Dodaj do ulubionych

Osobowość i uroda panów - pytanie do Pań

IP: 212.160.86.* 10.12.06, 13:05
Pytanie kieruje do Pań, które na pewno mają swoje typy, spostrzeżenia i uwagi. Co wg was jest tym czymś w charakterze i osobowości faceta, co sprawia, że tak się on wam podoba, jest przez was ceniony i podziwiany, co was intryguje, a co wam z kolei przeszkadza? No i podobnie, chociaż to juz kwestia gustu, jakie cechy w wyglądzie faceta, są dla was najbardziej atrakcyjne, dzięki którym potraficie się na moment rozmarzyć?:)
Obserwuj wątek
    • Gość: lilka Re: Osobowość i uroda panów - pytanie do Pań IP: *.man.czest.pl 10.12.06, 13:08
      dzięki którym potraficie się na moment rozmarzyć?:)...
      wielka, gruba pała!!!
      • Gość: klarav Re: Osobowość i uroda panów - pytanie do Pań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 13:12
        hmmm...błyskotliwosc i zaradnosc,umiejetnosc odnajdywania sie w roznych
        sytuacjach i srodowiskach.co do wygladu....roznie,ale moze proporcjoalnosc i
        czyste buty?
    • Gość: angel in blue Re: Osobowość i uroda panów - pytanie do Pań IP: *.21.pl 10.12.06, 13:35
      silna osobowość, pasje, gentelmenski stosunek do kobiet, błysk w oku i świadomość ze za mnie by stoczył kazdą bitwę... :))
      • Gość: karola Re: Osobowość i uroda panów - pytanie do Pań IP: *.apus-net.pl 10.12.06, 14:10
        poczucie humoru to cos co w facecie jest super, umiejetnosc zachowania sie w
        danej sytuacji. a jesli chodzi o wyglad? zadbane włosy i dłonie:)))))
    • Gość: laska 48 kg 178cm Re: Osobowość i uroda panów - pytanie do Pań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 14:20
      musi mieć kasę.
      nie musi mnie kochać.
      reszta ujdzie w tłumie.
    • Gość: Rozważna Osobowość i uroda panów - pytanie do Pań IP: 212.87.241.* 10.12.06, 14:49
      Witam.Przede wszystkim asertywność,własne zdanie,poczucie humoru i oczywiście
      wyuczony i dobrze pojęty szacunek dla ludzi.Natomiast tragiczne jest
      uzależnienie wszelakiego rodzaju,które niszczy wszystko.Właśnie kwestia
      gustu,ale dla mnie na przykład uroda schodzi na drugi plan jeśli mężczyzna jest
      inteligentny,dobrze wychowany i taki jak Go powyżej opisałam.A kasa jest w tym
      momencie najmniej ważna .Pozdrawiam
      • Gość: xxx Re: Osobowość i uroda panów - pytanie do Pań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.06, 14:59
        ale jednak ciągle ważna?
      • Gość: Oz Re: Osobowość i uroda panów - pytanie do Pań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 15:01
        Wyuczony szacunek? A cóż to za osobliwość! Szacunek to po prostu szacunek - tego
        się nie można wyuczyć! Albo umiemy szanować postawy, poglądy i przeróżne "inne"
        od naszych zachowania, albo nie. Przy całej sympatii dla wypowiedzi Rozważnej,
        ten zgoła fragment jest dla mnie mało precyzyjny. Ale to tylko drobna dygresja z
        mojej strony, bowiem całość nad wyraz rozsądną mi się zdała. Pozdrawiam.
    • Gość: ciekawski Re: Osobowość i uroda panów - pytanie do Pań IP: 212.160.86.* 10.12.06, 20:55
      Interesujące spostrzeżenia panie tutaj podają, a juz myslałem, że faceci szarmanccy, potrafiący zadbać o kobiete, tacy którzy jeszcze w jakiejś części są gentelmenami nie są przez was panie, obiektem wartym zauważenia ;)
      • Gość: karla Re: Osobowość i uroda panów - pytanie do Pań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 21:58
        Gentelmen, oczywiście. Super jak facet otwiera przede mną drzwi, mówi pierwszy
        cześć,nosi ciężkie zakupy itp. Do tego musi być zaradny, inteligentny z jakąś
        pasją w życiu, z mnóstwem pomysłów, nie mogę się przy nim nudzić. Muszę czuć się
        przy nim bezpieczna. Musi być opiekuńczy, wesoły a przede wszystkim trochę
        szalony... Co do wyglądu to najlepiej jak jest wysportowany, ma iskierki
        nienośne w oczach garnitur białych ząbków i silne ale delikatne dłonie...
        Tylko nie pytajcie czy jest taki, bo jest ...
    • Gość: janek Re: Osobowość i uroda panów - pytanie do Pań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.06, 21:21
      żeby z Was panie były takie ideały! bo najczęsciej to laleczki obrażają się o
      byle co jak małe dzieci, by sprawdzić czy partner przeprosi, zadzwoni, poczeka
      albo kupi coś
      • Gość: Ewa Re: Osobowość i uroda panów - pytanie do Pań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.06, 21:29
        w takim jednym zdaniu to poprostu musi być taki gość "z jajami" i miec "to coś
        w sobie"
        • Gość: Jagoda Re: Osobowość i uroda panów - pytanie do Pań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 21:56
          Musi mieć to ,,coś'':) , powienien być opiekuńczy, powinien mnie szanować, ale
          nie tylko mnie, innych także:) wygląd nie jest aż tak bardzo ważny,bo ktos może
          być ,,piękny tylko z zewnątrz,, a jego wnętrze pozostawia wiele do życzenia...i
          najważniejsze to powinien mieć dobre serduszko, jak ja:) , ale mało teraz
          takich ,,normalnych'' mężczyzn... szkoda
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka