Dodaj do ulubionych

Ostatni odcinek Magdy.M

IP: 80.54.173.* 12.12.06, 17:31
Witam!Dzisiaj ma byc wyemitowany ostatni odcinek Magdy.M :( troche szkoda bo
mila bajka :)ale podobno nie bedzie to ostatnia seria a te slynne sluby ktore
maja byc na koniec to tylko wyobraznia glownej bohaterki ,czyzby nie bylo
happy endu....?
Obserwuj wątek
    • Gość: zxc Re: Ostatni odcinek Magdy.M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 18:13
      ostatni czy przed...
      • Gość: kasia Re: Ostatni odcinek Magdy.M IP: *.trzechwieszczy133.trustnet.pl 12.12.06, 20:27
        Niestety to nie koniec.. ;( a już mialam nadzieje że ten badziewny serial się
        skończy.. ale jednak nie:/
    • morpheuss456 Re: Ostatni odcinek Magdy.M 12.12.06, 20:39
      a ta aktoreczka, ktora gra magde m. to generalnie dosc sporo utyla. kiedys
      fajna i szczupla szparka z niej byla, no a teraz juz dupsko takie troche grube :
      (

ale i tak bym ją...
      • Gość: ja Re: Ostatni odcinek Magdy.M IP: 80.54.173.* 13.12.06, 10:34
        zakonczenie odcinka bylo conajmniej...zenujace!!!!!!!!
        • Gość: alex Re: Ostatni odcinek Magdy.M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 10:37
          a mi sie podobało - bo nie bylo na styl amerykanski - typowy happy end jasno i
          wyraznie - kazdy dobry film pozostawia cos w zapasie - i uwazam ze tak bylo w
          tym przypadku - owszem chcialoby sie zobaczyc szczesliwe spotkanie dwojga - ale
          coz - do nastenej serii:)Uwazam ze to jeden z lepszych seriali jakie zrobila
          polska tv
          • Gość: hmmmhmmm... Re: Ostatni odcinek Magdy.M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.06, 12:30
            Gość portalu: alex napisał(a):
            > a mi sie podobało - bo nie bylo na styl amerykanski - typowy happy end jasno i
            > wyraznie - kazdy dobry film pozostawia cos w zapasie

mnie sie przypomina " Miasteczko Twin Peaks" D. Lyncha ( mam nadzieje, ze nie
            pomyliłem pisowni)- bo jak był ostatni odcinek- to tez miało się wszystko
            wyjaśnic- a tu lipa- okropnie mnie to wtedy wkurzyło:)) Ale nie ma co porównywać
            Magdy M. do takiego kultowego filmu. Nie mniej jednak- scenarzyści M.M chcieli
            być oryginalni- mimo to- że takie zakończenia już były w filmach i serialach:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka