Gość: gosc IP: 212.87.241.* 08.01.07, 17:10 Podoba wam się? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: telewizja ORION na północy IP: 80.48.49.* 08.01.07, 18:33 Orion jest na Tysiącleciu nie na Północy Odpowiedz Link Zgłoś
dudi_82 Re: telewizja ORION na północy 08.01.07, 18:38 Gość portalu: gość napisał(a): > Orion jest na Tysiącleciu nie na Północy Na Północy w kablówce też jest i zapewne o to chodziło założycielowi tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeszczyszczykiewi Re: telewizja ORION na północy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 18:43 jak dłógo jest na pół nocy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: telewizja ORION na północy IP: 80.48.49.* 08.01.07, 19:08 nawet nie wiedziałem hm ide poszukać Odpowiedz Link Zgłoś
dudi_82 Re: telewizja ORION na północy 08.01.07, 20:57 Jest jest. Tylko że jest przerwa chyba między 12 a 17 i wtedy w tym miejscu nadaje TMT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: telewizja ORION na północy IP: *.92.inds.pl 08.01.07, 21:42 Nie. Jest do niczego, w kółko te same informacje. Do marca jest bezpłatnie. W marcu ma być ankieta za (bądź nie) wprowadzeniem tego kanału do osiedlowej kablówki. Kanał ma być wtedy płatny. Mam nadzieje, że większość odrzuci ten kanał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: telewizja ORION na północy IP: 80.54.171.* 08.01.07, 22:44 Orion jest do kitu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OrIoN Re: telewizja ORION na północy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 22:47 Spokojnie! To w koncu JEDYNa częstochowska telewizja. a tam sie ciesze. Sport sie poogląda (RAKÓW) ;) Wiadomosci z miasta, bedzie kasa to sie rozwiną, jakbyło z TVP3? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uszczypliwy Re: telewizja ORION na północy IP: 213.76.167.* 08.01.07, 22:58 bo co niektórzy to by zaraz chcieli żeby to było jak viva mtv eurosport i inne w jednym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: telewizja ORION na północy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 23:36 A ja ich uwielbiam. Dobrze ze co godzine powtarzają te same wiadomsci,i jeszcze na drugi dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: telewizja ORION na północy IP: 80.54.171.* 08.01.07, 23:43 To jak się rozwiną to niech wchodzą na antenę.Ja dokuki się czegoś do perfektu nie nauczę to nie robie usług. Odpowiedz Link Zgłoś
emilly_elizabeth Re: telewizja ORION na północy 09.01.07, 10:17 Absurd! A jak się mają nauczyć- jeśli nie właśnie w ten sposób? Jak w Częstochowie cokolwiek ma powstać i rozwijać się jeśli co rusz słychać tego typu opinie? Może by tak dla odmiany dać im szansę? Taka telewizja to świetny pomysł- w końcu można zobaczyć też coś co naprawdę tyczy się naszego życia, a nie tylko imaginacje warszawskich scenarzystów (czyt.Klan, M.jak miłość, itp. itd.). Nawet jeśli na razie jest to nieporadne i amatorskie to jestem ZA! Odpowiedz Link Zgłoś
wesolylisek Re: telewizja ORION na północy 09.01.07, 10:58 pamiętacie radio marconi ?? - tez wszystko było na poczatku amatorsko ale ludzie słuchali faktycznie brakuje pieniędzy itd ale pomysł jest ok - trzeba dac im szanse jedyne co mi sie nie podoba to że ta tv jest sponsorowana przez spółdzielnie nasza praca - chyab sponsorem powinna być inna instytucja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: telewizja ORION na północy IP: 80.54.171.* 09.01.07, 11:30 A przeciesz wszyscy chcieli tego systemu co jest.Żeby powstawała prywata.A wiadomo że prywadziasz wszystką wiedzę trzyma dla siebie. Nie pozwoli konkurencji się nauczyć. A jak chcesz się od niego nauczyć to mu zapłać.Dlatego dzisiaj nie ma fachowców wywodzących się z młodszego pokolenia.A jak się znajdą to są samouki bez większego doświadczenia i praktyki. Bo gdziesz ją nabywać jak się rozkwita tylko handel.Z poważaniem. Odpowiedz Link Zgłoś