Dodaj do ulubionych

"Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że..."

IP: 217.153.246.* 25.02.07, 13:13
"Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że brunetki są inteligentniejsze i
przez to bardziej niebezpieczne"

Mają rację?
Obserwuj wątek
    • klarav Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. 25.02.07, 13:17
      hihhi.jako przedstawicielka brunetek dziekuję za tzw.,,porost piórek,,
      czujemy sie wyróżnione i docenione.....SIE ,,ZWRUSZYŁAM''(czyt.wzruszylam):)
    • Gość: tom Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 13:30
      mezczyzni bezapelacyjnie wola brunetki!!!
      • Gość: kobietka Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: 217.153.246.* 25.02.07, 13:31
        Miło mi to słyszeć, bo jestem brunetką:)
        • Gość: hihihihihihihihihi Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 14:45
          Głupota ludzka nie zna granic...jesli uwazacie ze inteligencja zalezy od koloru
          włosów to powodzenia w wyborze partnerek.dobre!niezle sie usmialam.
          • Gość: cytat Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: 217.153.246.* 25.02.07, 16:13
            Ja tak w ogóle nie uważam. To nie ja jestem autorem tej sentencji. Chcę tylko
            wiedzieć co Wy o tym myślicie no i wprowadzić na forum trochę humoru...
            • Gość: hihihihihihihihihi Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 16:37
              oki,rozumiem,ale ja jestem blondynka i nie uwazam sie za głupia a te wszystkie
              dogryzki wymyslaja chyba zazdrosne brunetki..bo kto??przeciez nie faceci ktorzy
              tak bardzo ogladaja sie za blondynkami prowadzac pod pache swoja urocza
              brunetke.wsród blondynek,brunetek,rudych,łysych i nie wiem jeszcze jakich
              zdarzaja sie ludzie pusci i nie decyduje o tym kolor farby jaka nalozyly sobie
              na głowe.nie rozumiem tego...dziwny ten swiat.
              pozdrawiam

blondyna
              • Gość: hu hu Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: 80.54.169.* 25.02.07, 20:20

Gość portalu: hihihihihihihihihi napisał(a):

Masz rację napewno wola blondynki bo brunetki maja ostre rysy poprzez co
                starzeja sie szybko i szybko brzydną.Blondynki maja delikatna urode ,długo
                wygladaja młodo i sa bardzo ciepłe.
                Zazdrosne brunetki juz nie wiedza jak dopiec blondynkom to robia co moga ale i
                tak nie dadza rady.Blondynki górą huuuuurrrrrra
    • Gość: ja Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 16:50
      Ej blondyna własnei dałas przykład jaka jestes głupia przeczytaj swoja
      wypowiedz i wywnioskuj sama buahahaah
      • Gość: hihihihihihihihihi Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 18:09
        Gość portalu: ja napisał(a):

> Ej blondyna własnei dałas przykład jaka jestes głupia przeczytaj swoja
        > wypowiedz i wywnioskuj sama buahahaah

napisałam prostymi slowami jak jest, dla takich prostakow jak ty.
        • Gość: ja Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 20:52
          Jak dla mnie mogłas blondyna szlaczkiem to napisac nie chodzi o to jak
          napisałas tylko co napisłas własnei wyszła twoja pustota i widac ze masz
          zajebiste kompleksy broniac tak blond włosow nogami i rękoma zapierasz sie ze
          głupia nie jestes a im bardziej sie zapierasz tym bardziej wychodzisz na
          idiotke
          • Gość: hihihihihihihihihi Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 21:19

> Jak dla mnie mogłas blondyna szlaczkiem to napisac nie chodzi o to jak
            > napisałas tylko co napisłas własnei wyszła twoja pustota i widac ze masz
            > zajebiste kompleksy broniac tak blond włosow nogami i rękoma zapierasz sie ze
            > głupia nie jestes a im bardziej sie zapierasz tym bardziej wychodzisz na
            > idiotke

nie mam kompleksow,ja tylko dziele ludzi na madrych i glupich
            zgadnij do ktorych ty sie zaliczasz???
            aha i nie napisałam nic glupiego,to sama prawda.a ze wam zal to juz wasz
            problem.
            • klarav podsumowanie 25.02.07, 21:28
              Mężczyźni wolą blondynki?
              -Skiba: Czy wiesz, że według badań statystycznych siedemdziesiąt procent
              facetów ogląda się na ulicy za blondynkami?
              -Wellman: Oj Skibuś, Skibuś. Skąd ty wziąłeś te badania? Może z tego samego
              instytutu, który wywróżył zwycięstwo PiS w wyborach samorządowych.

-Wellman: Pocieszająca prawda jest jednak taka, że żadne naukowe badania nie
              potwierdziły stereotypu: "mężczyźni wolą blondynki" lub "kobiety lubią
              ciemnowłosych macho". Reguły tego typu dotyczą tylko nielicznych ludzi i
              potwierdzają stare ludowe przysłowie "nie ładne to, co ładne, ale to, co się
              komu podoba".
              -Skiba: Katrin Millet znana francuska krytyk sztuki i autorka autobiograficznej
              książki, w której wyznaje, że jest nimfomanką twierdzi, że spośród dwóch
              tysięcy facetów, których miała przyjemność poznać bliżej, najbardziej
              zapamiętała miłego faceta z brzuszkiem. Tak, więc o gustach rzeczywiście trudno
              dyskutować.
              -Wellman: Mężczyźni oglądają się za ładnymi kobietami, a nawet, coraz częściej,
              za ślicznymi mężczyznami. Seksapil, Skibuś, nie leży we włosach, a głowie, w
              sposobie chodzenia, w uśmiechu, błysku w oczach, w kołysaniu biodrami, w
              inteligentnym flirtowaniu.
              -Skiba: Mówisz tak ładnie, że daruję ci tego Skibusia. Ale czy z blondynkami
              nie jest przypadkiem tak, że ten model kobiety narzuca facetom pop kultura. Te
              wypindrzone Pamele i epatujące seksem Hiltonki panoszące się w mediach. Jak
              taki facet z piwem w ręku i chipsami w łapie napatrzy się na blondynki w
              filmach i reklamach, to później nie ma już dla niego innego ideału poza cud
              blondi cyc na wysokich szpilkach.
              -Wellman: Pop kultura wykorzystuje blondynki, bo blondynki są bardziej widoczne
              i po prostu rzucają się w oczy. Blond włosy budzą czułość, są jak włosy małego
              dziecka. A szatynki, rude i brunetki odkrywa się powoli, jak smak czekolady
              Wedla. Najpierw gorzka ciemność, albo mleczna delikatność, potem sama słodycz.
              -Skiba: Dorota! Przekonałaś mnie! Od dziś oglądam się za szatynkami, rudymi i
              brunetkami!

....to tyle na temat blondynek i brunetek:)jaki wniosek?BRUNETKI SĄ JAK
              CZEKOLADA WEDLA:)
            • poopka Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. 25.02.07, 21:28
              no doskonale wiem ze do tych mądrych a ty piszac ze mezczyzni idac ulicą z
              brunetka oglądaja sie miedzy innymi na ciebie ( bo jestes blondi i to taka z
              kawałów w dodatku ) pokazałas jaka jestes pusta i wydaje ci sie ze
              najpiekniesza i wszyscy cie pewnie pragna. Oby jak najmniej takich idiotek
            • klarav Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. 25.02.07, 21:29
              prawdą to było jak wszystkie były naturalne:)
    • krzepice.city Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. 25.02.07, 16:53
      kompleksy leczcie u specjalistów - brak akceptacji siebie etc.
      na forum dobrych odpowiedzi nie znajdziecie - w większości bedą one złośliwe!

pozdrawiam serdecznie :)))
    • Gość: dark Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: 193.93.91.* 25.02.07, 18:36
      masz racje dzis mi taka jedna dala popalic
      • Gość: rubia Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 19:07
        ja jestem blondyna i uwielbiam dowcipy o blondynkach. a jesli chodzi o to kogo
        wola mezczyzni, to moze juz niech sie panowie indywidualnie wypowiedza. chociaz
        ja tam nie zamienilabym koloru blond na zaden inny. pozdrawiam :)
    • Gość: Tomek Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: 212.87.240.* 25.02.07, 19:17
      Blondynka to kobieta ktora oceniamy nie po kolorze wlosow, tylko po sposobie
      myslenia, a konkretnie braku myslenia:)
      • Gość: hihihihihihihihihh Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 19:54
        hihihihihihihihihihiihihihihihihihihihihihihi
        buchachabuchachabuchacha
        chachachachachach
        ihihih

ja rowniez jak napisala kolezanka wyzej nie zamienie koloru na zaden inny,nie
        czuje sie ani gorsza ani glupsza.
    • klarav Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. 25.02.07, 20:45
      z tym starzeniem to dowaliłaś.hihiihi...za chwilke będziemy
      opowiadać ,,świnkowej opaleniznie,,płowowłosych,szybkim łysieniu u kobiet które
      mają zbyt duzo testosteronu....potem o ufo,elvisie,naturalnym biuscie dody i o
      tym ,że tak naprawde,to kangury nie zyja w australiiiii tylko w austriiiiii...a
      wątek był o czym innym...
      • Gość: inna Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 21:21
        to prawda z tym starzeniem
        • Gość: hihihihihihihihihi Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 21:36
          teraz tak na powaznie panie i panowie
          po ile macie lat?
          kazdy normalny czlowiek nie bedzie ocenial ludzi po kolorze wlosow.
          liczy sie osobowosc
          nie skreslam osoby bo jest blondynka lub brunetka,bo jest chuda czy gruba itd.
          dla mnie liczy sie wnetrze.
          dla was widocznie nie.
          pozdrawiam wszystkich i ja koncze te chora dyskusje.
          kazdy z nas zna swoja wartosc najlepiej.
        • Gość: hu hu Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: 80.54.169.* 25.02.07, 22:02
          Gość portalu: inna napisał(a):

> to prawda z tym starzeniem

Tak niestety, czy ktos wierzy czy tez nie ale ciemnowłose kobiety starzeja sie
          szybciej,jest to udowodnione czasopiśmie "URODA" wypowiadaja sie lek.dermatolodzy.
          Wszystkie postarzałe brunetki po osiagnieciu wieku dojrzałego zaczynaja siwiec a
          pozniej nagle staja sie blondynkami bo nie widac siwych kłaków.Wtedy tez
          zmieniaja zdanie i twierdza ze sa atrakcyjne bo sa blondynkami.Oj te zakłamane
          babsztyle duzo potrafia zrobic złego .Jak im mozna ufać.
          • klarav Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. 25.02.07, 22:03
            hu hu?zaczynasz atakować ludzi.bardzo brzydko.oj bardzo.
            • Gość: hu hu Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: 80.54.174.* 01.03.07, 19:53
              klarav napisała:

> hu hu?zaczynasz atakować ludzi.bardzo brzydko.oj bardzo

.Gdybys czytał(ła) ze zrozumieniem nie pisałbyś(aś) i posadzała o atak.Byc moze
              jestes brunetką?to takie myslenie moge zrozumiec.Pozdrwiam wszystkie młode i
              starsze brunetki.
              • klarav Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. 01.03.07, 20:55
                ha ha,,hu hu,,
                a prosze Cię bardzo,przeczytaj co napisałaś to pogadamy o zrozumieniu tekstu:*
                • Gość: hu hu facet Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: 80.54.174.* 02.03.07, 15:05
                  klarav napisała:

> ha ha,,hu hu,,
                  > a prosze Cię bardzo,przeczytaj co napisałaś to pogadamy o zrozumieniu tekstu:*

I co? uwazasz ze to jest obrażliwe,podczs gdy cały czas najeżdża sie na
                  blondynki mowiac nawet ze jak kobieta ma blond włosy to juz nawet musi być
                  głupia.To uważasz za norme.A kto najczesciej napada tekstami na
                  blondynki?niestety najczesciej ciemnowłose ktore jak napisano wyzej siwieja po
                  czy robia sie na blondynki i dołaczaja do nich.To tylko kobiety sa do tego
                  zdolne moja droga.Nie widze nic w tym obrazliwego.Widac ze masz za duzo czsu
                  wolnego dlatego tak rozprawiasz nad tekstami..Pozdrawiam
                  • klarav Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. 02.03.07, 19:44
                    ,,Widac ze masz za duzo czsu
                    wolnego dlatego tak rozprawiasz nad tekstami..,,...

-Do,,rozprawiania nad tekstami,,nie potrzeba mi dużo czasu(są ludzie z takim
                    daaaaaaaaaarem...jakies 97 % społeczeństwa tak ma,słyszałas może o tym?)skoro
                    myślisz ,że nad zwykła wypowiedzią trzeba się niezle napocić,to naprawde
                    współczuję.słowo daję.pozdrawiam Cię gorąco i bez obrazy oczywiście:)
                    • Gość: hu hu Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: 80.54.174.* 02.03.07, 23:29
                      klarav napisała:

Nie jestem kobietą a ty jak widac jestes napewno i chocby z tego wzgledu
                      czepiasz sie wszystkiego po kolei jak suchej....piasek.

<<nie potrzeba mi dużo czasu( >>

Jak zwykle nic nie pojmujesz choc nie jestes blondynką.Ten "czas"to niewłasciwe
                      wykorzystywanie(szukanie zaczepki)a nie pseudo bystrosć umysłu.

)skoro
                      > myślisz ,że nad zwykła wypowiedzią trzeba się niezle napocić,to

Ja nic nie myslę,ja wiem ze sama nie wiesz o co ci chodzi ale to juz twoj
                      problem ptysiu.
                      • Gość: klarav Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 07:24
                        ptysiu?no bosko no.
    • Gość: ... Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 21:38
      no i ja wystraszyliscie!!!!!!!!!oj wstydzcie sie,wstydzcie!biedna nie potrafila
      odeprzec ataku to sie zmyla.kto wie,moze wlasnie myje wloski swoim rumiankowym
      szampomnem.....
    • Gość: ja Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 21:49
      no zmyła sie bo uwaza ze i tak za nia mezczyzni sie obejrza na ulicy idac z nie
      iwem jak piękną brunetka buahahaha yhh niektórzy to naja mądrości zyciowe i sa
      skromni niesamowicie no i najpiekniejsi ehehehe ;)
      • Gość: hihihihihihihihihi Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 22:39

> no zmyła sie bo uwaza ze i tak za nia mezczyzni sie obejrza na ulicy idac z
        nie
        >
        > iwem jak piękną brunetka buahahaha yhh niektórzy to naja mądrości zyciowe i
        sa
        > skromni niesamowicie no i najpiekniejsi ehehehe ;)

zmylam sie bo nie rozmawiam z chorymi ludzmi
        i kto tu jest zakompleksiony???
        szukacie na sile kogos aby sie poklocic.powodzonka zycze.
        • Gość: hihihihihihihihihi Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 22:43
          i wszystko bierzecie doslownie.nie napisalam ze za mna sie ogladaja bo nie
          zwracam na to uwagi,chodzi mi ogolnie o facetów,bo tak sie zachowuja.
          pozdrawiam tych znerwicowanych czychajacych na forum aby wzbudzic kłótnie ktora
          do niczego nie prowadzi, ale co niektorym pozniej sie lepiej spi.
          • Gość: kobietka Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: 217.153.246.* 26.02.07, 09:16
            Widać jaka inteligentna CZYCHAĆ pisze. Dal Twojej wiadomości słówko to pisze się
            przez samo H!
            • Gość: 12.12m Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 09:49
              niezly atak brunetek na blondynki.
              co wam tak przeszkadza w tym kolorze wlosow? moze sie dowiemy?
            • Gość: qqqq Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: 217.153.246.* 01.03.07, 19:28
              Widzę, że hihihihihihihihihi brakło odwagi na dalsze konwersacje...
    • Gość: cytat Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: 217.153.246.* 26.02.07, 17:16
      Jaki atak.... tylko podany cytat do komentarza...
      • Gość: Salsa Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 20:13
        Temat na poprawę humoru, hmmm...
        Temet chyba nie jest do rozstrzygnięcia, tylu ilu jest mężczyzn, tyle
        odpowiedzi. Każdy ma swój gust...
        Ja jako blondynka :P, zwykle wypatruje rywalek w brunetkach... Nie wiem skąd to
        się bierze, ale tak samo jak faceci, tak i my kobiety obserwujemy swoją
        konkurencję...
        Mnie zawsze "wchodzą w oczy" brunetki... może moje przeciwieństwo?
        Życze miłego spierania się. Pozdrawiam.
    • nanulka1 Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. 02.03.07, 09:44
      Czytam te wasze opinie i chyba zgadzam się z każdą stroną po trochu. WSZYSTKIE
      kobiety są piękne, bez względu na kolor włosów, chociaż osobiście gdybym miała
      patrzeć przez pryzmat moich znajomych, to jednak prędzej powiedziałabym, że
      kawały powinno się opowiadać o brunetkach...
      Ja sama przed ponad trzema laty zmieniłam się z "szarej" (bez obrazy, mówię o
      sobie) szatynki na jaśniutką blondynkę. I obserwacja była jednoznaczna: nagle
      zaczęto się mną interesować, i nie mówię tu tylko o mężczyznach. Wydałam się
      ludziom bardziej sympatyczna, atrakcyjniejsza, ale.... jednak drapieżna ;-)
      Ale jest w tej całej historii również wątek rozczarowanych mną facetów, którzy
      podchodzili do mnie jak do "głupiej, bo ładnej" blondynki i spotykało ich
      rozczarowanie - "ta laska nie dość, że mówi to jeszcze calkiem do rzeczy"!
      Więc blondynki, brunetki, szatynki, rude - moim zdaniem to nie kolor włosów,
      ale zachowanie determinuje to jak jesteśmy postrzegane.
      • Gość: driver Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.03.07, 10:22
        Tak sie sklada,ze moja dziewczyna jest blondynka-i to naturalna,a nie jakas
        farbowana i I`m proud of it.
        Blondynki sa lagodniejsze i bardziej wrazliwe,zmyslowe-tak sobie mysle.Ale moze
        dlatego,ze kobieta mojego zycia jest blondynka?
        Brunetki tez mi sie podobaja,tez sa zajeb**te i sexy.
    • Gość: cytat Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: 217.153.246.* 02.03.07, 14:40
      Widzę, że mój wątek się spodobał. Mam nadzieję, że jak już ktoś napisał poprawia
      humor;)
      • Gość: hihihihihihihihihi Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.07, 14:48
        odwagi mi nie brakło tylko slów brakuje,.........ech
      • Gość: malutka Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 23:24
        ja mialam kiedys blond wlosy potem cos mi odbilo i na ciemno sie ufarbowalam i
        zauwazylam ze mniej facetow zwraca na mnie uwage, jak sie znowu przefarbowalam
        na blond (bo jednak najlepiej sie w nim czuje) to znowu faceci sie zaczeli za
        mna ogladac. lubie byc blondyna i nigdy koloru juz nie zmienie.
        jesli chodzi o facetow, to mysle ze podobaja im sie i blondynki i brunetki i
        rude, ja tam na powodzenie nie narzekam :)))))
    • Gość: ortografka Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: 217.153.246.* 04.03.07, 14:57
      Jeżeli mają gdzieś ortografię to wybierają blondynki...
      • Gość: lalala Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: 80.48.157.* 04.03.07, 17:29
        Jak dla mnie to i blond i brunett sa piekne :) Jak wogole polki sa zajebiste za
        obydwoma kolorkami sie ogladam na ulicy!! :) Zawsze blondynki mi sie kojarza ze
        sa takie sexy wyzywajace :) a brunetki rozpalone ale barrrdzo pociagajace :) Ale
        to takie moje wewnetrzne skojarzenia :) Pozdrawiam i blond i brunett!! :)
        • Gość: cytat Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: 217.153.246.* 04.03.07, 17:47
          A rude?
          • Gość: lalala Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: 80.48.157.* 04.03.07, 18:28
            a o rudych nie jest temat :P
            • Gość: cytat Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: 217.153.246.* 10.03.07, 11:29
              Ale i tak możecie się wypowiedzieć...
    • Gość: K2 Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 20:39
      Moja kobietka;) jest brunetką i ja kocham na zabój:D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka