Gość: Kinia IP: *.com 17.12.06, 14:56 czy ta dzisiejsza pogoda wplywa na was depresyjnie? Bo ja z minuty na minute mam wiekszego doła. Co tu robic? Chyba pojde z psem na długi spacer Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomek Re: Dół :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.06, 15:00 Kinia pomysl tak: masz dwie lapki, dwie nozki i masz co jesc i co wlozyc na siebie i jestes nieszczesliwa... pomysl o tych ktorzy takiej przyjemnosci nie moga doznac :( ciesz sie zyciem : Ps. 68:5 5. Śpiewajcie Bogu, grajcie imieniu jego! Torujcie drogę temu, który pędzi na obłokach - - Pan imię jego - radujcie się przed nim! Filip. 4:4 4. Radujcie się w Panu zawsze; powtarzam, radujcie się. Odpowiedz Link Zgłoś
misiek_81 Re: Dół :( 17.12.06, 15:03 spacer,kino,jakaś książka,film wyciskający łzy z oczu na kompletne dobicie :)coś zawsze można wymyślić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awers Re: Dół :( IP: *.realestate.net.pl 17.12.06, 16:38 Gość portalu: Tomek napisał(a): > Kinia pomysl tak: masz dwie lapki, dwie nozki i masz co jesc i co wlozyc na > siebie i jestes nieszczesliwa... pomysl o tych ktorzy takiej przyjemnosci nie > moga doznac To jakby pocieszać chorego na aids że mógł mieć białaczkę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sc Re: Dół :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 16:48 ja tez mam doła i otieram właśnie siódme piwo Odpowiedz Link Zgłoś
diabel_piszczalka Re: Dół :( 17.12.06, 18:15 Deszcz nie padał, można było wyjść na spacer. Byłem dziś porobić sobie zdjęcia na pl. Biegańskiego. Pogoda nie jest bardzo ładna i zdjęcia nie wyszły zbyt dobrze, ale było bardzo fajnie :) "Każdy jest kowalem własnego losu", narzekanie nic nie pomoże. pozdrawiam, głowa do góry... :) Odpowiedz Link Zgłoś