Gość: staż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 14:31 absolwentki szkół średnich, studentki studiów zaocznych i wieczorowych, chętne do odbycia stażu w charakterze sprzedawcy...(niepalące) anginsana22@yahoo.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiakilla Re: poszukuje stażystek 11.01.07, 14:34 Gość portalu: staż napisał(a): > absolwentki szkół średnich, studentki studiów zaocznych i wieczorowych, > chętne do odbycia stażu w charakterze sprzedawcy...(niepalące) Zloz swoja oferte do UP Chyba ze chcesz je stazowac za free - ale to nie jest legalne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staż Re: poszukuje stażystek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 14:37 Up przyznał mi staże ale nie mają chętnych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin_czwa Re: poszukuje stażystek IP: *.21.pl 11.01.07, 18:24 Gość portalu: staż napisał(a): > Up przyznał mi staże ale nie mają chętnych... I tak ma być. Wreszcie może będzie normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miska Re: poszukuje stażystek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 15:31 stazysci poszukuja stazu w zawodach wyuczonych niekoniecznie w sklepie gdzie czlowiek jest pomiatany a wlasciciel czesto pozoruje kradziez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: poszukuje stażystek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 14:44 Ja również poszukuję stażystek.Mam umowę z urzędem pracy. Czekam na informacje pod adresem lena271@gazeta.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: poszukuje stażystek IP: 80.51.57.* 11.01.07, 15:42 jak to nie ma chętnych na staże ja słyszałam cos innego.Może napiszecie coś wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staż Re: poszukuje stażystek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 15:49 Nie poszukuje osób do sprzatania tylko do przyuczenia zawodu. W dzisiajeszych czasach liczy się fach, wykształcenie i doświadczenie. Dzięki stażom można się bardzo wiele nauczyć, zdobyć doświadczenie, sprawdzić czy może własnie takie zajecie nas interesuje i czy takiej pracy chcielibyśmy się poświęcić...Stażystki uczę fakturowania, prowadzenia ewidencjii sprzedaży, zasad strategii marketingowych, komunikacjii intrerpersonalnej i wiele wiele wiecej różnorodnych praktyk stosowanych w handlu i pracy z ludźmi...Jeżeli stażystkom spodoba się staż, istnieje możliwość podpisania umowy o pracę... anginsana22@yahoo.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: poszukuje stażystek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 16:20 a jaki czas pracy i jaka płaca????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stażysta Re: poszukuje stażystek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 16:35 A dlaczego szukasz tylko kobiety? Mężczyzna nie nadaje się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: poszukuje stażystek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 16:42 Temat istotny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elmeme Re: poszukuje stażystek IP: 80.54.172.* 11.01.07, 17:17 a czemu nie mówisz o swoich korzyściach sierściuchu ? Nie chce się zatrudniać pracowników no tak , lepiej mieć na pół roku za darmo bo przecież nie ty płacisz te grosze za przyuczenie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bono Re: poszukuje stażystek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 17:12 dziewczyny zapłacą wam 470zł bo tyle dostaje się na stażu! Bez żartów ale bez łaski dostaniecie min. o połowę więcej bez stażu. Cwaniary chcą pracownika za friko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staż Re: poszukuje stażystek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 18:11 Staże organizowane są dla ludzi którzy chcą zdobyć dodatkowe umiejętności. Większość praktyk, nawet w dużych kncernach, są niepłatne a ludzie i tak biją się o przyjęcie na taką praktykę. Praktyki byly bezpłatne a teraz staże są płatne, nie dość że absolwenci (głównie LO) mogą nabrać doświadczenia to mają jeszcze dodatkowo za to płacone. Wynagrodzenie ustala i wypłaca UP a nie pracodawca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elemele Re: poszukuje stażystek IP: 80.54.172.* 11.01.07, 18:18 Kolego , ja wiem ja to wygląda od strony prawnej bo u mnie w zakładzie też jest taki pseudo staż i wiem jak to wygląda , a skoro ty wiesz i świadomie korzystasz z okazji na robieniu zwyklej kasy na stażystach zamiast pracownikach to jesteś zwykłym cwaniakiem który za wszelką cenne chce się nachapać przykładem jest twoje chore ogłaszenie na forum które jest forem a nie tablicą ogłoszeń !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Re: poszukuje stażystek IP: 212.87.241.* 11.01.07, 18:54 Do jakiego sklepu poszukiwani są ci stażyści,proszę o odpowiedż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: poszukuje stażystek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 19:06 buntownikow zapraszamy do pracy zagranica... tam zarobicie kokosy i bedziecie sobie zyli jak paczek w masle POWODZENIA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: poszukuje stażystek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 12:22 bylam juz na rozmowie w sprawie stazu... bardzo fajne warunki, mila Pani...zobaczymy jak bedzie dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: poszukuje stażystek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 15:21 ccc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: poszukuje stażystek IP: 195.205.171.* 12.01.07, 17:53 Jestem stażyctą i dostaje z UP 470 zł a pracuje jak normalny pracownik dlaczego nie dostaje tego minimum z 680 zł Jestem takim samym człowiekiem jak pracownicy.Dlaczego tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrt Re: poszukuje stażystek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 18:51 Znam ten ból. Ja pracuje w urzędzie, tyle samo godzin co pełnoetatowi pracownicy, a czasem, jak jest dużo roboty to nawet po godzinach trzeba zostać:( I też za 470zł. Ale żyję tą głupią nadzieją, że jak staż się skończy to mnie zatrudnią. Pożyjemy, zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ig Re: poszukuje stażystek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 18:47 Ja bylabym chetna na taki staz, jestem w ciazy wiec w czasie tego wyczekiwania na bobasa przydaloby mi sie jakies przyuczenie zeby po urodzeniu dziecka podjac prace. Prosze o kontakt:gg 3701352 -- www.hopittravel.com/ - fajna wyszukiwarka cen biletów lotniczych Odpowiedz Link Zgłoś