Gość: Anka IP: 195.205.202.* 21.02.07, 20:55 Witam;bardzo prosze o opinie o dr Izydorczyk,ktora jest laryngologiem.Przyjmuje w przychodni do ktorej naleze i umowilam sie na wizyte. Za wszystkie informacje z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Dr Izydorczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 21:04 Leczyłam się u Niej na moje nieszczęsne zapalenia ucha. fajna Babka. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chora Re: Dr Izydorczyk IP: 80.54.169.* 21.02.07, 21:11 ja mam również bardzo dobre zdanie o pani doktor leczyłam u niej swoje dziecko- prywatnie , a teraz w której pzrychodni przyjmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dr Izydorczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 21:13 Na pewno na Wolności w dawnej Kolejówce. Kiedyś przyjmowała też na kopernika w Policyjnej, ale nie wiem czy nadal tam pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CHORA Re: Dr Izydorczyk IP: 80.54.169.* 21.02.07, 21:14 NA kOPERNIKA JUZ NIE PRZYJMUJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Dr Izydorczyk IP: 195.205.202.* 21.02.07, 21:32 Dzieki za odpowiedzi.Dr przyjmuje w przychodni Puls na Wyczerpach,dwa dni w tygodniu:sroda i czwartek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CHorowitek Re: Dr Izydorczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 22:30 Super Kobieta! uratowała mi życie! wspaniały lekarz jeszccze do tego miły i sympatyczny! Wiele jej zawdzieczam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chora Re: Dr Izydorczyk IP: 80.54.169.* 22.02.07, 16:56 dzieki, a nie wiesz czy jeszcze w innej przychodni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLA Re: Dr Izydorczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 10:18 bardzo dobry lekarz .polecam Odpowiedz Link Zgłoś
agaf11 Re: Dr Izydorczyk 22.02.07, 10:14 Bardzo dobry lekarz, i do tego bardzo fajna kobitka!Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sweet_pie Re: Dr Izydorczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 17:25 Z tego co mi wiadomo - tylko zaznaczam, że dawno u Niej nie byłam odpukać ;) - przyjmuje w przychodni na ul. Czecha dzielnica Północ na 1 piętrze ma gabinet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Dr Izydorczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 17:31 na czecha juz nie przyjmuje...ale chyba na nałkowskiej w poniedziałek...własne ise od niej wybieram, bo ten słynny częstochowski dr klim. jest baaaaaaaaaaardzo przereklamowany, mnie wrzucił pencilinę bez wymazu i zrobiło się gorzejjjjjj!!!!!!wpędził mnie w chorobę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Dr Izydorczyk IP: *.ipt.aol.com 01.04.07, 18:13 Gość portalu: pacjent napisał(a): > przereklamowany, mnie wrzucił pencilinę bez wymazu i zrobiło się > gorzejjjjjj!!!!!!wpędził mnie w chorobę... Skoro byłeś zdrowy, to po co do niego poszedłeś ??? Następnym razem idź jak już będziesz miał chorobę, a nie wcześniej, to nikt cię nią nie wpędzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Dr Izydorczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 18:26 nie czepiaj się szczegółów, jeśli dodam w jeszcze !!!większą!!! chorobę, to będziesz usatysfakcjonowany??? co to za laryngolog, co daje antybiotyk bez wcześniejszego zrobienia wymazu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Dr Izydorczyk IP: *.ipt.aol.com 04.04.07, 00:55 A twoim zdaniem jeśli pacjent wykazuje wyraźne objawy infekcji to lekarz ma czekać 4-5 dni na wynik posiewu ??? ;) A jak byś tak nie dożył do wyniku posiewu, bo by ci się jakaś sepsa lub zapalenie mózgu rozwinęło, to do kogo wdowa po tobie miałaby pretensje? Żeby kogoś krytykować to trzeba mieć wiedzę na dany temat. Inaczej wychodzi się na .... (odpowiednie wstawić). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Do ciekawego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 12:48 żebyś wiedział mądralo, że lepiej czekać na wynik antybiogramu, niż brać antybiotyk, na który bakteria, powodująca zakażenie, jest niewrażliwa...Ale pan doktor widocznie o tym nie wie...Popadł w rutynę i tyle... Tak było w moim przypadku...Było coraz gorzej, a doktor Klim. twierdził, że trzeba kontynuować kurację.W końcu zaczął leczyć mnie na uczulenie (bez skutku). Pytanie do ciekawego:jak mają się leki p/uczuleniowe do zakażenia bakteryjnego????? .......Powinienem domagać się zwrotu gotówki 3x60zł. Dziękuje pani Izydorczyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Do ciekawego IP: *.ipt.aol.com 06.04.07, 17:34 Na szczęście nie jesteś tu dla nikogo żadnym autorytetem w tych sprawach. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacjent Re: Do ciekawego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 18:17 Tak jak ty.....Uchowaj Boże od takich autorytetów...zwłaszcza w medycynie!!! A czemu nie odpowiedziałeś na moje pytanie?????Nie masz co powiedzieć???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Dr Izydorczyk IP: *.21.pl 01.04.07, 21:20 Czasem chodziłem jak przyjmowała w poliklinice na Kopernika.Można sobie życzyć tylko takich jak pani Izydorczyk lekarzy.Fachowość i WYSOKA kultura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agha Re: Dr Izydorczyk IP: 80.51.222.* 04.04.07, 12:17 Pani doktor przyjmuje w Przychodni na Niepodległości obok zajezdni MPK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dr Izydorczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 12:23 Przyjmuje w Przychodni na Wolności (dawna Kolejowa). Poniedziałki i środy od 15.00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gumka Re: Dr Izydorczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 08:31 Po prostu brak słów. Pani doktor to człowiek o wysokiej kulturze, przejmuje się swoimi pacjentami.Miła i rzetelna osoba. Nie to, co niektórzy "pseudospecjaliści" z tytułami...Oby więcej takich lekarzy... Odpowiedz Link Zgłoś