Dodaj do ulubionych

Rozterki stomatologa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 21:45
Jestem praktykującym stomatologiem i mam poważny problem. Zakochałem się w
swojej pacjentce. Zawsze jak przychodzi do gabinetu, nie potrafię skupić się
na niczym i wszystko leci mi z rąk. Wiem, że dziewczyna jest nieosiągalna, bo
ona lubi kobiety, ale to mnie jeszcze bardziej kręci. Rozmowa się nie klei i w
ogóle wychodzę na idiotę. W dodatku moja asystentka dostrzegła zmianę w moim
zachowaniu i teraz jest na mnie obrażona, bo już od dawna zabiegała o moje
względy. Co mam robić?
Obserwuj wątek
    • Gość: psycholoSZka Re: Rozterki stomatologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 21:48
      Ale masz chłopie problem.
      Pewnie z Ciebie taki stomatolog jak ze mnie psycholog.

Ja jestem niezła du.encja, napisz gdzie "praktykujesz" a wpadnę na prywatna
      wizytę :D
      • Gość: dr Ucho Re: Rozterki stomatologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 23:12
        Naprawdę jestem stomatologiem, ale nie mogę podać namiarów, bo jak widzę koledzy
        po fachu są na tym forum...
        I wszystko, co tu napisałem, to prawda, włącznie z tym, że tej kobiety nie
        interesują mężczyźni...Ona jest boska...
        • Gość: giętki Re: Rozterki stomatologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 08:46
          od razu jak dentysta, to bez uczuć ma być czy co?
        • altu Re: Rozterki stomatologa 22.02.07, 11:16
          proponuję - zmień branżę .
          na weterynarię ;)
          tam takie problemy ci nie będą groziły.
          no, poza tymi asystent(k)ami ;)

piękna prowokacja. pogratulować :)
          • Gość: dr Ucho Re: Rozterki stomatologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 14:54
            To nie jest żadna prowokacja!!!!
    • Gość: ZZZ Re: Rozterki stomatologa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 08:54
      ale masz problemy ... poznaj jakąś inną dupę i już.
      Ja bym tam na twoim miejscu przeorał tę twoją asystentkę ... oczywiście
      jak jakaś fajna :))
      Jak tamta woli kobiety to i tak nie masz szans ...
      • Gość: dr Ucho Re: Rozterki stomatologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 09:43
        Po prostu nie mogę skupić się na pracy. Ostatnio wyznaczyłem jej częstsze
        wizyty.Nie wiem, może to jest chore, ale przytulam ankietę, którą ona wypełniała
        w gabinecie.
        Asystentka może nie jest brzydka, ale bardzo ograniczona (przepraszam, że tak o
        niej piszę). Nie gustuje w tego typu kobietach...
        • b1-b Re: Rozterki stomatologa 22.02.07, 10:25
          przytulasz ankiete? Oj chlopie !! 15 lat masz czy jak ?
          moim zdaniem powinienes podejsc do tej pacjentki w pelni profesjonalnie i z
          zimną krwia :) niech sobie nie pomysli ze moze Cie miec w kazdym momencie gdy
          kiwnie tylko palcem. Takie zachowanie z Twojej strony moze podzialac na nią jak
          afrodyzjak...
          Ale Ty chyba nie masz na tyle jaj zeby sie tak zachowywac... więc "ciapkuj"
          dalej ;-)
          • Gość: dr Ucho Re: Rozterki stomatologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 11:05
            Wiem, że to może niektórych śmieszyć, ale jak tu grać macho jak wszystko z rąk
            leci?Żyje od wizyty do wizyty...Byłem nawet kiedyś u niej pod domem i gapiłem
            się w okno...
            • b1-b Re: Rozterki stomatologa 22.02.07, 11:07
              żałosny jestes...
              • Gość: dr Ucho Re: Rozterki stomatologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 11:09
                serio? chyba wpadłem po uszy i nie wiem jak z tego wybrnąć
        • Gość: ja Re: Rozterki stomatologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 11:14
          Gość portalu: dr Ucho napisał(a):

> Po prostu nie mogę skupić się na pracy. Ostatnio wyznaczyłem jej częstsze
          > wizyty.Nie wiem, może to jest chore, ale przytulam ankietę, którą ona wypełniał
          > a
          > w gabinecie.
          > Asystentka może nie jest brzydka, ale bardzo ograniczona (przepraszam, że tak o
          > niej piszę). Nie gustuje w tego typu kobietach...

Ty to widać kretyn, imbecyl i ćwok jak widać jesteś palancie !!
    • Gość: nela Re: Rozterki stomatologa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 11:12
      a to pewne , że interesują ją tylko kobiety? może to tylko taka poza żeby
      zwrócić na siebie uwagę?
      • Gość: dr Ucho Re: Rozterki stomatologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 11:36
        Nie, to nie poza. To pewne.
    • Gość: kolega po fachu Re: Rozterki stomatologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 11:40
      daj jej więcej znieczulenia, a potem przekonaj, że faceci są lepsi od kobiet.ja
      tak robie w swoim gabinecie, dlatego umawiam pacjentki, co 1.5h
      • Gość: edd Re: Rozterki stomatologa IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 22.02.07, 13:52
        hehe nie no chłopie jaja sobie robisz ,a jeśli nie robisz i piszesz to powaznie
        to jestes psychicznie chory(przytulanie papierków,patrzenie w okno) uspokój mnie
        tylko i powiedz ze nie jestes dentystą z przychodni na Kilinskiego vis a vis
        dawnej prasowej, bo ja tam chodzę i nie chciałbym żeby mieć kiedykolwiek z Toba
        doczynienia.
    • Gość: Gejownica Re: Rozterki stomatologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 14:44
      Zamiast kogoś krytykować, weź się za naukę ortografii, bo ja np.nie chce mieć DO
      CZYNIENIA z tekstami, w których roi się od byków.To rani mój estetyzm.
    • Gość: Kwiatuszek Re: Rozterki stomatologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 14:48
      Nie rozumiem dlaczego krytykujecie mężczyznę, za okazywanie uczuć?przecież to
      normalne, że jak ktoś kogoś kocha, to czuje motylki w brzuchu i robi różne
      dziwne rzeczy...
    • Gość: jojko Re: Rozterki stomatologa IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 22.02.07, 16:40
      ale jaja! rzeczywiśćie masz problem,myślę że powinieneś jak najszybciej zaleczyć
      jej wszystkie zęby i dać sobie spokój.a swoją drogą jestem ciekaw co by było jak
      byś był ginekologiem?
    • Gość: dłubcio Re: Rozterki stomatologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 09:14
      albo pokaz jej swoje narzędzia,może ją przekonasz?
      • Gość: aga Re: Rozterki stomatologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 10:56
        rany boskie to nienormalne chcę wiedzieć czy to nie dr kazek bo ja do niego
        chodzę...
        • Gość: hahaha Re: Rozterki stomatologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 12:41
          raczej to nie kazek bo on nie przytula kart tylko ma fajke w rece i nie okazuje
          uczuc przy fotelu -ale jest zajebistym dentysta
    • Gość: golgen eye Re: Rozterki stomatologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 13:08
      Mojemu dentyście włosy na piersi wychodziły spod fartucha...obleśny
      typ...człowiek wypełnia coś w gabinecie i nie wie, jak to zostanie
      wykorzystane...alo taki typek miałby się gapić w moje okno.zaraz rzygnę...
      dentyści to najbrzydsi wśród lekarzy.
    • Gość: dyzik Re: Rozterki stomatologa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 13:44
      Chłopie wejdż na www.ilove.pl i zobacz jaka tak jest BOSKA 41 letnia kobieta z
      czewy aż dech zapiera
      • Gość: gnom Re: Rozterki stomatologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 16:48
        często mają łyse pały i są impotentami, dlatego muszą przytulać karteczki
    • Gość: kłapouch Re: Rozterki stomatologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 11:29
      czy to przypadkiem nie dr Ledwoń???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka