Dodaj do ulubionych

Dr Izydorczyk

IP: 195.205.202.* 21.02.07, 20:55
Witam;bardzo prosze o opinie o dr Izydorczyk,ktora jest
laryngologiem.Przyjmuje w przychodni do ktorej naleze i umowilam sie na
wizyte. Za wszystkie informacje z gory dziekuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Dr Izydorczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 21:04
      Leczyłam się u Niej na moje nieszczęsne zapalenia ucha. fajna Babka. Polecam.
      • Gość: chora Re: Dr Izydorczyk IP: 80.54.169.* 21.02.07, 21:11
        ja mam również bardzo dobre zdanie o pani doktor leczyłam u niej swoje dziecko-
        prywatnie , a teraz w której pzrychodni przyjmuje?
        • Gość: ja Re: Dr Izydorczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 21:13
          Na pewno na Wolności w dawnej Kolejówce. Kiedyś przyjmowała też na kopernika w
          Policyjnej, ale nie wiem czy nadal tam pracuje.
          • Gość: CHORA Re: Dr Izydorczyk IP: 80.54.169.* 21.02.07, 21:14
            NA kOPERNIKA JUZ NIE PRZYJMUJE
            • Gość: Ania Re: Dr Izydorczyk IP: 195.205.202.* 21.02.07, 21:32
              Dzieki za odpowiedzi.Dr przyjmuje w przychodni Puls na Wyczerpach,dwa dni w
              tygodniu:sroda i czwartek
              • Gość: CHorowitek Re: Dr Izydorczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 22:30
                Super Kobieta! uratowała mi życie! wspaniały lekarz jeszccze do tego miły i
                sympatyczny! Wiele jej zawdzieczam!
              • Gość: chora Re: Dr Izydorczyk IP: 80.54.169.* 22.02.07, 16:56
                dzieki, a nie wiesz czy jeszcze w innej przychodni?
        • Gość: OLA Re: Dr Izydorczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 10:18
          bardzo dobry lekarz .polecam
    • agaf11 Re: Dr Izydorczyk 22.02.07, 10:14
      Bardzo dobry lekarz, i do tego bardzo fajna kobitka!Polecam!
      • Gość: sweet_pie Re: Dr Izydorczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 17:25
        Z tego co mi wiadomo - tylko zaznaczam, że dawno u Niej nie byłam odpukać ;) -
        przyjmuje w przychodni na ul. Czecha dzielnica Północ na 1 piętrze ma gabinet.
        • Gość: pacjent Re: Dr Izydorczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 17:31
          na czecha juz nie przyjmuje...ale chyba na nałkowskiej w poniedziałek...własne
          ise od niej wybieram, bo ten słynny częstochowski dr klim. jest baaaaaaaaaaardzo
          przereklamowany, mnie wrzucił pencilinę bez wymazu i zrobiło się
          gorzejjjjjj!!!!!!wpędził mnie w chorobę...
          • Gość: ciekawy Re: Dr Izydorczyk IP: *.ipt.aol.com 01.04.07, 18:13
            Gość portalu: pacjent napisał(a):
            > przereklamowany, mnie wrzucił pencilinę bez wymazu i zrobiło się
            > gorzejjjjjj!!!!!!wpędził mnie w chorobę...

Skoro byłeś zdrowy, to po co do niego poszedłeś ???
            Następnym razem idź jak już będziesz miał chorobę, a nie wcześniej, to nikt cię
            nią nie wpędzi.
            • Gość: pacjent Re: Dr Izydorczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 18:26
              nie czepiaj się szczegółów, jeśli dodam w jeszcze !!!większą!!! chorobę, to
              będziesz usatysfakcjonowany???
              co to za laryngolog, co daje antybiotyk bez wcześniejszego zrobienia wymazu???
              • Gość: ciekawy Re: Dr Izydorczyk IP: *.ipt.aol.com 04.04.07, 00:55
                A twoim zdaniem jeśli pacjent wykazuje wyraźne objawy infekcji to lekarz ma
                czekać 4-5 dni na wynik posiewu ??? ;)
                A jak byś tak nie dożył do wyniku posiewu, bo by ci się jakaś sepsa lub
                zapalenie mózgu rozwinęło, to do kogo wdowa po tobie miałaby pretensje?
                Żeby kogoś krytykować to trzeba mieć wiedzę na dany temat. Inaczej wychodzi się
                na .... (odpowiednie wstawić).
                • Gość: pacjent Do ciekawego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 12:48
                  żebyś wiedział mądralo, że lepiej czekać na wynik antybiogramu, niż brać
                  antybiotyk, na który bakteria, powodująca zakażenie, jest niewrażliwa...Ale pan
                  doktor widocznie o tym nie wie...Popadł w rutynę i tyle...
                  Tak było w moim przypadku...Było coraz gorzej, a doktor Klim. twierdził, że
                  trzeba kontynuować kurację.W końcu zaczął leczyć mnie na uczulenie (bez skutku).
                  Pytanie do ciekawego:jak mają się leki p/uczuleniowe do zakażenia
                  bakteryjnego????? .......Powinienem domagać się zwrotu gotówki 3x60zł.
                  Dziękuje pani Izydorczyk
                  • Gość: ciekawy Re: Do ciekawego IP: *.ipt.aol.com 06.04.07, 17:34
                    Na szczęście nie jesteś tu dla nikogo żadnym autorytetem w tych sprawach.
                    ;)))
                    • Gość: Pacjent Re: Do ciekawego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 18:17
                      Tak jak ty.....Uchowaj Boże od takich autorytetów...zwłaszcza w medycynie!!!
                      A czemu nie odpowiedziałeś na moje pytanie?????Nie masz co powiedzieć????
    • Gość: Mirek Re: Dr Izydorczyk IP: *.21.pl 01.04.07, 21:20
      Czasem chodziłem jak przyjmowała w poliklinice na Kopernika.Można sobie życzyć
      tylko takich jak pani Izydorczyk lekarzy.Fachowość i WYSOKA kultura.
    • Gość: bo Re: Dr Izydorczyk IP: 80.54.171.* 03.04.07, 23:42
      bardzo dobra lekarka
    • Gość: agha Re: Dr Izydorczyk IP: 80.51.222.* 04.04.07, 12:17
      Pani doktor przyjmuje w Przychodni na Niepodległości obok zajezdni MPK
      • Gość: ja Re: Dr Izydorczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 12:23
        Przyjmuje w Przychodni na Wolności (dawna Kolejowa). Poniedziałki i środy od 15.00
        • Gość: gumka Re: Dr Izydorczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 08:31
          Po prostu brak słów. Pani doktor to człowiek o wysokiej kulturze, przejmuje się
          swoimi pacjentami.Miła i rzetelna osoba. Nie to, co niektórzy
          "pseudospecjaliści" z tytułami...Oby więcej takich lekarzy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka