Gość: Eryk IP: 89.174.23.* 13.03.07, 10:58 Proszę o konkretne informację odnośnie pracy w tym zakładzie i z góry serdecznie dziękuję . Eryk. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Adecco Poland Sp zoo IP: 89.174.23.* 13.03.07, 14:50 Eryku coś więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Adecco Poland Sp zoo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 16:49 zajmują się wypożyczaniem swoich pracowników - "czasowych" (jak Work serwice) do innych zakładów jeśli np macierzysty zakład płaci 10 zł na godz na tym stanowisku to zatrudniony pracownik przez Adeco czy Worka otrzymuje ZAZWYCZAJ 6Zł/GODZ Resztę |zatrzymuje ten pośrednik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e. Re: Adecco Poland Sp zoo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.07, 07:43 To jedna z najlepszych firm z leasingiem pracowniczym w Polsce, zresztą to firma międzynarodowa. Właściwie to ich działalność różni się od Workservice, który jej do pięt nie dorasta.. Jest bardzo dobrze zorganizowana, wszystko na czas i zgodnie z prawem , dba o swoich pracowników ! Wiem, bo pracowałam u nich, a teraz pracuje juz w firmie, w ktorej byłam zatrudniona wcześniej jako pracownik tymczasowy. Nie mam zadnych zastrzezen do tej firmy ! Proszę się więc nie obawiać ! Nie wiem też czy oni nie utrzymują się z kasy od firm, ktore je wynajmują, więc z pensji Ci nie zabiorą. Zresztą zarobki na pewno większe niż w Workservice.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Adecco Poland Sp zoo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.07, 23:50 a do jakich zakładów w Częstochowie zatrudniają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: Adecco Poland Sp zoo IP: 80.54.174.* 17.03.07, 09:31 Teraz zatrudniaja ino do gommy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Re: Adecco Poland Sp zoo IP: 80.54.174.* 17.03.07, 09:33 Jest to nowy zakład rozwijajacy sie bo istnieje od czwartku maja tylko oferty do gommy ja tez szukam pracy i na razie nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u Re: Adecco Poland Sp zoo IP: *.acn.waw.pl 31.05.07, 22:23 hej, czy pracowalas w Adecco jako konsultant czy jako pracownik w innej firmie? poszukuje informacji jaki to jest pracodawca dla swoich konsultantow. zastanawiam sie nad przejsciem do nich. bede wdzieczna za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś