Dodaj do ulubionych

Firma kamieniarska

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 11:45
Chodzi o nagrobek. Szukałam, ale na forum nie ma nic na ten temat. W googlach
znalazłam kilka adresów, ale chciałabym poznać Wasze zdanie.
Może polecicie jakąś firmę, najlepiej w okolicy Rocha, ale nie koniecznie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Nieboszczyk Re: Firma kamieniarska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 12:00
      Przeanalizuj dokladnie temat i wybierz firme która ma ,,wjazd" na rocha zakłady
      kamieniarskie lubią niszczyć pomniki klientów swojej konkurencji. Njalpiej jeśli
      jest jakis konkretny grobowiec ubezpieczyć go. pozdro
      • Gość: Julka Re: Firma kamieniarska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 12:11
        No właśnie chcę przeanalizować i dlatego potrzebuję Waszej pomocy. Może mi ktoś
        powie, która firma ma "wjazd" na Rocha.
    • Gość: Klient Re: Firma kamieniarska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 12:50
      Ja po poszukiwaniach znalazłem ul.Palmowa 14 tel./034/ 363 26 84. Zrobili nie
      tylko tanio, ale i solidnie.
      • Gość: Julka Re: Firma kamieniarska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 12:56
        Dzięki bardzo :)
        Czy ta Palmowa to niedaleko Rocha?
        • Gość: Julka Re: Firma kamieniarska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 13:07
          Już wiem. Palmowa jest na Błesznie. Może ktoś jeszcze cos napisze na temat?
      • Gość: MAVERIC Re: Firma kamieniarska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 18:09
        Palmowa 14 p. Mielczarek. Facet na poziomie. Bez żadnych problemów. Polecam bo
        miałem z nim ostatnio styczność.
    • Gość: Julka Może jeszcze ktoś się wypowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 17:38
    • Gość: Ania Re: Firma kamieniarska IP: *.server.ntli.net 12.03.07, 23:13
      Tak naprawde to kazda firma moze wjechac na kazdy cmentarz, musisz tylko miec
      namiary danej firmy kamieniarskiej i zalatwic zezwolenie na pomnik od
      kancelarii na cmentarzu, podajesz namiary o oni wypisuja. Ja milam kamieniarza
      z Poczesnej ktory wlasnie stawial najnormalniejszy w swiecie nagrobek (tanio).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka