,,Częstochowa jest tak zacofana, że potrwa to dziesięciolecia" i tutaj sedno sprawy. Owo
      zacofanie to nie tylko ostatnie lata rządów Wrony czy jego poprzedników ale całe
      dziesięciolecia traktowania Częstochowy jako miasta gorszego. Kiedyś powodem niechęci
      władzy ludowej do Czewy była Jasna Góra, dziś jest to efekt marginalizacji w województwie
      Śląskim, wszak wiekszość unijnego tortu dostaje GZM.
    • Gość: mala grabowka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 17:14
      a taka niby grabowka- mowia ze bogata dzielnica a wiekszosc ulic jest
      nieutwardzona a co gorsze- ulice maja takie dziury ze tylko Hummer przejechalby
      bez problemu... szkoda tylko tych naszych normalnych autek...
    • Gość: lopan A kiedy beda jakies postepy na Dabiu????? IP: *.proxy.aol.com 08.12.06, 21:04
      Wszyscy zapomnieli o Dabiu!!!!!!
      • Gość: Mieszkaniec Pan Tadeusz prezydent nieudolnego urzędu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 21:38
        Ja chciałbym wspomnieć o Ulicy Rejtana na której brakuje chodników. Ulica jest
        wąska zatłoczona przez samochody. Ulicą tą przemieszcza się cały tranzyt
        ciężarówek do huty, ciepłowni i wielu zakładów. Na ulicy Rejtana nie ma
        chodników chociaż zanjdują się przy niej liceum, ośrodek dla młodzieży, sąd,
        punkt ratownictwa a w zięzku z tym spieszace się karetki i samochody straży. No
        i pracuje przy tej ulicy kilkaset osób dochodzących do pracy na piechote.
        Chciałbym zwrócić uwagę na to, że nikt nie egzekfuje parkownia samochodów na
        kawałku chodnika przy Polonteksie. Chdnika tego w zasadzie terz nie ma dla
        pieszych bo zawsze na nim parkują smochody. No ale czemu ja się czepiam zarządu
        dróg, który znakami nie potrafi tego uporządkować i tak wszyscy wiedzą, że jest
        nieudolny i napewno nie jest w stanie zapanować nad tym. A straż miejska jest
        zajęta pilnowaniem żeby nikt nie zajął Wronie miejsca koło wejścia do urzędu
        (urzędu nieudolnego zarządzania). Dziękuje panu panie Tadeuszu, ża stanął pan
        na czele nieudolnego urzędu i przez kolejną kadencje będzie pan konynuował
        dotychczasowe rządy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka