Gość: czukihek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.07, 19:13 ... nie ma już wśród nas "małego chłopca " Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: zmarł Tadeusz Nalepa IP: 212.87.241.* 04.03.07, 19:17 To bardzo smutna wiadomość :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czukihek Re: zmarł Tadeusz Nalepa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.07, 19:26 Kiedy byłem małym chłopcem T.Nalepa-B.Loebl Kiedy byłem, kiedy byłem małym chłopcem, hej, wziął mnie ojciec, wziął mnie ojciec i tak do mnie rzekł: Najważniejsze co się czuje, słuchaj zawsze głosu serca, hej. Kiedy byłem, kiedy byłem dużym chłopcem, hej, wziął mnie ojciec, wziął mnie ojciec i tak do mnie rzekł: Głosem serca się nie kieruj, tylko forsa ważna w życiu jest. Wicher wieje, wicher słabe drzewa łamie, hej, wicher wieje, wicher silne drzewa głaszcze, hej. Najwazniejsze to być silnym, wicher silne drzewa głaszcze, hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: zmarł Tadeusz Nalepa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 19:48 odchdzą wspaniali muzycy [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: zmarł Tadeusz Nalepa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.07, 20:01 [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryfin Re: zmarł Tadeusz Nalepa IP: *.zana.trustnet.pl 04.03.07, 20:08 Teraz śpiewa z aniołami.W naszych sercach będzie zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jonas k Re: zmarł Tadeusz Nalepa IP: *.man.czest.pl 05.03.07, 09:21 zegnaj tadziu nasz mistrzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Re: zmarł Tadeusz Nalepa IP: *.prenet.pl 05.03.07, 10:21 niedawno Mira Kubasińska, teraz Tadeusz Nalepa ...dwójkami do nieba,..smutne Odpowiedz Link Zgłoś