Dodaj do ulubionych

Koszykówka. Kiedy będzie lepiej?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.07, 17:04
Jak Prusak wróci to ja też. Super Robo na rozegranie i liga jest nasza
Obserwuj wątek
    • Gość: troskliwy Re: Koszykówka. Kiedy będzie lepiej? IP: 212.87.244.* 15.01.07, 18:27
      to prawda że prusak wraca???
    • Gość: fan klub t.prusaka Koszykówka. Kiedy będzie lepiej? IP: 212.87.244.* 15.01.07, 18:41
      zakładamy fan klub tomka prusaka?
      Tomek Prusak podobno wygrał ostatnie tysiąc meczy jeden na jednego wynikiem
      100 : 0. Po dogrywce!!!
    • Gość: elo Re: Koszykówka. Kiedy będzie lepiej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 18:50
      nic juz z tej druzyny nie bedzie w najblizszych 2 latach, a bez sponsorow to z 5
      lat bedziemy bujac sie w niskich ligach.

bardzo trafne spostrzeżenie Panie redaktorze na koniec. rzeczywiscie chlopakom
      brakuje zaciecia i checi, chyba juz sie pogodzili z porazkami. to mozna bylo
      zobaczyc w ostatnim meczu, totalna rezygnacja. juz nan koniec to nawet nie
      faulowali.
      acha i jeszcze jedno Panie trenerze prosze popracowac zchlopakami nad
      skutecznoscia bo maja pod przyslowiowym "zdechlym azorkiem", dramat!!!

pozdrawiam
    • Gość: nigdy za Koszykówka. Kiedy będzie lepiej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 20:42
      jak spadniemy to po koszykowce bo niema zawodnikow nawet nan 3 lige tyle lat i
      nic
    • Gość: xxxx Koszykówka. Kiedy będzie lepiej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 22:53
      NIGDY NIGDY
      • Gość: spadówa Re: Koszykówka. Kiedy będzie lepiej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.07, 23:11
        j.w.
    • Gość: ja Re: Koszykówka. Kiedy będzie lepiej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 01:49
      a w ogole czemu jest zmieniony sklad??gra ktos jszce ze starego sportowca??
      3mam kciuki
    • Gość: Prusak Re: Koszykówka. Kiedy będzie lepiej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 10:27
      Zgadzam się z moim kolegą Jackiem. Stara gwardia musi wrócić.
      Ja, Jacek. Na rozgrywającego Pęczak. Jeszcze Sławek Woldan. Sosa można zostawić (przyda się ktoś młody).

Panie trenerze jesteśmy gotowi zacząć trening.
      • Gość: Jerzy Kowalski Re: Koszykówka. Kiedy będzie lepiej? IP: *.man.czest.pl 16.01.07, 10:52
        panie trenerze ja też jestem gotów zrzucić garnitur i założyć krótkie spodnie!!
        W końcu się znam na koszykówce! Razem odniesiemy sukces.
        Ze sportowym pozdrowieniem prezes Jerzy Kowalski
        • Gość: Bartek i Marcin Re: Koszykówka. Kiedy będzie lepiej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 13:31
          A czy nasze gwiazdy mają dzieci? To byłby skład... Prusak junior, Chądzyński
          junior, Pęczak junior i Sośniak Janusz. Ale jeśli nie mają dzieci w odpowiednim
          wieku, my, Marcin i Bartek, zgłaszamy się do dobrowolnej adopcji u Pana Tomasza
          Prusaka. I będziemy godnie zastępować naszych drogich idoli.
    • Gość: ?? Re: Koszykówka. Kiedy będzie lepiej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 13:34
      "Chaos, rozpacz, nędza, bieda... Tak się wygrać przecież nie da"
      • Gość: sławek gajda Re: Koszykówka. Kiedy będzie lepiej? IP: 212.160.86.* 16.01.07, 13:40
        i ja takze wyrazam gotowosc powrotu na parkiet.twin towers - tomek prusak i ja.a jak jacek chadzynski dolaczy to nawet euroliga jest nasza.
        • Gość: Andriej Borysowicz Re: Koszykówka. Kiedy będzie lepiej? IP: 212.87.244.* 16.01.07, 15:52
          Hola hola, panowie starsi. czyżbyście zapomnieli o posiłkach z rosji? ja, oraz
          Żenia Kuźmienko jestesmy gotowi spakować się i przyjechać na trening z dalekiej
          Syberii. Ale jedno pytanie: czy macie jeszcze ten sklep z tanimi wranglerami?.
          Wasz Andriusza Borysowicz
        • Gość: A"Urlep"Urbanczyk Re: Koszykówka. Kiedy będzie lepiej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 01:03
          Naturalnie Panie Slawku zapraszam na trening. W jeszcze dluzszych
          niz "legendarne" skarpetkach. Oczywiscie nie musze nadmieniac,iz dalej
          obowiazuje Pana zakaz wstepu na solarium. I love this game!
      • Gość: ja Re: Koszykówka. Kiedy będzie lepiej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 15:45
        w plecy
    • Gość: Tajpan Re: Koszykówka. IP: 212.87.241.* 16.01.07, 17:57
      I tak doskonali działacze koszykówki, fachowcy, znający się prawie na wszystkim,
      nieomylni, mający poparcie Wszystkich Władz, nie wyspani z powodu wielkiej
      miłości do koszykówki, wykonali kawał "dobrej roboty".
      Jeden jest przewodniczącym Rady Sportu a drugi z-cą naczelnika w wydziale sportu
      i turystyki, a tam dopiero jest co sp.......ć. Nie życzę sukcesów.
      • Gość: grbic Re: Koszykówka. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 07:29
        wasze wypowiedzi są poniżej jakiegokolwiek poziomu. podziwiam te osoby, że
        pomimo tego wszystkiego oni robią swoje i starają się aby koszykówka w tym
        mieście nie zginęła. Uświadomcie sobie w końcu, że gdyby nie oni to już dawno
        nie byłoby ŻADNEJ drużyny na tym szczeblu rozgrywek!
        • Gość: Rysiu Re: Koszykówka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 22:23
          Popieram w całej rozciągłosci, to co tu piszą to jakaś farsa. Ja wierzę w
          naszych koszykarzy. Na pewno bedzie dobrze!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka