Dodaj do ulubionych

Czarne BMW SC85388 - żenada

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 20:39
Poszukuję właściciela lub użytkownika (samochód pewnie tatusia)czarnego BMW SC
85388 - uczestnika dzisiejszego zajścia na parkingu strzeżonym pod Tesco.
Jeśli ktoś zna tego ćwoka proszę o namiary na gościa. Koleś lekko przesadziłeś
i gdyby nie to że byłeś z kobietą (szacunek za to że przeprosiłaś za
zachowanie twojego towarzysza- swoją droga czemu marnujesz czas z takim
cieciem)a ja z małym dzieckiem to miałbyś całą zawartość gazu łzawiącego na
twarzy!! Po za tym koleś chyba tata ci za mało kieszonkowego płaci skoro już
cię nie stać na 2zł za parking (sic!!!)(swoją drogą żeby kobieta płaciła za
ciebie - a ty dumny użytkowniku BMW rocznik pewnie 92 - nie masz 2zł!!! i
wyżywasz się na pracowniku -dziwi mnie że glin nie wezwał)
Mam nadzieję koleś że się jeszcze spotkamy...
Proszę o namiary jeśli ktoś zna tego pajaca.
Obserwuj wątek
    • Gość: killer [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 20:46
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: luk Re: Czarne BMW SC85388 - żenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 20:49
      no właśnie co on takiego zrobił bo też mnie to ciekawi !!
      • Gość: fragles Re: Czarne BMW SC85388 - żenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 20:59
        niby nic a jednak - podjeżdżam na park a na środku gość z kobieta coś
        gestykuluje do parkingowego (ja się później dowiedziałem facet nie chciał
        zapłacić za park 2zł/h bo stwierdził że stał tylko 15min!!!!- jego pani
        zapłaciła 1zł) podjeżdżam bliżej(chcę zaparkować), kolo nic nie reaguje (nie
        chciałem trąbić) więc trochę gazu żeby zrozumiał że nie tylko on żyje :) a tu
        kolo wyskakuje z łapami i nap...a mi po szybach i drze ryja. Sięgam po łzawiący
        i wysiadam (kolo już w BMW),jego kobieta wsiadając do sam. powiedziała że
        przeprasza (wiec zluzowałem tym bardziej że byłe z dzieciakiem i żoną). ale
        gdybym gościa spotkał raz jeszcze to bym musiał nowy gaz kupić :)
        • Gość: marta Re: Czarne BMW SC85388 - żenada IP: 80.54.171.* 01.03.07, 21:02
          no to zdecydowanie masz moje błogosławieństwo, PRECZ Z DEBILAMI
    • Gość: mariusz Re: Czarne BMW SC85388 - żenada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.07, 20:50
      ja bym proponował, otworzyć forum na którym moglibyśmy umieszczać rejestracje,
      opis itd. drogowych baranów moze ktos sie za nich wezmie... co Wy na to ??
      • Gość: luk Re: Czarne BMW SC85388 - żenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 20:53
        popieram!! najlepiej jeszcze w miare mozliwosci zdjecia takich pajacow
        umieszczac w internecie
        • Gość: marta Re: Czarne BMW SC85388 - żenada IP: 80.54.171.* 01.03.07, 20:56
          powoli, powoli; jeszcze nie wiemy co się dokładnie stało
    • Gość: marta Re: Czarne BMW SC85388 - żenada IP: 80.54.171.* 01.03.07, 20:51
      proszę więcej szczegółów bo jestem ciekawa czym sobie człek zasłużył....
      • Gość: Menel Re: Czarne BMW SC85388 - żenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 20:54
        Pewnie zaczal pyszczyc i sie awanturowac, a na zwrocona uwage zaczal sie
        fafultac jeszcze bardziej, ublizajac wszytskim naokolo....BMW wiadomo
        • Gość: marta Re: Czarne BMW SC85388 - żenada IP: 80.54.171.* 01.03.07, 21:00
          pewnie masz rację, ale może fragles zdradzi nam tajemnicę "co ten baranek
          zrobił?"
          • Gość: fragles Re: Czarne BMW SC85388 - żenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 21:06
            nie wiem czy ta marka (BMW)tak podnosi pewność siebie i agresję ale nie cierpię
            chamstwa i buractwa (tak naprawdę koleś okradł tego parkingowego - ja na jego
            miejscu wezwałbym pały - 1zł to też pieniądze!!!) Mojemu autu nic nie zrobił ale
            dzieciaka mi wystraszył.

ponawiam pytanie czy ktoś zna tego pajaca?
            • Gość: fragles2 Re: Czarne BMW SC85388 - żenada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.07, 22:19
              A co Ty chcesz mu zrobić ? Twoja postawa i na parkingu i tu na forum wskazuje,
              że jesteście sobie warci.
              • patatajek_ten_prawdziwy Re: Czarne BMW SC85388 - żenada 01.03.07, 22:26
                Jeżeli to czarne lub granatowe BMW to może być tego Wariata z Zawodzia.
                Bmw serii 500 czy 700 jest na Zawodziu.jezdzi nim mały i chudy szczyl.
                Jeżeli rysopis pasuje to radzę sprawdzić.
              • Gość: N.I.P. Re: Czarne BMW SC85388 - żenada IP: 89.174.23.* 02.03.07, 07:45
                A co ty knocisz, jak niby twoim zdaniem miał się zachować ? (....chamstwa nie
                wolno tolerować w żadnej postaci, życzę skutecznych poszukiwań !!!!!)
            • Gość: andy Re: Czarne BMW SC85388 - żenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 22:33
              > nie wiem czy ta marka (BMW)tak podnosi pewność siebie i agresję
              ... a ja wiem i jestem o tym przekonany po tym jak widzialem wypadek pod obi
              gdzie mlody koles skasowal malucha zjezdzajac z gory od strony reala, po czym
              wyskoczyl i narobil w gacie krzyczac ze on jechal 60 na godzine...
              • Gość: ja Re: Czarne BMW SC85388 - żenada IP: *.man.czest.pl 02.03.07, 07:13
                to byl pewnie nowobogacki burak z klobucka jest tam pare cymbalow
                • kolo1887 Re: Czarne BMW SC85388 - żenada 02.03.07, 22:39
                  Słoneczna Kalafiornia
                  • lukasz861103 Re: Czarne BMW SC85388 - żenada 05.03.07, 15:14
                    blachy miał sc baranie
    • Gość: Siwa Re: Czarne BMW SC85388 - żenada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 14:41
      Widzisz Fragles w prawdzie nie mogę Ci pomóc co do osoby ale powiem
      jedno...Zostały nam głupie!!!nawyki z lat 90-tych, w których to czarne BMW było
      oznaką siły i gangsterki; swoją drogą jak szybko czasy się zmieniają (teraz
      symbolem gangsterki jest biały kołnierzyk w leksusie). Są jeszcze osoby w tym
      kraju, które myślą, że pozycja zależy od auta jakim jeżdżą, może najwyższy czas
      na uświadomienie im, że pozycja zależy od poziomu kultury osobistej. Pozdrawiam
      wszystkich użytkowników dróg, również tych z BMW i mam cichą nadzieję, że nie
      wszyscy są idiotami!!!
      • Gość: gaz łzawiący Re: Czarne BMW SC85388 - żenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 15:09
        gaz łzawiący gaz łzawiący gaz łzawiący gaz łzawiący gaz łzawiący gaz łzawiący
        • Gość: racjonalista Re: Czarne BMW SC85388 - żenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 15:18
          i co panie gaz łzawiący?
          poszukuje pan tego pastuszka z beemki i co?
          co mu pan zrobi? zagazuje go pan?<lol2> on zapawne juz ma instalacje gazowa w
          swojej jezdzacej padace. :)
          spotkało sie 2 nerwusków pod tesco...

• Gość: bartek Re: Czarne BMW SC85388 - żenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 15:17
        Popieram pomysl z forum o kretynach na drodze, wypisujmy zajscia i najlepiej
        marki aut, moze tez byc nr rejestracyjny. Jesli ktorys z takich idiotow
        przeczyta o sobie na forum moze troszke zmadrzeje, a inni uzytkownicy drog
        poczuja ulge. Pozdrowionka!!!
        • Gość: Hehe Daj se luz, człowieku. Dopiero by się zaczęło. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 15:52
          Ocena danej sytuacji na drodze jak i w każdej innej dziedzinie życia, zależy od
          punktu widzenia, siedzenia, wiedzy, kultury i czego tam jeszcze chcesz.
          Swego czasu zjeżałam z DK-1 na Warszawską, przy kościele na Kamieniu. Wtedy nie
          było tam pasa włączeniowego, ci z mostu mieli bezwzględne pierwszeństwo (teraz
          też mają, ale są rozrysowane dwa pasy).
          Zatrzymałam się, bo i widoczność tam pod kątem ostrym, więc trochę kiepskawa.
          A pacan jadący za mną zaczął trąbić na mnie, we wstecznym widziałam jak
          pięściami mi wygrażał, potem już na Warszawskiej wyprzedził mi i jeszcze mi
          wygrażał.
          I pewnie ów pacan mając taką możliwość obsmarowałby mnie na forum, podał numer
          rejestracyjny i sobie ulżył, co?
          W końcu istnieje coś takiego jak ochrona danych osobowych i podawanie
          publicznie czyichś nr rejestracyjnych łącznie z marką samochodu to jest karalne.
          Mógłby założyciela wątku ów z BMW zaskarżyć. I pewnie by wygrał.
          • Gość: Siwa Re: Daj se luz, człowieku. Dopiero by się zaczęło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 16:02
            Nie jestem zwolenniczką donosicielstwa ale właśnie w takich sytuacjach
            uzasadnione jest wezwanie policji- by potem taki szczyl z BMW nie mógł się
            postawić w roli pokrzywdzonego całym zajściem a nie był nim na pewno skoro jego
            towarzyszka przepraszała za zachowanie.
          • Gość: bartek Re: Daj se luz, człowieku. Dopiero by się zaczęło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 16:03
            widzisz sa sytuacje ewidentnie glupawe, pracuje w centrum miasta i codziennie
            widze jak kierowcy lamia przepisy np. jadac al wolnosci w strone PKP na
            wysokosci mc donalda skrecaja w lewo- czekajac na wolna prawa strone blkuja
            ruch, nastepnie przecinaja podwojna ciagla i przejezdzaja przez wysepke,
            wpadaja z duza predkoscia na chodnik, nastepnie parkuja w uliczce dojazdowej no
            merkurego na zakazie!!! I gdzie tu kultura i zdrowy rozsadek??!!!
    • Gość: Siwa Re: Czarne BMW SC85388 - żenada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 15:18
      Jeszcze jedno fragles! Gratuluję opanowania ale z tym gazem łzawiącym to daj
      spokój; zastanawia mnie tylko czy była jakaś reakcja ze strony pracownika
      parkingu bo masz rację, że w takim przypadku powinien on wezwać policję...ma do
      tego prawo a policja zapewne chętnie skontrolowałaby stan techniczny pojazdu
      oraz uprawnienia kierowcy, oni na pewno coś by tam znależli.
      • Gość: fragles Re: Czarne BMW SC85388 - żenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 15:25
        nosze beret po dziadku ormowcu :)
        • Gość: Siwa Re: Czarne BMW SC85388 - żenada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 15:28
          No to całe szczęście , że po ORMOwcu bo się wystraszyłam , że moherowy ;)
          • Gość: pracownik parkingu Re: Czarne BMW SC85388 - żenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 15:34
            Kręcę się po parkingu z neseserem i gdy wypatrzę ładną dziewczynę opieram sie
            dupą o cudze Audi Q7 udając że to moje :)
            • Gość: Siwa Re: Czarne BMW SC85388 - żenada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 15:37
              No to módl się, żeby nie poprosiła o podwiezienie bo wtedy kicha wsiąść do
              golfaII :p
              • Gość: pracownik parkingu Re: Czarne BMW SC85388 - żenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 15:41
                W sobotni wieczór zakładam odświętną koszulę, psikam się perfumami z allegro i
                wychodze do piwnicy. Wracam rano i mowię mamie że byłem na dyskotece.

• siwa007 Re: Czarne BMW SC85388 - żenada 02.03.07, 16:45
      Dlaczego kierowcy parkują swoje wypasy za kilkadziesiąt tysięcy złotych na
      parkingu strzeżonym pod hipermarketem a póżniej po wyjściu ze sklepu z zakupami
      na kilka setek drą paszcze na parkingowego bo trzeba zapłacić dwa złote więcej?!
      Czy to znaczy w restauracjach nie dają już napiwków a może odrabiają straty z
      restauracji unikając opłat parkingowych? Żenada...
      • Gość: GĄSIO....hehe Re: Czarne BMW SC85388 - żenada IP: *.pcz.pl 02.03.07, 19:22
        Pewnie z Blokow na zawodziu ul Ruckemanna hehe tylko nie jesttem pewny do numerow rejestracyjnych ;)
      • Gość: berbick Re: Czarne BMW SC85388 - żenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 20:37
        wypasy za kilkadziesiat tysiecy zl.?????To czarne BMW nie jest warte wiecej jak
        1500zl ,,slady zembow na kaszance'' Gosc kupil 15 dekagramow pasztetowej i na
        oplate parkingowa juz mu zabraklo.
        • Gość: fragles Re: Czarne BMW SC85388 - żenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 20:43
          nie znam cen szrotów - ale jeśli ten grat wart jest 1500zł to po kiego grzyba na
          strzeżony park????? Wiem tylko że Banditen Motor Wagen to niezwykle "cenne"
          dzieła sztuki :)
        • siwa007 Re: Czarne BMW SC85388 - żenada 02.03.07, 22:21
          Nie chodziło mi dokładnie o BMW, ogólnie mówiłam:)
    • Gość: do fraglesa_ Re: Czarne BMW SC85388 - żenada IP: 80.54.171.* 02.03.07, 20:35
      jesteś pewien, że to był czarny kolor, a nie ciemny zielony? pytam, bo byłam
      dzisiaj na zakupach w m1 i mijałam takie BMW; prowadził koleś koło 25 -27lat,
      czarne włosy, chyba najlepiej ci go będzie namierzyć pod jakimś marketem, bo
      wychodzi na to, że to miłośnik zakupów;
      P.S
      na pocieszenie: chyba się dzisiaj nie awanturował
      • Gość: fragles Re: Czarne BMW SC85388 - żenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 20:40
        być może że kolor to ciemny granat lub zieleń - ale nr są na pewno ok parkingowy
        potwierdził co do wieku -to młodzian ale "twarzy" nie pamiętam.
        • Gość: luduwa Re: Czarne BMW SC85388 - żenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 20:44
          zglos sprawe do W-11 a na pewno tego goscia przeslucha Anna Maria Wesolowska.
          • Gość: do luduwa Re: Czarne BMW SC85388 - żenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 20:50
            jeśli tolerujesz chamstwo to twoja sprawa (widać taki sam/sama jesteś), mam
            nadzieję że spotkasz takiego gościa na swojej drodze to może zmienisz zdanie i
            ironiczny ton
            • Gość: maciek Re: Czarne BMW SC85388 - żenada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 21:48
              chamstwa na drogach nie tolerujemy, wiec forum na którym bedziemy podawac
              przypadki delikatnie mówiąc - głupoty na drodze powstanie najpóźniej jutro
              wieczorem - już się tym zająłem jak bedzie gotowe podam link.
              • Gość: kulis Re: Czarne BMW SC85388 - żenada IP: 195.205.202.* 03.03.07, 07:13
                BMW-bardzo mała wyobrażnia

• Gość: Psta Re: Czarne BMW SC85388 - żenada IP: *.21.pl 02.03.07, 23:52
      żalosny jesteś trzeba było się mamusi poskarżyć. S
      • Gość: Marcin Re: Czarne BMW SC85388 - żenada IP: 213.199.204.* 03.03.07, 11:13
        A ja powiem tak nie kazdy kto jezdzi Bmw musi sie od razu awanturowac itp. ja
        osobiscie jezdze i tez nie lubie chamstwa na drodze a ze Bmw , coz dla mnie to
        typowey stereotyp ala gangsta i tyle :). Pozdrawiam wszyskiech normalnych
        kierowcow (nawet taksowkarzy :D)
    • Gość: olo Re: Czarne BMW SC85388 - żenada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.07, 14:53
      na pewno go znajdziesz ...juz to widze Fragles Gosciu nie masz wiekszych
      problemow..idz sie leczyc !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka