Gość: bruno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 22:08 czy warto zamieszkac w kłobucku czy to jest normalne miasteczko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MieszkaniecKłobuck Re: kłobuck IP: *.adm.pcz.czest.pl 09.03.07, 08:24 Moim zdaniem warto tu zamieszkac. Oto zalety: - posiada dobre polaczenie komunikacyjne z Cz-wa (PKS + busy) - jesli posiadasz wlasny samochod, dojazd do Cz-wy zajmie Ci ok 15 min; ja dojezdzam codziennie wlasnym samochodem do pracy i nie narzekam ;) - Wszystkie urzedy (US, ZUS, Gmina, Starostwo, Poczta) znajduja sie w centrum niedaleko siebie - W miescie istnieja wszelkiego rodzaju placowki oswiatowe (przedszkola, podstawowki, gimnazjum oraz szkoly srednie) - koszty zakupu dzialki/mieszkania sa nizsze niz w Cz-wie Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: kłobuck IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 08:40 i będziesz miał blachy SKL, których Częstochowa zazdrości ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zazdrosnik Re: kłobuck IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 08:48 No zdecydowanie zazdrosci. Ostatnio caly czas mnie SKL i SCZ utwierdza w przekonaniu ze kierowcy aut z tymi rejestracjami to buractwo i prostactwo !! oczywiscie nie wszyscy ale wiekszosc tak niestety jest :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: kłobuck IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 09:17 Gość portalu: bruno napisał(a): > czy warto zamieszkac w kłobucku czy to jest normalne miasteczko? a czy ty buraku też jesteś normalny ??? wieśniaku, słoma ci chamie z butow wystaje i pytasz sie o glupoty baranie jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAA Re: kłobuck IP: 213.199.204.* 09.03.07, 10:20 Kolejna prowokacja. Nie nudzi Wam się to? Znowu zacznie się najeżdżanie na Kłobuck. Dobrze wiecie, że buraki są wszędzie. Nie zależy to od miejsca zamieszkania tylko od wychowania. Proponuję nie dawać satysfakcji autorowi postu. Pozdrawiam wszystkich z Częstochowy i Kłobucka. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: kłobuck IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 20:16 Pracuję w Częstochowie. Marzę o zamieszkaniu okolicach Kłobucka lub w samym Kłobucku. Niezły dojazd, wszystkie urzędy, których trzeba - na miejscu. Bez częstochowskiej bufonady, traumy jasnogórskiej, korków, popapranego podejścia do mieszkańców w wykonaniu częstochowskich "władz". Zgoda - mogę w Częstochowie pracować. Ale to zdecydowanie kiepskie miejsce do życia. Z góry pozdrawiam przyszłych bliższych i dalszych sąsiadów z okolic Kłobucka. Odpowiedz Link Zgłoś