Gość: Chądzyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.07, 17:04 Jak Prusak wróci to ja też. Super Robo na rozegranie i liga jest nasza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: troskliwy Re: Koszykówka. Kiedy będzie lepiej? IP: 212.87.244.* 15.01.07, 18:27 to prawda że prusak wraca??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan klub t.prusaka Koszykówka. Kiedy będzie lepiej? IP: 212.87.244.* 15.01.07, 18:41 zakładamy fan klub tomka prusaka? Tomek Prusak podobno wygrał ostatnie tysiąc meczy jeden na jednego wynikiem 100 : 0. Po dogrywce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Re: Koszykówka. Kiedy będzie lepiej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 18:50 nic juz z tej druzyny nie bedzie w najblizszych 2 latach, a bez sponsorow to z 5 lat bedziemy bujac sie w niskich ligach. bardzo trafne spostrzeżenie Panie redaktorze na koniec. rzeczywiscie chlopakom brakuje zaciecia i checi, chyba juz sie pogodzili z porazkami. to mozna bylo zobaczyc w ostatnim meczu, totalna rezygnacja. juz nan koniec to nawet nie faulowali. acha i jeszcze jedno Panie trenerze prosze popracowac zchlopakami nad skutecznoscia bo maja pod przyslowiowym "zdechlym azorkiem", dramat!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigdy za Koszykówka. Kiedy będzie lepiej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 20:42 jak spadniemy to po koszykowce bo niema zawodnikow nawet nan 3 lige tyle lat i nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Koszykówka. Kiedy będzie lepiej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 22:53 NIGDY NIGDY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spadówa Re: Koszykówka. Kiedy będzie lepiej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.07, 23:11 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Koszykówka. Kiedy będzie lepiej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 01:49 a w ogole czemu jest zmieniony sklad??gra ktos jszce ze starego sportowca?? 3mam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prusak Re: Koszykówka. Kiedy będzie lepiej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 10:27 Zgadzam się z moim kolegą Jackiem. Stara gwardia musi wrócić. Ja, Jacek. Na rozgrywającego Pęczak. Jeszcze Sławek Woldan. Sosa można zostawić (przyda się ktoś młody). Panie trenerze jesteśmy gotowi zacząć trening. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Kowalski Re: Koszykówka. Kiedy będzie lepiej? IP: *.man.czest.pl 16.01.07, 10:52 panie trenerze ja też jestem gotów zrzucić garnitur i założyć krótkie spodnie!! W końcu się znam na koszykówce! Razem odniesiemy sukces. Ze sportowym pozdrowieniem prezes Jerzy Kowalski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek i Marcin Re: Koszykówka. Kiedy będzie lepiej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 13:31 A czy nasze gwiazdy mają dzieci? To byłby skład... Prusak junior, Chądzyński junior, Pęczak junior i Sośniak Janusz. Ale jeśli nie mają dzieci w odpowiednim wieku, my, Marcin i Bartek, zgłaszamy się do dobrowolnej adopcji u Pana Tomasza Prusaka. I będziemy godnie zastępować naszych drogich idoli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Koszykówka. Kiedy będzie lepiej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 13:34 "Chaos, rozpacz, nędza, bieda... Tak się wygrać przecież nie da" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek gajda Re: Koszykówka. Kiedy będzie lepiej? IP: 212.160.86.* 16.01.07, 13:40 i ja takze wyrazam gotowosc powrotu na parkiet.twin towers - tomek prusak i ja.a jak jacek chadzynski dolaczy to nawet euroliga jest nasza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andriej Borysowicz Re: Koszykówka. Kiedy będzie lepiej? IP: 212.87.244.* 16.01.07, 15:52 Hola hola, panowie starsi. czyżbyście zapomnieli o posiłkach z rosji? ja, oraz Żenia Kuźmienko jestesmy gotowi spakować się i przyjechać na trening z dalekiej Syberii. Ale jedno pytanie: czy macie jeszcze ten sklep z tanimi wranglerami?. Wasz Andriusza Borysowicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A"Urlep"Urbanczyk Re: Koszykówka. Kiedy będzie lepiej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 01:03 Naturalnie Panie Slawku zapraszam na trening. W jeszcze dluzszych niz "legendarne" skarpetkach. Oczywiscie nie musze nadmieniac,iz dalej obowiazuje Pana zakaz wstepu na solarium. I love this game! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Koszykówka. Kiedy będzie lepiej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 15:45 w plecy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tajpan Re: Koszykówka. IP: 212.87.241.* 16.01.07, 17:57 I tak doskonali działacze koszykówki, fachowcy, znający się prawie na wszystkim, nieomylni, mający poparcie Wszystkich Władz, nie wyspani z powodu wielkiej miłości do koszykówki, wykonali kawał "dobrej roboty". Jeden jest przewodniczącym Rady Sportu a drugi z-cą naczelnika w wydziale sportu i turystyki, a tam dopiero jest co sp.......ć. Nie życzę sukcesów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grbic Re: Koszykówka. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 07:29 wasze wypowiedzi są poniżej jakiegokolwiek poziomu. podziwiam te osoby, że pomimo tego wszystkiego oni robią swoje i starają się aby koszykówka w tym mieście nie zginęła. Uświadomcie sobie w końcu, że gdyby nie oni to już dawno nie byłoby ŻADNEJ drużyny na tym szczeblu rozgrywek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiu Re: Koszykówka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 22:23 Popieram w całej rozciągłosci, to co tu piszą to jakaś farsa. Ja wierzę w naszych koszykarzy. Na pewno bedzie dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś