Gość: Ola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 08:09 Witam Czy był ktoś może na weselu w Zajeździe u Wandeczki al. Niepodległości? Jeśli tak to proszę o informacje jakie ma wrażenia, jak jedzienie, obsługa, lokal itp. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 6 Re: Wesele U Wandeczki IP: *.man.czest.pl 12.01.07, 08:12 ja byłam na sylwestrze i wiecej juz bym tam nie poszla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Wesele U Wandeczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 08:16 Dlaczego jeśli można wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naszewesele Re: Wesele U Wandeczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 08:47 zapytaj o opinie na Częstochowskim Forum Weselnym www.naszewesele.czest.pl/forum zapraszamy równiez do serwisu www.naszewesele.czest.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Wesele U Wandeczki IP: 80.54.172.* 12.01.07, 14:31 Jest tam beznadziejnie, a głownie kiepskie jedzenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0 Re: Wesele U Wandeczki IP: *.man.czest.pl 12.01.07, 09:03 mało jedzenia i niezbyt dobre :( orkiestra trefna i ogolnie kiepski, sala niska ciasna i moglabym wyliczac dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tamara772 Re: Wesele U Wandeczki IP: *.apus-net.pl 12.01.07, 15:02 Nie polecam. Sałatki podawane w plastkiowych miseczkach o średnicy 6 cm z wetkniętymi plastikowymi łyżeczkami. Jedzenie jałowe, niechlujnie podane. Licz się z tym, że kelnerzy nie będą skakali wokół gości, bo w tym budynku może być kilka wesel na raz, które obsługują prawie ci sami kelnerzy.Ja byłam tam 2 lata temu- wesele było na ok. 30 osób, sala mała, sufit niski i pozlepiany pseudo- listwami, które, masz wrażenie zaraz wbiją Ci się w plecy.Jest tam z pewnością tanio - ze względu na te czynniki, które wymieniłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owca Re: Wesele U Wandeczki IP: *.zab.zigzag.pl 12.01.07, 15:10 socjalizm, plastikowe naczynia i sztuće, gierek, fuj!Chociaż byłam tam cztery lata temu, ale wrażenia są świeże jak dziś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Wesele U Wandeczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 15:36 Ojej!! jezeli tam sa takie warunki jak piszecie to kto tam jeszcze robi jakiekolwiek imprezy!!?? ja w kazdym razie nie chcialabym sie tam znalezc :P Odpowiedz Link Zgłoś
ellka25 Re: Wesele U Wandeczki 12.01.07, 16:23 Poszukaj coś innego, tam jest fatalnie pod każdym względem, że już nie wspomnę o sanitariatach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Wesele U Wandeczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 16:25 Ja byłam 2 lata temu na zabawie sylwestrowej. Jedyny plus,to zespół muzyczny-grali często,ładnie i dla każdego. Sala naprawdę obskurna,to się nazywać powinna gospoda. Od lat żadnych inwestycji,modernizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Wesele U Wandeczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 23:20 tylko nie tam tam jest jak w głebokiej komunie.Totalna porażka już chyba nie ma takich miejsc jak uWandeczki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Wesele U Wandeczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 12:46 U Wandeczki zaczyna być fajnie po pezyjęciu 0,5 litra na twarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Wesele U Wandeczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 12:50 bylam i na weselu i sylwestrze. masakra!! jedzenie malo a pozatym okropne, sala niska wiec spadaly krople z sufitu no i te okropne filary o ktore nie jeden zawadzil podczas tanca,szczegolnie po kilku glebszych. zdecydowanie na NIE!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia Re: Wesele U Wandeczki IP: *.prenet.pl 13.01.07, 15:12 Na moje nieszczęście byłam tam dwa razy.Syf,kiła i mogiła.Nie polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś