Gość: kierowca IP: *.21.pl 20.02.07, 21:40 Wszystkie te głupio zasadzone drzewa przydrożne powinno się wyciąć bo taki z nich pożytek że tylko zagrażają kierowcą!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaceeeek Re: Oszpecono krajobraz IP: *.chello.pl 20.02.07, 21:58 częstochowska dupowatość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Oszpecono krajobraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 22:10 Ileż to ludzi rocznie ginie w wypadkach gdzie auto uderze w drzewa??? Tu chodzi o żcyie ludzi a nie o jakieś tam drzewka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry_man Re: Oszpecono krajobraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 22:36 Dzięki drzewom występuje zjawisko zwane powszechnie naturalną selekcją. Tak naprawdę to onne oddają nam olbrzymią przysługę. Ja wolę, żeby te pacany pociskające 100km/h na oblodzonej drodzej rozwalały się na drzewie niż na drugim samochodzie w którym podróżuje rodzina z dziećmi. Po za tym wśród otaczającej nas zieleni jeździ się dużo przyjemniej. Jak tak się boicie to proponuję zmienić środek komunikacji. W autobusie będziecie dużo bezpieczniejsi. A drzewa zostawcie w spokoju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TIR-driver Re: Oszpecono krajobraz IP: *.21.pl 20.02.07, 22:50 drzewa można zastąpić krzewami są bezpieczniejsze w kontakie z autem:) a co do uderzenia w samochód z rodzina to wcale mi i innym kierowcą nie potrzebne są drzewa. A żeby rąbnąć w drzewo wcale nie trzeba jechać 100km/h na oblodzonej jezdni. Harry-man ograniczony jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Oszpecono krajobraz IP: 212.240.170.* 21.02.07, 10:02 Ograniczony to Ty jesteś. Na lekcjach jęz. polskiego najwyraźniej nie uważałeś, a może na nie po prostu nie chodziłeś, bo trudno Ci było zrozumieć o czym mówi pani polonistka... Mówi się i pisze 'kierowcom' (celownik l. mn.). Drzewa zastąpić krzewami? Nie! Po prostu idiotów i głąbów kapuścianych zastąpić ludźmi mądrymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Oszpecono krajobraz IP: 212.240.170.* 21.02.07, 10:06 O mój Boże! Jakis Ty zatroskany o los piratów drogowych... Ci którzy przeżyli zderzenie z drzewkiem stojącym przy drodze zawsze tłumaczą, że to drzewo w nich wjechało, a nie oni w nie! Więcej drzew proszę. Będzie mniej paranoików i debili przeceniających swoje marne umiejętności kerowania samochodem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nd Re: Oszpecono krajobraz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 23:09 zagrażają kierowcOM zagrażają kierowcOM zagrażają kierowcOM zagrażają kierowcOM zagrażają kierowcOM zagrażają kierowcOM zagrażają kierowcOM zagrażają kierowcOM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Oszpecono krajobraz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 08:24 Stary, daj se luzu - w jego przypadku jest wszystko w porządku. On jest kierowcom, a więc dla odróżnienia - drzewa zagrażają kierowcą... Zobaczymy czy wysunie postulat oddalenia latarni od jezdni, i zredukowania czerwonego w sygnalizatorach do mniej czerwonego. Takiego różowego bardziej... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAREK Re: Oszpecono krajobraz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.07, 11:14 Jechałem sobie spokojnie a tu nagle DRZEWO na mnie napadło ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fachowiec Oszpecono krajobraz IP: 80.51.222.* 21.02.07, 07:00 Przecież droga do Koniecpola przez jaskrów to jest droga wojewózka. Od kiedy to zarządza nią dyr. Kusmierska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myslacy Oszpecono krajobraz IP: *.bibl.pcz.czest.pl 21.02.07, 08:26 cos trzeba wlozyc do tysięcy kominkow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Re: Oszpecono krajobraz IP: *.man.czest.pl 21.02.07, 14:12 Nigdy nie słyszałem żeby drzewo z pobocza wjechało w samochód jadący po drodze. To nie drzewa zabijają tylko ludzka głupota, a ci którzy mówią że drzewa zabijają i trzeba je wyciąć niech lepiej zdejmą nogę z gazu bo drzewa nie śpią i wiedzą komu pod koła wyskoczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jose Oszpecono krajobraz IP: 212.87.244.* 21.02.07, 16:28 Jestem mieszkańcem Jaskrowa i widziałem jak owa firma zajmowała się przycinaniem (nie wycinaniem) drzew, z cała pewnością stwierdzam że żaden z pracowników owej firmy nie zna się na przecince drzew. Nie poprawiło to w żaden sposób bezpieczeństwa na drodze. Mam jedno pytanie co sie stanie z konarami, gałęziami zalegającymi w rowach? Kto je sprzątnie? . . . Polaku, Polska na ciebie patrzy oczyma przeszłości, wstyć się!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tulip Re: Oszpecono krajobraz IP: *.icpnet.pl 21.02.07, 18:41 jesli chcesz sie wypowiadac, to chociaz rob to poprawnie! nie kierowcą a kierowcom!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emiter Oszpecono krajobraz IP: 193.93.91.* 24.02.07, 01:49 wiecie kogo wynajmują do tych "pielgnacji"?? robolow ze zwyzkami z zakladow obrobki metali etc... jakie oni maja pojecie o profilu rozrodczym drzewostanu?? gdzie je przyciac by nie zaszkodzic rozrodowi ??? Odpowiedz Link Zgłoś