Gość: Kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 21:43 Poszukuję sklepów lub zakładów stolarskich, gdzie mogłabym kupić meble sosnowe (łóżko, szafę itp.). Co polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mim Re: Meble sosnowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 22:03 jadąc za realem na łask jeszcze przed zjazdem na czarny las jest po lewej stronie (na samym "dołku") zakład robiacy takie meble -jest reklama. Nie korzystałem z usług Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Meble sosnowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 22:06 Bardzo dziękuję i czekam na kolejne informacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Meble sosnowe IP: *.apus-net.pl 02.01.07, 22:06 Zdecydowanie IKEA w Katowicach, U nas trochę w MAKRO. pozdrawiam Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malak_Al_Rahim Re: Meble sosnowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 22:10 W domatorze jest TOMART - sklep meblowy który ma bardzo bogatą ofertę sosnnowych sprowadzanych od producenta tj. Tignum z Pabianic. Sam kupiłem kilka sztuk u nich [ róznych] i bardzo sobie chwalę. Wykonanie, obsługa [mam na myśli tignum] wybór modeli.Mogę polecić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kangurek Re: Meble sosnowe IP: 217.153.246.* 02.01.07, 23:51 Co do zakładu mieszczącego się przy trasie na Łask to...www.wior.czest.net Zdjęcia takie sobie,polecam odwiedzić osobiście...Z realizacją indywidualnego zamówienia nie powinno być problemu,przynajmniej kiedyś nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesio Re: Meble sosnowe IP: *.org 03.01.07, 17:28 www.sosnowe.pl Mam od nich lozko, komode i szafe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Meble sosnowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 19:02 Polecam sklep na Wilsona. Kupowałam tam łóżko i materac i jestem bardzo zadowolona :)Natomiast szafę i komode kupiłam w JYSK w Auchan (opłaca się jak maja przeceny) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Meble sosnowe IP: 212.87.241.* 03.01.07, 20:05 Meble sosnowe sekwoja maja strone inter.Super firma mozesz nawet wg.wlasnego pomyslu cos zamowic zamawialam ,dostarczyli tak jak chcialam jestem b.zadowolona,mozesz pogadac z nimi telef. bardzo przyjemna osoba odbierze tel. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Meble sosnowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 22:18 Masz jakiś namiar? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Meble sosnowe IP: 212.87.241.* 04.01.07, 19:15 wejdzna strone meble sosnowe sekwoja Odpowiedz Link Zgłoś
skugge do kasi 05.01.07, 02:59 jesli jestes zainteresowana i chcialabys pomaowac jakoś meble(tzn cos na nich namalowac) to pisze na mejla. Maluje meble. I na pewno bedziesz zadowolona i mniej zaplacisz niz w sklepie za takie meble. Bo teraz rozne malowane sa b.drogie:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Do Skugge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 18:55 Wielkie dzięki za info. Napisz, co malujesz na tych meblach. Może skorzystam? Odpowiedz Link Zgłoś
skugge Re: Do Kasi 06.01.07, 16:23 napisz do mnie mejla to Ci napisze. A tak jednym slowem to od motywów kwaitowych po rozne ornamenotwe rzeczy itd. Albo ja Ci projektuje albo Ty masz jakis pomysl. Moze to być wszystko zalezy od tego co byś chciala. Moze byc rowniez Kubuś Puchatek ale to to już dla dziecka ;) zatem zapraszam na priv. Odpowiedz Link Zgłoś