Dodaj do ulubionych

szukam barmana na wesele

05.02.07, 14:38
profesjonalnego, ktory posiada swoje szkło i kartę drinków..Mozecie kogos
polecic?
Obserwuj wątek
    • Gość: .polecam Re: szukam barmana na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.07, 14:45
      uczestniczylam kiedys w weselu gdzie byla wyborowa karta drnikow super
      przystrojenie naprawde polecam 601 695 402
      • Gość: driver Re: szukam barmana na wesele IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.02.07, 15:10
        Gość portalu: .polecam napisał(a):

> uczestniczylam kiedys w weselu gdzie byla wyborowa karta drnikow super
        > przystrojenie naprawde polecam 601 695 402

niby racja:ale jak szukasz jakiegos zawodowca to musisz mu odpowiednio zaplacic.
        Mozna dobrze zaoszczedzic jak sie wynajmie kogos ze znajomych albo sasiadow,
        ale nie zawodowego barmana.
        Uwazam,ze amator nie wezmie za duzo pieniedzy i sie lepiej oplaca.
        • Gość: driver Re: szukam barmana na wesele IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.02.07, 15:13
          Zreszta recepty n adrnki to zadna filozofia- albo sciagnac z internetu albo
          kupic ksiazke.Ja np chcialbym zeby barmanem na weselu byl albo moj kumpel albo
          jakis koles z gastronomika. Po prostu wtedy wiem ze nie przeplace a goscie beda
          supi obsluzeni
          • Gość: mm Re: szukam barmana na wesele IP: *.gre.pl 06.02.07, 18:59
            chłopaki z pubu "Boston" się tym zajmują. Właściciele lokalu mają ukończone
            wiele szkoleń i sami organizują kursy.Widziałem ich w akcji i na prawdę są
            dobrzy. Tam idź i się dowiedz. Lokal mieści się na Lelewela.
            • szkkar Re: szukam barmana na wesele 07.02.07, 07:28
              a nie orientujesz sie jakie u nich stawki..? w sumie sama o Bostonie myslalam-
              tam naprawde pracuja zawodowcy- sa drinki ktorych w innych knajpach w
              Czestochowie nie slyszeli, a w Bostonie od razu wiedza o co chodzi..
              • Gość: mm Re: szukam barmana na wesele IP: *.gre.pl 07.02.07, 15:54
                niestety nie znam stawek,ale znam numer do Piotrka (szefa) to sobie zadzwoń
                numer:607boston.powodzenia
                • Gość: hehehe Re: szukam barmana na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 16:48
                  podajesz numer do Maćka a nie do Piotrka cos Ci sie kolego pomylilo
                  • Gość: mm Re: szukam barmana na wesele IP: *.gre.pl 07.02.07, 18:11
                    To sorry ale to chyba nie stanowi problemu bo zzjmuja się tym samym.
                    • Gość: :P Re: szukam barmana na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 18:12
                      stanowi bo Maciek nie jest juz wlascicielem tego lokalu
    • Gość: Barwoman Re: szukam barmana na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 21:39
      Barman z własnym szkłem! A to dopiero!!! To tak jak gliniarz z własną pałą
      • Gość: driver Re: szukam barmana na wesele IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.02.07, 08:26
        Gość portalu: Barwoman napisał(a):

> Barman z własnym szkłem! A to dopiero!!! To tak jak gliniarz z własną pałą

Co kto lubi. Uwazam, ze lepiej wynajac super freaka, nie zawodowca.
        a) kosztuje taniej
        b) lepiej wynajac jakas atrakcyjna laske z gastronomika- goscie maja na kims
        zawiesic oko i jest fajnie.Uwazam,ze bar powinna obslugiwac laska.Wtedy jest
        oryginalnie

c) a szklo uwazam,ze kupic trzeba samemu.To zawsze sie przyda.
        Za oszczednoscia jestem, ale dziada z siebie nie ma sensu robic.
        To znaczy sie trzeba byc konsekwentnym.Jak juz ktos placi za profi barmana to
        chyba te pare groszy na szklo warto wydac i miec zajebombiaste szklo na
        wlasnosc.
        Ludzie, dawajmy zarobic ludziom z gastronomika, a nie zawodowcom co i tak maja
        kase jako wlasciciele knajpek i pubow.To znaczy sie ja tak uwazam
        • szkkar Re: szukam barmana na wesele 16.02.07, 07:10
          zakup szkła na wesele 100 osobowe odpada...
          • Gość: xxx Re: szukam barmana na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 22:38
            886252434 Polecam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka