Dodaj do ulubionych

Znalazlem PSA... teraz szukam wlasciciela do pary

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.07, 16:46
Mlody pies (dopiero wyrastaja mu zeby) z jakiejs 'duzej' rasy. Ma 35-40cm wzrostu. Waga ok. 10kg.

Psa znalazłem w nocy z soboty na niedziele. Przy KFC miedzy Aleja Pokoju, a Blesznem. Przybiegl od ulicy 11Listopada.

WAŻNE! Pies ma na szyi czerwona postrzepiona-pogryziona obroze z materialu.

Ciagnie go do dzieci wiec najprawdopodobniej spedzal sporo czasu przy jakims dziecku.

Oto fotka psa:
img61.imageshack.us/my.php?image=piespu7.jpg
(zdjecie robione telefonem wiec ma pewne wady - w rzeczywistosci pies ma jasniejsza siersc i jest 'mniejszy' niz na fotce).

Niestety, ale nie moge trzymac go zbyt dlugo. Jezeli wiec nie odezwie sie wlasciciel, bylbym wdzieczny gdyby znalazl sie ktos kto przygarnie psiaka. W innym przypadku bede zmuszony oddac go do schroniska za kilka dni.

KONTAKT: 500 289 304

(prosze o podbijanie tematu, gdyz sprawa jest niecierpiaca zwloki).
Obserwuj wątek
    • Gość: Olcia Re: Znalazlem PSA... teraz szukam wlasciciela do IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.07, 17:12
      Gdybym nie miała swojego kundelka, to chętnie bym go przygarnęła! Mam nadzieję,
      że właściciel się odnajdzie!!!!
    • florida_blue Re: Znalazlem PSA... teraz szukam wlasciciela do 19.03.07, 21:38
      mozesz już dać znać w schronisku, że znalazłeś takiego pieska - przesłać zdjęcia
      do wstawienia na stronę - i zainteresowani mogliby się z Tobą kontaktować - moze
      piesek u Ciebie mógłby poczekać na dom? Dla niego pobyt w schronisku to 2
      tygodnie kwarantanny w zimnym boksie a pozniej może ktoś go bedzie chciał, a
      może nie ...
      • Gość: gaga Jaka rasa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 22:02
        Czy to jest wilczurek bo widziałm ogłoszenie ,że zaginął .
        Tamten zaginiony miał chyba 4 miesiace ,
        ale to było prawie 1 miesiąc temu
        Prosze o odp. w sprawie rasy na fotce nie widze .
        • Gość: bludek Re: Jaka rasa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.07, 22:30
          @florida_blue: Nie mam zamiaru pozbywac sie go 'na sile'. Mam nadzieje, ze jest mu u mnie dobrze, ale chowanie 2ch psow w niewielkim mieszkaniu jest dosyc trudne. Pozatym dzieci bardzo powoli przekonuja sie do psiaka, a on za wszelka cene proboje sie do nich dostac. Z psem spedzam sporo czasu i w domu i na dworze na dworze, ale nadejda takie dni kiedy bede musial spedzac cale dnie na uczelni, a rodzina w pracy... Dlatego wiec sprawa jest niecierpiaca zwloki. Przygarnalem psiaka, zeby nie musial jesc smieci - jak to robil -, umylem go, nakarmilem, spedzilem z Nim sporo czasu, ale nie dam rady go utrzymywac przez dluzszy czas.

W schronisku dalem znac, ale bardziej pod kontem poszukiwania 'starego' wlasciciela. I tak jak pisalem dopuki moge zrobie wszystko, zeby bylo mu jak najlepiej, ALE realnie oceniajac szanse nie bedzie to wiecej niz 2tyg :(...

gaga: Jego rasa to troszke pomieszanie z poplataniem :). Moja wiedza zoologiczna nie pozwala mi na okreslenie do jakiej rasy jest podobny, ale mysle ze nazywajac go WILCZURKIEM nie bedziemy mijali sie bardzo z prawda. Bardzo mozliwe tez, ze ma 4ry miesiace (nie wiem w jakim wieku takim psom rosna zeby). Watpie jednak, zeby piesek wloczyl sie miesiac czasu, ale moze jednak.

Naprawde jest mi niezwykle ciezko opisywac tego psa, dlatego moze podam niepodwarzalne fakty: pies ma JASNE LAPY, CZERWONA MATERIALOWA OBROZE, OGON W NATURALNYM (nieobcinanym) STANIE i napewno mozna go nazwac WILCZUROWATYM.
          • florida_blue Re: Jaka rasa? 20.03.07, 09:20
            bludek - poproś o wstawienie go na strone schroniska - moze znajdzie się ktoś
            chętny do jego adopcji, a moze ktoś go rozpozna i pies trafi do włascicieli...

Postaraj się tez o lepsze zdjęcia - jeśli chcesz pomogę szukać mu nowego domku :)
            mozesz sie z mną skontaktować: florida_blue@gazeta.pl

Pozdrawiam
            • Gość: bludek Re: Jaka rasa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 11:15
              Szukajmy dla niego wszyscy starego lub nowego domu bo jezeli nie to maly sympatyczny pies skonczy niestety w schronisku. A z lepszym zdjeciem bedzie niestety problem :(...
    • Gość: Elżbieta Re: Znalazlem PSA... teraz szukam wlasciciela do IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 07:30
      No komu ten piesk zginął ? Hej! hej! Właścicielu Twój piesek czeka !!!!!!!!!!!!
      • Gość: Smutno mi Re: Znalazlem PSA... teraz szukam wlasciciela do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 09:19
        niestety chyba właściciel nie zagląda na forum :(
    • Gość: bludek Re: Znalazlem PSA... teraz szukam wlasciciela do IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 12:11
      ech... naprawde zostalo juz psiakowi nie wiele czasu...
    • Gość: Elżbieta Re: Znalazlem PSA... teraz szukam wlasciciela do IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 18:51
      Ludzie upowszechniajcie ta wiadomosc Chyba nikt celowo takiej ślicznej psinki
      nie wyrzucił
    • Gość: bludek Re: Znalazlem PSA... teraz szukam wlasciciela do IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 20:51
      Mozemy juz zakonczyc te rozmowe, pies jutro jedzie do schroniska.
      • Gość: olifka1 Re: Znalazlem PSA... teraz szukam wlasciciela do IP: *.realestate.net.pl 21.03.07, 21:58
        Damianie, pisałeś że piesek może być u Ciebie "nie więcej niż 2 tygodnie", skąd
        ta nagła zmiana decyzji :(

Nie mogę się z Tobą skontaktować, nie wiem czy mam dobry nr GG!
    • Gość: do morpheuss456 Re: Znalazlem PSA... teraz szukam wlasciciela do IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 22:39
      Ależ ty jesteś dureń.Znają cię już wszyscy na forum ,grillu z Koziej Wólki.
      Nie mógłbyś kogoś zacytowac,skoro zdania na temat nie potrafisz sklecić?

A temu facetowi co szuka domu dla tego biednego psiny,powinneś nogi lizać i
      machać ogonem,z powodu zaszczytu że możesz czytać ,co napisał CZŁOWIEK.
      Bo ty jesteś wietnamską mordą,która żre wszystko...byle za darmo.
      Najlepiej się pozywisz w szalecie.Smacznego.
      • Gość: olifka1 Re: Znalazlem PSA... teraz szukam wlasciciela do IP: *.realestate.net.pl 22.03.07, 08:35
        Piesek miał małą sesję plenerową ;) :

img243.imageshack.us/img243/8545/pict1257ps9.jpg
        img137.imageshack.us/img137/1797/pict1259im8.jpg
        img137.imageshack.us/img137/7402/pict1250kb5.jpg
        Ciągle liczymy, że odnajdzie się właściciel, a jeśli nie - to nowy dom.
        Szczeniak jest naprawdę świetny. Typ wilczasty, bardzo sympatyczny, garnie się
        do dzieciaków :)

Pilne!

• Gość: as Re: Znalazlem PSA... teraz szukam wlasciciela do IP: 195.117.22.* 22.03.07, 08:54
      up
      • Gość: Sylwia Re: Znalazlem PSA... teraz szukam wlasciciela do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 10:29
        Gdybym nie miała już 2... Up Up Up!!!
    • florida_blue Scoobie szuka domu na Allegro!!!!! - F O T K I :) 22.03.07, 23:14
      www.allegro.pl/show_item.php?item=178528762
      • Gość: Mlody25 Re: Scoobie szuka domu na Allegro!!!!! - F O T K IP: 80.54.173.* 23.03.07, 00:54
        Sliczny
    • Gość: Mlody25 Re: Znalazlem PSA... teraz szukam wlasciciela do IP: 80.54.173.* 23.03.07, 12:15
      UP
      • Gość: olifka1 Re: Znalazlem PSA... teraz szukam wlasciciela do IP: *.realestate.net.pl 23.03.07, 17:01
        Skubiemu szykuje się dom w Katowicach,
        szukamy dla niego transportu na trasie Częstochowa-Katowice...

Czy ktoś wybiera się w tamtą stronę w ciągu najbliższych dni????
        • Gość: Mlody25 Re: Znalazlem PSA... teraz szukam wlasciciela do IP: 80.54.173.* 24.03.07, 00:05
          Tylko go poczta nie wyslijcie Mam nadzieje ze nie jestescie blondynkami ;)
        • lubietango Re: Znalazlem PSA... teraz szukam wlasciciela do 24.03.07, 00:15
          Jaki sliczny !
          • florida_blue Re: Znalazlem PSA... teraz szukam wlasciciela do 24.03.07, 01:04
            w schronisku jest podobny - tez taki lekko szorstkowłosy, rudy :) i juz dorosły
            ... :) swietny pies :)
            • Gość: Mlody25 Re: Znalazlem PSA... teraz szukam wlasciciela do IP: 80.54.173.* 24.03.07, 09:03
              No i co z tym psem?
              • Gość: bludek Re: Znalazlem PSA... teraz szukam wlasciciela do IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.07, 09:57
                jutro ma sie po niego zglosic nowy wlasciciel.
                • Gość: Morfeusz Re: Znalazlem PSA... teraz szukam wlasciciela do IP: 80.54.173.* 24.03.07, 12:50
                  Miejmy nadzieje ze nie wlasciciel koreanskiej restauracji
                  • Gość: olifka1 Re: Znalazlem PSA... teraz szukam wlasciciela do IP: *.realestate.net.pl 26.03.07, 08:26
                    Piesek jest już w Katowicach :)
                    • Gość: anka Re: Znalazlem PSA... teraz szukam wlasciciela do IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.07, 10:03
                      Bludek,życzę Ci,aby to dobro ,które dałeś Ty pierwszy temu psiakowi,nie
                      zostawiając go na pastwę losu,wróciło do Ciebie stokrotnie..

Trochę znam życie i wiem,że to tylo kwiestia czasu..:))
                      Pozdrawiam..

Ps .a Morfeusz - na śmietnik..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka