Gość: cytat IP: 217.153.246.* 25.02.07, 13:13 "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że brunetki są inteligentniejsze i przez to bardziej niebezpieczne" Mają rację? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klarav Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. 25.02.07, 13:17 hihhi.jako przedstawicielka brunetek dziekuję za tzw.,,porost piórek,, czujemy sie wyróżnione i docenione.....SIE ,,ZWRUSZYŁAM''(czyt.wzruszylam):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 13:30 mezczyzni bezapelacyjnie wola brunetki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: 217.153.246.* 25.02.07, 13:31 Miło mi to słyszeć, bo jestem brunetką:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihihihihihihihihi Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 14:45 Głupota ludzka nie zna granic...jesli uwazacie ze inteligencja zalezy od koloru włosów to powodzenia w wyborze partnerek.dobre!niezle sie usmialam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cytat Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: 217.153.246.* 25.02.07, 16:13 Ja tak w ogóle nie uważam. To nie ja jestem autorem tej sentencji. Chcę tylko wiedzieć co Wy o tym myślicie no i wprowadzić na forum trochę humoru... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihihihihihihihihi Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 16:37 oki,rozumiem,ale ja jestem blondynka i nie uwazam sie za głupia a te wszystkie dogryzki wymyslaja chyba zazdrosne brunetki..bo kto??przeciez nie faceci ktorzy tak bardzo ogladaja sie za blondynkami prowadzac pod pache swoja urocza brunetke.wsród blondynek,brunetek,rudych,łysych i nie wiem jeszcze jakich zdarzaja sie ludzie pusci i nie decyduje o tym kolor farby jaka nalozyly sobie na głowe.nie rozumiem tego...dziwny ten swiat. pozdrawiam blondyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hu hu Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: 80.54.169.* 25.02.07, 20:20 Gość portalu: hihihihihihihihihi napisał(a): Masz rację napewno wola blondynki bo brunetki maja ostre rysy poprzez co starzeja sie szybko i szybko brzydną.Blondynki maja delikatna urode ,długo wygladaja młodo i sa bardzo ciepłe. Zazdrosne brunetki juz nie wiedza jak dopiec blondynkom to robia co moga ale i tak nie dadza rady.Blondynki górą huuuuurrrrrra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 16:50 Ej blondyna własnei dałas przykład jaka jestes głupia przeczytaj swoja wypowiedz i wywnioskuj sama buahahaah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihihihihihihihihi Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 18:09 Gość portalu: ja napisał(a): > Ej blondyna własnei dałas przykład jaka jestes głupia przeczytaj swoja > wypowiedz i wywnioskuj sama buahahaah napisałam prostymi slowami jak jest, dla takich prostakow jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 20:52 Jak dla mnie mogłas blondyna szlaczkiem to napisac nie chodzi o to jak napisałas tylko co napisłas własnei wyszła twoja pustota i widac ze masz zajebiste kompleksy broniac tak blond włosow nogami i rękoma zapierasz sie ze głupia nie jestes a im bardziej sie zapierasz tym bardziej wychodzisz na idiotke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihihihihihihihihi Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 21:19 Gość portalu: ja napisał(a): > Jak dla mnie mogłas blondyna szlaczkiem to napisac nie chodzi o to jak > napisałas tylko co napisłas własnei wyszła twoja pustota i widac ze masz > zajebiste kompleksy broniac tak blond włosow nogami i rękoma zapierasz sie ze > głupia nie jestes a im bardziej sie zapierasz tym bardziej wychodzisz na > idiotke nie mam kompleksow,ja tylko dziele ludzi na madrych i glupich zgadnij do ktorych ty sie zaliczasz??? aha i nie napisałam nic glupiego,to sama prawda.a ze wam zal to juz wasz problem. Odpowiedz Link Zgłoś
klarav podsumowanie 25.02.07, 21:28 Mężczyźni wolą blondynki? -Skiba: Czy wiesz, że według badań statystycznych siedemdziesiąt procent facetów ogląda się na ulicy za blondynkami? -Wellman: Oj Skibuś, Skibuś. Skąd ty wziąłeś te badania? Może z tego samego instytutu, który wywróżył zwycięstwo PiS w wyborach samorządowych. -Wellman: Pocieszająca prawda jest jednak taka, że żadne naukowe badania nie potwierdziły stereotypu: "mężczyźni wolą blondynki" lub "kobiety lubią ciemnowłosych macho". Reguły tego typu dotyczą tylko nielicznych ludzi i potwierdzają stare ludowe przysłowie "nie ładne to, co ładne, ale to, co się komu podoba". -Skiba: Katrin Millet znana francuska krytyk sztuki i autorka autobiograficznej książki, w której wyznaje, że jest nimfomanką twierdzi, że spośród dwóch tysięcy facetów, których miała przyjemność poznać bliżej, najbardziej zapamiętała miłego faceta z brzuszkiem. Tak, więc o gustach rzeczywiście trudno dyskutować. -Wellman: Mężczyźni oglądają się za ładnymi kobietami, a nawet, coraz częściej, za ślicznymi mężczyznami. Seksapil, Skibuś, nie leży we włosach, a głowie, w sposobie chodzenia, w uśmiechu, błysku w oczach, w kołysaniu biodrami, w inteligentnym flirtowaniu. -Skiba: Mówisz tak ładnie, że daruję ci tego Skibusia. Ale czy z blondynkami nie jest przypadkiem tak, że ten model kobiety narzuca facetom pop kultura. Te wypindrzone Pamele i epatujące seksem Hiltonki panoszące się w mediach. Jak taki facet z piwem w ręku i chipsami w łapie napatrzy się na blondynki w filmach i reklamach, to później nie ma już dla niego innego ideału poza cud blondi cyc na wysokich szpilkach. -Wellman: Pop kultura wykorzystuje blondynki, bo blondynki są bardziej widoczne i po prostu rzucają się w oczy. Blond włosy budzą czułość, są jak włosy małego dziecka. A szatynki, rude i brunetki odkrywa się powoli, jak smak czekolady Wedla. Najpierw gorzka ciemność, albo mleczna delikatność, potem sama słodycz. -Skiba: Dorota! Przekonałaś mnie! Od dziś oglądam się za szatynkami, rudymi i brunetkami! ....to tyle na temat blondynek i brunetek:)jaki wniosek?BRUNETKI SĄ JAK CZEKOLADA WEDLA:) Odpowiedz Link Zgłoś
poopka Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. 25.02.07, 21:28 no doskonale wiem ze do tych mądrych a ty piszac ze mezczyzni idac ulicą z brunetka oglądaja sie miedzy innymi na ciebie ( bo jestes blondi i to taka z kawałów w dodatku ) pokazałas jaka jestes pusta i wydaje ci sie ze najpiekniesza i wszyscy cie pewnie pragna. Oby jak najmniej takich idiotek Odpowiedz Link Zgłoś
klarav Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. 25.02.07, 21:29 prawdą to było jak wszystkie były naturalne:) Odpowiedz Link Zgłoś
krzepice.city Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. 25.02.07, 16:53 kompleksy leczcie u specjalistów - brak akceptacji siebie etc. na forum dobrych odpowiedzi nie znajdziecie - w większości bedą one złośliwe! pozdrawiam serdecznie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dark Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: 193.93.91.* 25.02.07, 18:36 masz racje dzis mi taka jedna dala popalic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rubia Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 19:07 ja jestem blondyna i uwielbiam dowcipy o blondynkach. a jesli chodzi o to kogo wola mezczyzni, to moze juz niech sie panowie indywidualnie wypowiedza. chociaz ja tam nie zamienilabym koloru blond na zaden inny. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: 212.87.240.* 25.02.07, 19:17 Blondynka to kobieta ktora oceniamy nie po kolorze wlosow, tylko po sposobie myslenia, a konkretnie braku myslenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihihihihihihihihh Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 19:54 hihihihihihihihihihiihihihihihihihihihihihihi buchachabuchachabuchacha chachachachachach ihihih ja rowniez jak napisala kolezanka wyzej nie zamienie koloru na zaden inny,nie czuje sie ani gorsza ani glupsza. Odpowiedz Link Zgłoś
klarav Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. 25.02.07, 20:45 z tym starzeniem to dowaliłaś.hihiihi...za chwilke będziemy opowiadać ,,świnkowej opaleniznie,,płowowłosych,szybkim łysieniu u kobiet które mają zbyt duzo testosteronu....potem o ufo,elvisie,naturalnym biuscie dody i o tym ,że tak naprawde,to kangury nie zyja w australiiiii tylko w austriiiiii...a wątek był o czym innym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 21:21 to prawda z tym starzeniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihihihihihihihihi Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 21:36 teraz tak na powaznie panie i panowie po ile macie lat? kazdy normalny czlowiek nie bedzie ocenial ludzi po kolorze wlosow. liczy sie osobowosc nie skreslam osoby bo jest blondynka lub brunetka,bo jest chuda czy gruba itd. dla mnie liczy sie wnetrze. dla was widocznie nie. pozdrawiam wszystkich i ja koncze te chora dyskusje. kazdy z nas zna swoja wartosc najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hu hu Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: 80.54.169.* 25.02.07, 22:02 Gość portalu: inna napisał(a): > to prawda z tym starzeniem Tak niestety, czy ktos wierzy czy tez nie ale ciemnowłose kobiety starzeja sie szybciej,jest to udowodnione czasopiśmie "URODA" wypowiadaja sie lek.dermatolodzy. Wszystkie postarzałe brunetki po osiagnieciu wieku dojrzałego zaczynaja siwiec a pozniej nagle staja sie blondynkami bo nie widac siwych kłaków.Wtedy tez zmieniaja zdanie i twierdza ze sa atrakcyjne bo sa blondynkami.Oj te zakłamane babsztyle duzo potrafia zrobic złego .Jak im mozna ufać. Odpowiedz Link Zgłoś
klarav Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. 25.02.07, 22:03 hu hu?zaczynasz atakować ludzi.bardzo brzydko.oj bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hu hu Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: 80.54.174.* 01.03.07, 19:53 klarav napisała: > hu hu?zaczynasz atakować ludzi.bardzo brzydko.oj bardzo .Gdybys czytał(ła) ze zrozumieniem nie pisałbyś(aś) i posadzała o atak.Byc moze jestes brunetką?to takie myslenie moge zrozumiec.Pozdrwiam wszystkie młode i starsze brunetki. Odpowiedz Link Zgłoś
klarav Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. 01.03.07, 20:55 ha ha,,hu hu,, a prosze Cię bardzo,przeczytaj co napisałaś to pogadamy o zrozumieniu tekstu:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hu hu facet Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: 80.54.174.* 02.03.07, 15:05 klarav napisała: > ha ha,,hu hu,, > a prosze Cię bardzo,przeczytaj co napisałaś to pogadamy o zrozumieniu tekstu:* I co? uwazasz ze to jest obrażliwe,podczs gdy cały czas najeżdża sie na blondynki mowiac nawet ze jak kobieta ma blond włosy to juz nawet musi być głupia.To uważasz za norme.A kto najczesciej napada tekstami na blondynki?niestety najczesciej ciemnowłose ktore jak napisano wyzej siwieja po czy robia sie na blondynki i dołaczaja do nich.To tylko kobiety sa do tego zdolne moja droga.Nie widze nic w tym obrazliwego.Widac ze masz za duzo czsu wolnego dlatego tak rozprawiasz nad tekstami..Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
klarav Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. 02.03.07, 19:44 ,,Widac ze masz za duzo czsu wolnego dlatego tak rozprawiasz nad tekstami..,,... -Do,,rozprawiania nad tekstami,,nie potrzeba mi dużo czasu(są ludzie z takim daaaaaaaaaarem...jakies 97 % społeczeństwa tak ma,słyszałas może o tym?)skoro myślisz ,że nad zwykła wypowiedzią trzeba się niezle napocić,to naprawde współczuję.słowo daję.pozdrawiam Cię gorąco i bez obrazy oczywiście:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hu hu Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: 80.54.174.* 02.03.07, 23:29 klarav napisała: Nie jestem kobietą a ty jak widac jestes napewno i chocby z tego wzgledu czepiasz sie wszystkiego po kolei jak suchej....piasek. <<nie potrzeba mi dużo czasu( >> Jak zwykle nic nie pojmujesz choc nie jestes blondynką.Ten "czas"to niewłasciwe wykorzystywanie(szukanie zaczepki)a nie pseudo bystrosć umysłu. )skoro > myślisz ,że nad zwykła wypowiedzią trzeba się niezle napocić,to Ja nic nie myslę,ja wiem ze sama nie wiesz o co ci chodzi ale to juz twoj problem ptysiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klarav Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 07:24 ptysiu?no bosko no. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 21:38 no i ja wystraszyliscie!!!!!!!!!oj wstydzcie sie,wstydzcie!biedna nie potrafila odeprzec ataku to sie zmyla.kto wie,moze wlasnie myje wloski swoim rumiankowym szampomnem..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 21:49 no zmyła sie bo uwaza ze i tak za nia mezczyzni sie obejrza na ulicy idac z nie iwem jak piękną brunetka buahahaha yhh niektórzy to naja mądrości zyciowe i sa skromni niesamowicie no i najpiekniejsi ehehehe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihihihihihihihihi Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 22:39 Gość portalu: ja napisał(a): > no zmyła sie bo uwaza ze i tak za nia mezczyzni sie obejrza na ulicy idac z nie > > iwem jak piękną brunetka buahahaha yhh niektórzy to naja mądrości zyciowe i sa > skromni niesamowicie no i najpiekniejsi ehehehe ;) zmylam sie bo nie rozmawiam z chorymi ludzmi i kto tu jest zakompleksiony??? szukacie na sile kogos aby sie poklocic.powodzonka zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihihihihihihihihi Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 22:43 i wszystko bierzecie doslownie.nie napisalam ze za mna sie ogladaja bo nie zwracam na to uwagi,chodzi mi ogolnie o facetów,bo tak sie zachowuja. pozdrawiam tych znerwicowanych czychajacych na forum aby wzbudzic kłótnie ktora do niczego nie prowadzi, ale co niektorym pozniej sie lepiej spi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: 217.153.246.* 26.02.07, 09:16 Widać jaka inteligentna CZYCHAĆ pisze. Dal Twojej wiadomości słówko to pisze się przez samo H! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12.12m Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 09:49 niezly atak brunetek na blondynki. co wam tak przeszkadza w tym kolorze wlosow? moze sie dowiemy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqqq Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: 217.153.246.* 01.03.07, 19:28 Widzę, że hihihihihihihihihi brakło odwagi na dalsze konwersacje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cytat Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: 217.153.246.* 26.02.07, 17:16 Jaki atak.... tylko podany cytat do komentarza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Salsa Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 20:13 Temat na poprawę humoru, hmmm... Temet chyba nie jest do rozstrzygnięcia, tylu ilu jest mężczyzn, tyle odpowiedzi. Każdy ma swój gust... Ja jako blondynka :P, zwykle wypatruje rywalek w brunetkach... Nie wiem skąd to się bierze, ale tak samo jak faceci, tak i my kobiety obserwujemy swoją konkurencję... Mnie zawsze "wchodzą w oczy" brunetki... może moje przeciwieństwo? Życze miłego spierania się. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
nanulka1 Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. 02.03.07, 09:44 Czytam te wasze opinie i chyba zgadzam się z każdą stroną po trochu. WSZYSTKIE kobiety są piękne, bez względu na kolor włosów, chociaż osobiście gdybym miała patrzeć przez pryzmat moich znajomych, to jednak prędzej powiedziałabym, że kawały powinno się opowiadać o brunetkach... Ja sama przed ponad trzema laty zmieniłam się z "szarej" (bez obrazy, mówię o sobie) szatynki na jaśniutką blondynkę. I obserwacja była jednoznaczna: nagle zaczęto się mną interesować, i nie mówię tu tylko o mężczyznach. Wydałam się ludziom bardziej sympatyczna, atrakcyjniejsza, ale.... jednak drapieżna ;-) Ale jest w tej całej historii również wątek rozczarowanych mną facetów, którzy podchodzili do mnie jak do "głupiej, bo ładnej" blondynki i spotykało ich rozczarowanie - "ta laska nie dość, że mówi to jeszcze calkiem do rzeczy"! Więc blondynki, brunetki, szatynki, rude - moim zdaniem to nie kolor włosów, ale zachowanie determinuje to jak jesteśmy postrzegane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: driver Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.03.07, 10:22 Tak sie sklada,ze moja dziewczyna jest blondynka-i to naturalna,a nie jakas farbowana i I`m proud of it. Blondynki sa lagodniejsze i bardziej wrazliwe,zmyslowe-tak sobie mysle.Ale moze dlatego,ze kobieta mojego zycia jest blondynka? Brunetki tez mi sie podobaja,tez sa zajeb**te i sexy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cytat Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: 217.153.246.* 02.03.07, 14:40 Widzę, że mój wątek się spodobał. Mam nadzieję, że jak już ktoś napisał poprawia humor;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihihihihihihihihi Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.07, 14:48 odwagi mi nie brakło tylko slów brakuje,.........ech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 23:24 ja mialam kiedys blond wlosy potem cos mi odbilo i na ciemno sie ufarbowalam i zauwazylam ze mniej facetow zwraca na mnie uwage, jak sie znowu przefarbowalam na blond (bo jednak najlepiej sie w nim czuje) to znowu faceci sie zaczeli za mna ogladac. lubie byc blondyna i nigdy koloru juz nie zmienie. jesli chodzi o facetow, to mysle ze podobaja im sie i blondynki i brunetki i rude, ja tam na powodzenie nie narzekam :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ortografka Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: 217.153.246.* 04.03.07, 14:57 Jeżeli mają gdzieś ortografię to wybierają blondynki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalala Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: 80.48.157.* 04.03.07, 17:29 Jak dla mnie to i blond i brunett sa piekne :) Jak wogole polki sa zajebiste za obydwoma kolorkami sie ogladam na ulicy!! :) Zawsze blondynki mi sie kojarza ze sa takie sexy wyzywajace :) a brunetki rozpalone ale barrrdzo pociagajace :) Ale to takie moje wewnetrzne skojarzenia :) Pozdrawiam i blond i brunett!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cytat Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: 217.153.246.* 04.03.07, 17:47 A rude? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalala Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: 80.48.157.* 04.03.07, 18:28 a o rudych nie jest temat :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cytat Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: 217.153.246.* 10.03.07, 11:29 Ale i tak możecie się wypowiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Re: "Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 20:39 Moja kobietka;) jest brunetką i ja kocham na zabój:D Odpowiedz Link Zgłoś